Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Chovateľské potreby pre mačky Brit

Brit Care Cat

Brit Care Cat – lahôdkové krmivá pre vašu mačku

Chcete si získať srdce svojej mačky? Kúpte jej výberové lahôdky Brit Care Cat s hypoalergénnym zložením. Šťavnatý tuniak, losos, makrela, kuracie, hovädzie, morčacie, kačacie, alebo napríklad králičie mäso? Aj mačací jedálny lístok môže byť rozmanitý. Vyberajte medzi kapsičkami, konzervami, pastami, salámami, či granulami – rad Brit Care Cat splní potreby prieberčivých mačiek aj jedincov s problematickým príjmom krmiva. Zvoľte si českú značku Brit a stavte na overenú receptúru, ktorá podporí imunitu a zdravie vášho maznáčika.

Granule brit care cat – sensitive a ďalšie

Granule Brit Care Cat – čo mačka, to unikát

Základom jedálneho lístka každej mačky je vždy kvalitné suché krmivo. Nie je ale mačka ako mačka – kastrované, vonkajšie, domáce, či citlivé, každá má svoje špecifické potreby. Bezobilné granule Brit Care Cat udržia vášho miláčika v kondícii v každej fáze života. Kombinácia čerstvého mäsa, probiotík, prebiotík a rakytníka sa postará o vyváženú mikroflóru a podporu imunity. Vďaka svojej receptúre, chuti a vôni sú granule príťažlivé aj pre tie najvyberavejšie mačky.

Konzervy Brit Care Cat – mačky chcú mäso

Tie najmaškrtnejšie jazýčky suchá strava nezaujme. Mačky ako dravce potrebujú medzi zubami cítiť skutočné mäso. Konzervy Brit Care Cat s mäsom najvyššej kvality zabezpečia rozmanitú stravu pre všetky mačky, či už dospelé, alebo mačiatka. Sú úplne bez sóje, cukru, lepku, GMO, farbív a konzervačných látok. Chcete tuniaka s krevetami, kuracie prsia s ryžou, či morčacie so šunkou? Vyberajte chuťovo vyvážené paté, či šťavnaté filetky, ktorými mačku rozhodne potešíte.

Konzervy Brit Care Cat
Kapsičky Brit Care Cat

Kapsičky Brit Care Cat – nič viac mačka nepotrebuje

Od lahodných kapsičiek Brit Care Cat sa žiadna mačka neodtrhne. Neobsahujú obilie, konzervačné látky, cukor ani sóju, naopak nájdete v nich 85 % vysoko kvalitného mäsa. Kapsičky s filetkami v šťave sú obohatené o prírodné antioxidanty, zeleninu a byliny na dobré trávenie. Poslúžia buď ako doplnok ku granulám, alebo ako kompletné krmivo.

Brit Care Cat salámy sú iba za odmenu

Zaslúži si vaša mačka maškrtu? Alebo ju chcete len trochu rozmaznávať? Na salámy Brit Care Cat sa nechajú zlákať aj tie najvyberavejšie maškrtnice. Majú formu jemne šľahaného paté, ktoré môžete ľahko naporciovať a podávať z ruky. Je to najlepšia zdraviu prospešná odmena pri hre, či tréningu – lákadlo, ktorým si získate pozornosť vašej mačky.

Brit Care Cat salámy
Pasty Brit Care Cat

Funkčné pasty Brit Care Cat – chutné a bohaté na vitamíny

Žiadna mačka nechce prehĺtať tablety. Voňavé a chutné funkčné pasty Brit Care Cat vášho miláčika zbavia nepríjemných trichobezoárov a zabránia tvoreniu nových chumáčikov chlpov. Nájdete v nich kurkumu, papáju, slad, prebiotiká, lososový olej a komplex vitamínov a minerálov na podporu prirodzeného čistenia domácich mačiek, ktoré nemajú prístup k prírodnej vláknine.

Na spestrenie jedálneho lístka sú tu aj maškrty Brit Care Cat

Maškrty Brit Care Cat nemajú za úlohu len rozmaznávať. Fungujú ako dôležitý doplnok stravy, podporujúci zdravý životný štýl vášho miláčika. Mäsové tyčinky Brit Care Cat obsahujú pivovarské kvasnice na trávenie a podporu kvalitnej srsti a taurín, dôležitý pre zrak aj správnu funkciu srdca. Granule na čistenie zubov sa zas postarajú o chrup a ďasná.

Maškrty Brit Care Cat
Doplnky Brit Care Cat – mlieko pre mačiatka

Doplnky Brit Care – nielen pre najmenšie mačiatka

Medzi doplnkami Brit Care nájdete okrem výbavy pre mačiatka aj mliečnu kŕmnu zmes. Mlieko s kolostrom a taurínom je určené nielen pre osirelé novorodené mačiatka, ale i dojčiace mačky a mačky v rekonvalescencii. Je veľmi podobné materskému mlieku a poskytuje plnohodnotnú nutričnú výživu pre optimálny rast a zdravý vývoj mačky.

Spresniť parametre
87 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12