Obnoviť stránku

CHiQ

CHiQ

CHiQ: Inteligentná elektronika budúcnosti

CHiQ je nová generácia prémiovej inteligentnej spotrebnej elektroniky zahŕňajúcej televízory, monitory, chladničky, mrazničky, klimatizácie, práčky, robotické vysávače, alkalické batérie a ďalšie. S tradíciou od roku 1958, ročným obratom 22 miliárd USD a 90 000 zamestnancami na celom svete, vrátane výrobnej prevádzky na televízory a monitory v Nymburku, sa CHiQ zaraďuje na 7. miesto medzi 100 najlepších čínskych elektronických spoločností. Ocenenia ako Red Dot Award, IFA Innovation Award, Plus X a mnoho ďalších každoročne potvrdzujú jej odbornosť. CHiQ je tiež hrdým partnerom druhého najväčšieho nemeckého futbalového klubu BVB, čím ukazuje svoju dlhodobú stratégiu rozvoja značky v Európe.

CHiQ

CHiQ je najväčší výrobca súčasnosti v niekoľkých oblastiach

CHiQ vyrába zariadenia budúcnosti, ktoré dávajú zákazníkom vysnívaný životný štýl. Nielenže spoločnosť produkuje spotrebnú elektroniku, ale je aj najväčším výrobcom kompresorov chladničiek na svete, najväčším čínskym výrobcom bezdrôtových modulov, najväčším dodávateľom úložných riešení a najväčším dodávateľom energetických zdrojov pre letecký priemysel v Číne.

Elegantné kombinované chladničky CHiQ

Kombinované chladničky CHiQ vás očaria svojím štýlovým vyhotovením a veľkým úžitkovým objemom. Vďaka 3D výstupom vzduchu zostane chladnička bez námrazy. Presná regulácia teploty udržuje optimálne množstvo studeného vzduchu v každej časti chladničky a dotykový displej uľahčuje ovládanie.

Kombinovaná chladnička CHiQ
Americká chladnička CHiQ

Americké chladničky CHiQ vás očaria obrovskou kapacitou

Americké chladničky CHiQ vás uchvátia ohromným vnútorným objemom až 559 l, integrovaným dávkovačom vody a variabilne nastaviteľnými skladovacími priestormi. Vďaka 3D výstupom vzduchu sa na stenách chladničiek CHiQ nevytvára námraza, a preto zostanú potraviny dlhšie čerstvé. Tešiť sa môžete aj na presné ovládanie s variabilnou duálnou frekvenciou, nízku hlučnosť a 12-ročnú záruku na kompresor.

Televízor CHiQ má dokonalý obraz a zvuk

Televízory CHiQ disponujú najmodernejšími technológiami, ktoré prekonajú vaše očakávania. Najnovšie modely fungujú na plne licencovanom systéme Android. Využite jeho možnosti na maximum a vyberte si z celej ponuky aplikácií a hier dostupných na Google Play. Televízor môžete jednoducho prepojiť so smartfónmi a ďalšími zariadeniami. Samozrejmosťou je slovenské menu a možnosť ovládania hlasovým asistentom.

CHiQ televízor
Spresniť parametre
27 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17