Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Umývačky riadu CANDY

Umývačky Candy

Umývačky Candy

Umývačky riadu Candy skvele umyjú špinavý riad a zaistia profesionálne výsledky, s ktorými bude spokojná celá domácnosť. Vďaka radu inovatívnych funkcií, najmä možnosti bezdotykového ovládania cez aplikáciu a širokej škále programov, bude umývanie riadu zábavou. Všetky technológie a funkcie umývačiek Candy boli navrhnuté tak, aby zlepšovali ich výkonnosť, životnosť a súčasne znižovali spotrebu či hluk. Nech si teda vyberiete ktorúkoľvek, jedno je isté, umývačka Candy vás nesklame.

Umývačky Candy - štandardné (60 cm)

Umývačky riadu Candy – štandardné (60 cm)

Umývačky riadu Candy sú navrhnuté na šetrenie času používateľov – umývacie cykly pomôžu ušetriť drahocenný čas, ktorý môžu investovať do iných aktivít. Vybrané modely sú vybavené inovatívnym a odolným BLDC motorom, ktorý zvyšuje čistiacu silu a zároveň znižuje spotrebu energie. Vybrané inteligentné umývačky Candy ponúkajú pripojenie cez WiFi alebo Bluetooth – vďaka tomu môžete umývačku ovládať úplne vzdialene a byť s ňou neustále v kontakte, alebo aj prostredníctvom hlasových asistentov Amazon Alexa či Google Assistant. Umývačky Candy disponujú funkciou automatického otvárania dverí na maximálne vysušenie bez zaparenia a prípadného zatuchnutia. Samočistiaci antibakteriálny filter s vnútorným mikrofiltrom zaisťuje neustále čistú vodu vo všetkých fázach umývania. Samozrejmosťou je odložený štart umývania, pestrý rad programov vrátane rýchleho do 39 minút (umývanie aj sušenie) či intuitívny displej na jednoduché ovládanie umývačky Candy. Nesmieme zabudnúť ani na sadu bezpečnostných prvkov umývačiek riadu, akými je ochrana proti pretečeniu Overflow a Aquaprotect – dvojité opláštenie napúšťacej hadice.

Candy umývačka riadu so šírkou 45 

Umývačky Candy sú dostupné aj v užšom vyhotovení so šírkou šírky 45 cm. Tieto umývačky sú vhodné do menších domácností, kde by sa klasická umývačka riadu už nezmestila. Candy umývačka riadu je síce viditeľne užšia, to však nič nemení na tom, že je nabitá funkciami a užitočnými technológiami. Je to umývačka s kapacitou až na 10 sád riadu a disponuje radom programov pre normálny, až po naozaj veľmi znečistený riad. Napríklad umývací program Eco 50 °C je koncipovaný tak, aby šetril vodu a peniaze a poskytoval perfektné výsledky umývania a sušenia. Úzke umývačky Candy sú však vybavené aj extra rýchlym cyklom Zoom 32 min 45 °C či bezpečnostným zariadením proti pretečeniu Antioverflow a ochranou proti úniku vody Aquastop. Vo výbave umývačiek riadu Candy nechýba ani funkcia odloženého štartu, panel s LED kontrolkami a displej na jednoduché používanie a nastavenie požadovaných programov.

Umývačky Candy so šírkou 45 cm
Stolové umývačky Candy

Stolové umývačky Candy

Predstavujeme vám jedinečné stolové umývačky Candy. Inteligentné riešenie s ohľadom na priestor, kapacitu aj energetickú účinnosť. Stolové umývačky Candy disponujú kapacitou na 6 alebo 8 súprav riadu, ponukou programov pre normálny, až silne znečistený riad, bez nutnosti namáčať či umývať vopred. Napríklad cyklus Intenzívny 70 °C, Univerzálny 60 °C, Eco 50 °C a program vhodný na Sklo. S veľmi praktickou funkciou odloženého štartu bude váš riad pripravený, kedy len budete chcieť. Umývačka Candy je štandardne vybavená bezpečnostným prvkom proti pretečeniu Antioverflow. Vďaka hĺbke iba 50 cm sa tieto umývačky riadu Candy ľahko zmestia do malých priestorov, takže takúto perfektnú stolovú umývačku Candy si môžete bez problémov zaobstarať domov alebo na chatu.

Spresniť parametre
24 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06