Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Chovateľské potreby pre psov Brit

Krmivo Brit Care Dog

Brit Care Dog – krmivo pre psov na podporu zdravia a imunity

Pes je najlepší priateľ človeka a najlepší priatelia si predsa zaslúžia to najlepšie pohostenie. Brit Care je radom krmív tej najvyššej kvality. Je ľahko stráviteľné, vysoko výživné a tiež hypoalergénne. Namiesto typických alergénov, pšenice, kukurice, sóje a bežných druhov mäsa, v ňom nájdete jahňacie, lososa, sleďa, kačicu, či králika. Česká značka Brit vyrába kompletný rad krmív pre vašich domácich miláčikov, od šteniatok, cez seniorov až po psov so špeciálnymi potrebami.

Granule Brit Care

Granule pre psov Brit Care – výdatné hlavné jedlo dňa

Základ vyváženého jedálneho lístka predstavujú kvalitné suché granule pre psov Brit Care. Junior je rad venovaný čiperným psom vo vývine. Obsahuje dostatok živín pre zdravý rast a podporu imunity. Brit Care Adult je vyrobený na mieru dospelým psom, prispieva k ich dobrej kondícii a znižuje riziko vzniku závažných ochorení. Granule Brit Care Senior sa potom zameriavajú na prevenciu telesného stresu, reguláciu hmotnosti a zlepšenie pohyblivosti.

Konzervy Brit Care pomáhajú zlepšiť príjem krmiva

Ideálnym doplnkom ku granulám sú chutné a voňavé konzervy Brit Care s poriadnou porciou mäsa. V Paté & Meat sa skrýva lahodné paté s kúskami vnútorností. Pridaný lososový olej je prirodzeným zdrojom Omega-3 mastných kyselín, dôležitých pre správnu funkciu srdca a krásne lesklú srsť. Konzervy Brit Care Mono Protein s jedným druhom proteínu boli vyvinuté špeciálne pre psov s citlivým trávením, či potravinovou intoleranciou.

Krmivo Brit Care – konzervy
Salámy Brit Premium by Nature

Salámy Brit Premium by Nature spestria jedálny lístok

Salámy Brit Premium by Nature s 95 % podielom mäsa dokážu úplne zastúpiť granuly. Môžu teda slúžiť ako kompletné krmivo aj ako doplnok k suchej strave, BARFu, či varenému mäsu. Sú tiež vhodným krmivom na cesty aj spestrením jedálneho lístka pre veľmi aktívne psy v záťaži. Obsahujú veľké množstvo živočíšnych proteínov na podporu trávenia, čím zlepšia trávenie vášho psíka.

Maškrty Brit Care – dezert na výnimočné príležitosti

Zaslúži si váš štvornohý miláčik odmenu? Potrebujete pre neho motiváciu pri tréningu? Vďaka maškrtám Brit Care Functional Snacks vás bude nasledovať napríklad až na koniec sveta. Kalmáre s ananásom, králik s papájou, sušený hmyz so zázvorom, alebo jahňacie s banánom – to všetko sú funkčné žuvačky obohatené o laktobacily, fulviové kyseliny a extrakt z cukrového melóna. Chutný doplnok stravy so zdravotnými benefitmi.

Maškrty Brit Care Functional Snacks
Doplnky pre psov Brit Care

Doplnky pre psov Brit Care

Medzi Brit Care doplnkami pre psov nájdete napríklad čistý, za studena lisovaný lososový olej z Nórska. Pomáha vyvážiť pomer Omega-3 a Omega-6 mastných kyselín a vyriešiť tak niektoré zdravotné problémy so srsťou. V ponuke je aj mlieko Brit Care Puppy s probiotikami, poskytujúce plnohodnotnú nutričnú výživu novonarodeným šteňatám aj psom v rekonvalescencii.

Spresniť parametre
199 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13