Obnoviť stránku

CERESIT

Ceresit

Ceresit: Hygienicky čistá domácnosť bez vlhkosti aj zápachu

Ceresit je medzinárodne uznávanou značkou s dlhoročnou tradíciou, ktorá si kladie za cieľ udržať domácnosť v dokonalej čistote. Ceresit ponúka široké spektrum čistiacich, dezinfekčných, odvlhčovacích aj tmeliacich prípravkov, ktoré vám zjednodušia upratovanie a napomôžu vytvoriť zdravé, príjemne prevoňané a hygienicky čisté prostredie.

Pohlcovače vlhkosti Ceresit

Pohlcovače vlhkosti

V boji s nadbytočnou vlhkosťou a nepríjemným zápachom vám pomôžu špeciálne a vysokoúčinné pohlcovače Ceresit. Vyskúšať môžete inovatívny 360° systém Aero, ktorý spoľahlivo odvlhčí priestory s veľkosťou až do 50 m3. V menších miestnostiach využite pohlcovač zápachu a vlhkosti Ceresit Stop Micro. Do skríň, zásuviek, skriniek na topánky aj auta môžete umiestniť absorpčné vrecúška, ktoré kúpite v niekoľkých relaxačných vôňach.

Čističe a osviežovače

Ceresit ponúka širokú škálu čistiacich prípravkov a oslnivo voňajúcich osviežovačov vzduchu, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Všetky produkty Ceresit sú zdravotne neškodné, a preto ich možno bezpečne využívať aj v horšie vetrateľných priestoroch. Zatočte so špinou, plesňami, baktériami, machmi aj riasami a vyskúšajte prípravky Ceresit, ktoré možno pohodlne aplikovať na rôzne typy povrchov – steny, dlažbu, obklady alebo škáry.

Čističe a pohlcovače Ceresit
Spresniť parametre
69 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02