Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Blackroll Booster set standard

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Blackroll Booster set standard

Venujte svojmu svalstvu náležitú starostlivosť, len tak vám dlho vydrží zdravé a plné energie. Masážny valec Blackroll je ideálnym spôsobom uvoľnenia svalov ako pred plánovaným tréningom, tak aj po jeho ukončení. Zakomponovaním masážneho valca do každodenného programu docielite posilnenie aj zanedbávaných svalov, ktoré by ste inak mohli spevňovať len s ťažkosťami. Masážny valec Blackroll Booster set standard je vyrobený podľa najnovších poznatkov z oblasti fitness a kondičného cvičenia, takže po ňom môžete siahnuť pri mnohých druhoch cvičení, od jogy, cez bežné posilňovanie a crossfit, až po moderný pilates. Záujem si však nevychutnává len vďaka ľuďom zapáleným pre cvičenie, ale aj preto, že si vie poradiť pri liečbe boľavých svalov a zlepšovaní stability chrbtice alebo pri zlepšení prekrvenia pokožky a liečení príznakov celulitídy. Pokiaľ zháňate vibračný valec, tento bude to pravé pre vás. Blackroll Booster set standard má dĺžku 30 cm s priemerom 15 cm.

Dôležité vlastnosti masážneho valca Blackroll Booster set standard

  • Masážny valec je perfektnou formou relaxácie všetkých svalov na tele
  • Pomáha pri obmedzení prejavov celulitídy
  • Typ: vibračný
  • Formou automasáže ulevuje bolavým svalům
  • Zlepšuje ohybnosť tela
  • Masážny valček od výrobcu Blackroll obdržal dĺžku 30 cm a priemer 15 cm
  • Farba: biela a čierna

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti valčeka

Farba Biela, Čierna
Dĺžka 30 cm
Priemer 15 cm
Typ Vibračný
Kód:  SPTbcr004
Produktové číslo:  4260346270758
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09