Obnoviť stránku

SAMSUNG Bespoke RB38C7B6BS9/EF

+ 20 rokov záruka na kompresor
Doprava
zadarmo
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -8 %
848,90 € 919,90 €

SAMSUNG Bespoke RB38C7B6BS9/EF

Vaša chladnička Samsung Bespoke RB38C7B6BS9/EF, vaša voľba

Chladnička s mrazničkou SAMSUNG Bespoke sa prispôsobí vašim potrebám

Máte veľkú rodinu, ktorá si vyžaduje veľa jedla a veľa miesta? Chladnička s mrazničkou RB38C7B6BS9/EF od spoločnosti Samsung za vás všetky kapacitné problémy súvisiace so skladovaním potravín s prehľadom vyrieši. Jeden dvojdverový modul sa môže pýšiť kapacitou 387 litrov, pokiaľ ale potrebujete viac priestoru, ďalej ho je možné rozšíriť kombináciou s ďalšími modulmi, vrátane jednodverového v dvoch rozličných veľkostiach alebo ďalšie dvojdverové varianty. Pri nakupovaní tak už nebudete musieť brať ohľadna to, či sa vám do chladničky všetko zmestí.

Ušetrite až 15 % viac energie

Inteligentný spotrebič, ktorý vám umožní kontrolovať čiastku, vynaloženú na chladenie potravín – a teda čiastočne aj chod vašej domácnosti. Na to využíva režim AI Energy Mode, ktorý pomocou algoritmov umelej inteligencie analyzuje vzorce používania vašej chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6BS9/EF a na ich základe odhaduje celkovú spotrebovanú energiu. Vy si navyše budete môcť každý mesiac nastaviť vlastný požadovaný limit a v okamihu, keď by sa mohlo stať, že bude v danom mesiaci prekročený, odporučíaktivovať úsporný režim, schopný znížiť celkovú spotrebu elektrickej energie vašej chladničky o až 15 %.

Priestor chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6BS9/EF využitý na maximum

Asi každý sa niekedy stretol s navonok masívnou chladničkou, ktorá však vnútri neponúkala príliš veľa miesta. V prípade spotrebičov Samsung je to však iné. Aj keď model RB38C7B6BS9/EF zachováva štandardnú 600 mm hĺbku, jeho kapacita 387 litrov je veľmi štedrým nadštandardom. O to sa postarala technológia SpaceMax, ktorej efektívna izolácia umožňuje zoštíhlenie strán chladničky a tým pádom rozšírenie vnútorného priestoru. Vy tak môžete skladovať viac surovín bez starostí z nedostatku miesta.

Dvojitá sila chladenia chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6BS9/EF

Šťavnaté ovocné plody a čerstvá zelenina. Uistite sa, že im tieto vlastnosti vydržia čo možno najdlhšie a vybavte sa chladničkou Samsung Bespoke RB38C7B6BS9/EF so šikovným riešením Twin Cooling Plus. Tento praktický systém zachováva pomocou výparníkov a ventilátorov optimálnu teplotu a vlhkosť, takže potraviny uložené ako v chladničke, tak aj mrazničke, si ponechajú svoju prírodnú čerstvosť, chuť aj arómu bez toho, aby sa ich pachy miešali. Pokiaľ si napríklad radi pripravujete jedlo do práce naniekoľko dní dopredu, môžete si byť istí, že aj na konci týždňa bude chutiť skvele.

Lepšie skladovanie jediným dotykom

Zabudnite na chaotické prehadzovanie potravín v jednotlivých priehradkách za účelom nájdenia optimálnej teploty na ich skladovanie. Chladnička s mrazničkou RB38C7B6BS9/EF ponúka jedinečné riešenie Cool Select+, umožňujúce prispôsobiť nastavenie teploty podľa potreby, vďaka čomu zostanú všetky uložené položky čerstvé po oveľa dlhšiu dobu. Vyberte si jedno z dostupných nastavení – od najchladnejšieho Freeze (-23 °C ~ -15 °C) cez Soft Freeze (-5 °C) a Chill (-1 °C) až po Cool (2 °C).

Chladnička s mrazničkou Samsung Bespoke ľahko udrží a obnoví optimálnu teplotu

Udržte potraviny skladované v chladničke dlhodobo čerstvé, a to aj keď ju vaše deti pri pátraní po dobrotách neustále otvárajú a zatvárajú. S tým vám pomôže kovová chladiaca doska na zadnej stene Metal Cooling, ktorá udržiava vnútri spotrebiča studený vzduch a prípadné tepelné straty veľmi rýchlo obnovuje. Chladničke Samsung Bespoke RB38C7B6BS9/EF navyše dodá prémiový vzhľad a v prípade zanesenia nečistotami sa čistí naozaj ľahko. 

Až dvakrát dlhšia čerstvosť

Prispôsobte chladničku na mieru všetkým svojim potrebám. Inžinieri zo spoločnosti Samsung prišli s dômyselným riešením v podobe zásuvky Optimal Fresh+, ktorú je možné v prípade potreby rozdeliť na dve zóny s odlišnými teplotami. Pro skladovanie mäsa a rýb a udržanie ich čerstvosti je vhodnejšia ľavá strana, pretože je chladnejšia. Pravá strana s inou teplotou potom skvele poslúži na uloženie ovocia a zeleniny.

Kombinovaná chladnička Samsung Bespoke RB38C7B6BS9/EF prekvapí tichou prevádzkou

Chladnička je spotrebič, ktorý je často umiestnený blízko obývacej izby a ktorého hlasnejšia prevádzka vie potrápiť v okamihoch, kedy si chcete napríklad oddýchnuť pri sledovaní televízie. Preto spoločnosť Samsung prichádza s digitálnym invertorovým kompresorom, ktorý automaticky prispôsobí svoju rýchlosť v závislosti od požiadaviek chladenia – výsledkom je vytváraný hluk iba 35 dB(A), ktorý je možné prirovnať k tichu vo verejnej knižnici. Navyše plne zodpovedá najnovším reguláciám v oblastispotreby energie, takže okrem sluchu a nervov šetrí pri prevádzke aj vaše peniaze.

Vyššia odolnosť, ľahšie čistenie chladničky Samsung Bespoke RB38C7B6BS9/EF

Ušetrite čas aj energiu, ktorú by ste bežne strávili upratovaním. Chladnička Samsung Bespoke RB38C7B6BS9/EF sa môže pochváliť zadnou stranou Clean Back so špeciálnym hladkým povrchom, terý dokonale ochráni jednotlivé káble a cievky pred náhodným poškodením a zároveň zamedzí zachytávaniu prachu a ďalších nečistôt. Vám tak bude stačiť jediný pohyb, aby spotrebič mohol opäť žiariť zo všetkých strán čistotou.


Parametre a špecifikácia

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi
Kompatibilita SmartThings
Inteligentné funkcie spotrebiča Informácie o stave, Monitoring spotreby, Mobilná aplikácia

Rozmery

Výška 203 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 65,8 cm

Energetické parametre chladničky

Energetická trieda chladničky B
Ročná spotreba energie chladničky 134 kWh/annum
Objem chladničky (chladený priestor) 273 l
Objem chladničky (priestor na mrazené potraviny) 114 l
Trieda emisií hluku chladničky šíreného vzduchom B

Typ chladničky

Typ chladničky Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky v chladničke Dole
Typ modelu chladničky Samostatne stojací model

Funkcie chladničky

Vlastnosti chladničky Displej, LED osvetlenie, Nulový nábeh dverí, Smart funkcie
Špeciálne funkcie chladničky Total No Frost, Twin Cooling
Možnosť zmeny otvárania dverí chladničky Áno
Smer otvárania chladničky Doprava
Klimatická trieda chladničky SN, N, ST, T

Pripojenie a kompatibilita chladničky

Pripojenie chladničky WiFi
Kompatibilita chladničky SmartThings
Inteligentné funkcie chladničky Informácie o stave, Monitoring spotreby, Mobilná aplikácia

Vnútorné usporiadanie chladničky

Počet políc chladničky 4ks
Počet priehradiek mrazničky v chladničke 3ks
Celkový úžitkový objem chladničky 387 l
Mraziaci výkon chladničky za 24 h 8 kg

Farba chladničky

Farba chladničky Strieborná

Rozmery chladničky

Výška chladničky 203 cm
Šírka chladničky 59,5 cm
Hĺbka chladničky 65,8 cm

Dizajn

Dizajn Klasický

Hmotnosť

Hmotnosť 93 kg

Typ chladiva chladničky

Typ chladiva chladničky R600a

Rozmery balenia chladničky

Výška balenia chladničky 210,8 cm
Šírka balenia chladničky 63,7 cm

Rozmery balenia

Výška balenia 210,8 cm
Šírka balenia 63,7 cm

Funkcie

Funkcie Total No Frost, Displej, LED osvetlenie, Twin Cooling
Možnosť zmeny otvárania dverí Áno
Smer otvárania Doprava
Nábeh dverí Nie
Klimatická trieda N, T, ST, SN

Typ

Typ Kombinovaná
Umiestnenie mrazničky Mraznička dole
Typ modelu Samostatne stojací model

Typ chladiva

Typ chladiva R600a

Farba

Farba Strieborná
Kód:  SACHL166
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  RB38C7B6BS9/EF
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17