Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Brit

brit

Brit: Prémiová starostlivosť pre vašich maznáčikov

Brit je synonymom pre vysoko kvalitné krmivá a doplnky pre domácich miláčikov. Táto značka patrí pod českú rodinnú spoločnosť a na trhu je už viac ako 20 rokov. Poslaním značky Brit je zdravie a špičková kondícia štvornohých parťákov, preto vyrába krmivá prvotriednej kvality, ktoré neobsahujú žiadne nebezpečné látky. Navrhnuté sú naopak tak, aby zvieraťu poskytli všetko, čo potrebuje pre dlhý, zdravý a šťastný život. Produkty Brit Care, Brit Premium, Brit Animals a Let‘s Bite značka hrdo vyváža do 70 krajín sveta.

krmiva brit care

Brit pre psov

Zdravie psa začína miskou s krmivom. Ľahko stráviteľné, vysoko výživné a hypoalergénne krmivá Brit Care poskytnú vášmu psovi všetko, čo potrebuje. Kompletné rady krmív Brit plne rešpektujú odlišné požiadavky jednotlivých chlpáčov, takže si ľahko vyberiete granule, mäsové konzervy aj maškrty pre šteňatá, seniorov, malé či veľké rasy aj psy so špeciálnymi výživovými nárokmi.

Brit pre mačky

Granule, konzervy, kapsičky aj maškrty pre mačky Brit dokonale uspokoja chute vašej mačky. Obsahujú len tie najlepšie ingrediencie a mačke dodajú všetko, čo si jej telo žiada v každej životnej fáze. Zdravie svojho maznáčika môžete podporiť aj špeciálnymi pastami, ktorými žiadna mačka nepohrdne. K dispozícii je aj rad Brit Care zahŕňajúci výberové lahôdky s hypoalergénnym zložením.

brit cat
Brit pre malé zvieratá

Brit pre malé zvieratá

Značka Brit myslí na zdravie a kondíciu aj tých najmenších domácich maznáčikov. Navrhla preto kompletné krmivá, ktoré dokonale zodpovedajú potrebám jednotlivých domácich zvierat. Svojmu králikovi, morčaťu, škrečkovi, činčile, fretke či potkanovi tak môžete do misky nasypať zmes obsahujúcu presne to, čo hlodavec k zdravému životu prirodzene potrebuje.

Spresniť parametre
306 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06