Obnoviť stránku

CANDY H CF 3C7LFW

2,3 3 hodnotení
368 €

CANDY H CF 3C7LFW

Haier
Candy
Hoover

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Umývačka
CANDY H CF 3C7LFW

Hľadáte štýlovú a cenovo dostupnú umývačku, ktorá splní všetky vaše očakávania? Potom je umývačka Candy H CF 3C7LFW pre vás ako stvorená. Pojme až 13 súprav riadu, takže je ideálna do každej domácnosti. Umývačka z radu Brava vám ponúka kombináciu rýchlejších umývacích cyklov, ktoré pomáhajú šetriť čas a energiu. Veľkou výhodou umývačky je možnosť ovládania pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi, ktorá je navyše vybavená aj možnosťou hlasovej služby v anglickom jazyku. Zaiste oceníte možnosť pridávania riadu aj po spustení cyklu či otvorení dvierok na konci umývacieho cyklu. Umývačku Candy H CF 3C7LFW môžete mať stále pod kontrolou vďaka praktickej funkcii kontrolného cyklu, ktorá skontroluje jej stav. Neustále čistú vodu zabezpečuje samočistiaci antibakteriálny filter.

Kľúčové vlastnosti umývačky Candy H CF 3C7LFW

Funkcia Smart door

Krátky program umývania Zoom 39 minút

Diaľkové ovládanie pomocou aplikácie Simply-Fi

Kompatibilná s Google Assistant a Alexa

Samočistiaci antibakteriálny filter

Možnosť pridať riad po začatí cyklu

Kontrolný cyklus a naprogramovaná údržba

Ovládajte umývačku Candy H CF 3C7LFW pomocou aplikácie

Nech ste kdekoľvek, budete mať pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi umývačku Candy H CF 3C7LFW pod kontrolou.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Ovládanie umývačky Candy H CF 3C7LFW na diaľku

Ovládajte umývačku Candy H CF 3C7LFW pomocou inteligentnej aplikácie Simply-Fi, ktorú možno bezplatne stiahnuť do vášho inteligentného zariadenia. V aplikácii nájdete možnosť stiahnutia nových funkcií, cyklov a funkcie na odložený začiatok a koniec. Umývačku možno ovládať pomocou hlasu či využiť kontrolný cyklus, ktorý vás povedie krok za krokom. Aplikácia tiež umožňuje vedenie štatistík umývania a čerpania energie. K dispozícii je aj sprievodca chybovými hláškami a používateľský návod.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Aplikácia Simply-Fi na ľahkú obsluhu

V inteligentnej aplikácii Simply-Fi nájdete praktické umývanie so sprievodcom, vďaka ktorému si jednoducho vyberiete typ riadu, ktorý chcete umyť, úroveň znečistenia a veľkosť náplne. K dispozícii máte tiež možnosť využiť odporúčania pre najvhodnejší umývací cyklus. Aplikácia je okrem iného plná vizuálnych tipov, ktoré vám pomôžu dosiahnuť perfektné výsledky. Nechýbajú ani praktické štatistiky čerpania energie, vďaka ktorým máte úplnú kontrolu nad spotrebou vašej umývačky Candy H CF 3C7LFW. Objavte, ako zlepšiť umývacie návyky a zároveň tým optimalizovať výsledky umývania.

Pri umývačke riadu Candy H CF 3C7LFW oceníte rad funkcií

Všetky inteligentné funkcie vašej umývačky riadu možno ovládať pomocou aplikácie Simply-Fi, ale aj pomocou Google Assistant a Amazon Alexa. Najrýchlejší cyklus trvá iba 39 minút a po skončení programu sa umývačka automaticky otvorí, aby sa riad nezaparil.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kompatibilná s Google Assistant a Alexa

Umývačku Candy H CF 3C7LFW môžete prepojiť prostredníctvom WiFi, vďaka čomu možno ovládať a spravovať všetky funkcie prostredníctvom inteligentnej aplikácie Simply-Fi alebo pomocou hlasovej služby Amazon Alexa či Google Assistant, ktorá je plne v anglickom jazyku.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Umývačka Candy H CF 3C7LFW ponúka Zoom 39 minut

Umývačka Candy H CF 3C7LFW z radu Brava vám ponúka najrýchlejší cyklus, ktorý dokáže umyť a vysušiť riad len za 39 minút. To všetko vďaka vysokotlakovému systému. Táto špeciálna technológia sústredí umývací výkon v najkratšom čase.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Otvorenie dvierok na konci umývacieho cyklu

Umývačka Candy H CF 3C7LFW je vybavená praktickou funkciou Smart Door, ktorá automaticky otvorí dvierka na konci každého umývacieho cyklu. Vďaka tomu sa bude môcť riad vysušiť bez zaparenia.

Samočistiaci filter

Samočistiaci antibakteriálny filter umývačky Candy H CF 3C7LFW

Neustále čistá voda vo všetkých fázach umývania vďaka samočistiacemu antikorovému filtru s vnútorným mikrofiltrom. Umývačka Candy H CF 3C7LFW vám tak ponúka maximálny umývací výkon a dlhšiu efektívnosť. Umývačka disponuje tiež antibakteriálnou úpravou, ktorá vám zaručí vyššiu hygienu a trvale čistú vodu.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Funkcia ADDDISH

Inteligentná funkcia pridávania riadu

Umývačka Candy H CF 3C7LFW si vás určite získa skvelou funkciou, ktorá vám umožní pridať riad aj po začatí spustenia umývacieho cyklu. V prípade, že doma nájdete ešte ďalší špinavý riad, nie je nič jednoduchšie ako ho pohodlne pridať do umývačky.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Kontrolný cyklus

Dlhšia životnosť voľne stojacej umývačky Candy H CF 3C7LFW

Aby ste mali voľne stojacu umývačku CANDY H CF 3C7LFW vždy pod úplnou kontrolou, je potrebné spustiť kontrolný cyklus, ktorý zistí a skontroluje stav vašej umývačky. Skontroluje napríklad počet zostávajúcich cyklov pred údržbou spočívajúcou vo vyčistení filtra a odvápnení. V prípade, že nastane porucha, aplikácia vám pomôže tento problém vyriešiť krok za krokom. Kontrolný cyklus vám sám pošle upozornenie, vďaka ktorému budete vedieť, že ho máte spustiť.

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Parametre a špecifikácia

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda D
Kapacita súprav riadu 13 ×
Doba trvania (program ECO) 3,92 h (235 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 10,4 l
Emisie hluku šíreného vzduchom C

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Programy umývania Rýchly, ECO, intenzivní, Opláchnutie
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka

Farba

Farba Biela

Pripojenie a kompatibilita

Pripojenie WiFi, Bluetooth
Kompatibilita Simply-Fi
Inteligentné funkcie spotrebiča Diaľkové ovládanie, Nahrávanie programov, Diagnostika porúch, Informácie o stave, Návod v aplikácii, Monitoring spotreby, Hlasové ovládanie

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky 84,5 cm
Šírka umývačky 60 cm
Hĺbka umývačky 60 cm
Kód:  CANMY59
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  32002157
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06