Obnoviť stránku

BEURER

Beurer

Beurer: Chceme, aby ste sa cítili skvele!

Už od roku 1919 je značka Beurer po celom svete synonymom zdravia a pohody. Ponúka viac ako 500 produktov v niekoľkých komplexných radoch od lekárskych so zameraním na prevenciu a diagnostiku cez výrobky zamerané na starostlivosť o dieťa, krásu a čistotu ovzdušia okolo vás, až po terapeutické a masážne prístroje. Svoju zodpovednosť voči zákazníkom berie veľmi vážne a neustále sa podrobuje kritickým kontrolným postupom od najprestížnejších inštitútov, ktoré odrážajú vysoký štandard kvality produktov Beurer. Nechajte sa inšpirovať a užite si čistú radosť zo života!

Masážny prístroj Beurer

Beurer – spokojnosť a odpočinok na prvom mieste

Vychutnajte si zaslúžené pohodlie s výrobkami firmy Beurer. Či už dbáte o svoju fyzickú kondíciu a s ňou spojené diagnostické a terapeutické výrobky, alebo máte záujem o sortiment, ktorý vám pomôže ku kvalitnejšiemu spánku a relaxácii. Užite si svetelnú terapiu, relaxujte s aróma difúzormi alebo vyskúšajte Shiatsu a iné druhy masáží. Vašu pohodu značka Beurer aktívne podporí širokou škálou produktov.

Starostlivosť o krásu a zdravie s kvalitnými výrobkami Beurer

Kozmetický rad Beurer sa stará o vaše ruky, nohy, tvár aj vlasy. Či už si vyberiete modernú IPL technológiu pre dlhodobé odstraňovanie chĺpkov, alebo domácu starostlivosť o vaše nechty na profesionálnej úrovni, neurobíte chybu. Beurer vás podporuje tiež radom produktov lekárskeho sortimentu. Ten zahŕňa tlakomery, domáce a prenosné EKG, pulzné oxymetre, prípadne najrôznejšie prístroje na inhaláciu a kontrolu telesnej teploty alebo elektrickú svalovú stimuláciu.

Pulzný oximeter Beurer
Elektrostimulátor Beurer

Beurer sa stará o váš aktívny životný štýl aj vašich najmenších

S radom Beurer Active môžete dosiahnuť svoje ciele prostredníctvom športových monitorov aktivity a srdcového tepu aj produktov pre elektrickú stimuláciu a masáž. Postará sa aj o vašich najmenších. Sortiment starostlivosti o deti zahŕňa všetko, začínajúc od inteligentných opatrovateliek a detských váh, pokračujúc teplomermi a odsávačkami mlieka, až po ohrievače dojčenskej výživy a parné sterilizátory. Skrátka všetko, čo potrebujete pre svoje dieťa a váš šťastný život s ním, máte teraz na dosah ruky.

Spresniť parametre
364 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19