Obnoviť stránku

BEURER TL50

4,9 14 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
99,90 €

BEURER TL50

Trpíte v zimných mesiacoch nedostatkom energie alebo zlou náladou? Verte, že k tomu prispieva málo slnečného žiarenia. S tým vám pomôže osvetlenie BEURER TL50. Na prvý pohľad vás zaujme jeho atraktívny dizajn. Ale jeho hlavnou prednosťou je stimulácia slnečného svetla. Poskytuje príjemné, jasné a rovnomerné osvetlenie, ktoré organizmus vníma ako slnečné svetlo. Osvetlenie BEURER TL50 je certifikovaný liek. Pri jeho používaní sa vám vráti energia do tela a pocítite tiež lepšiu náladu. Kúpte si osvetlenie BEURER TL50 a prežite aj zimné mesiace v pohode a s dobrou náladou.

Kľúčové vlastnosti osvetlenia BEURER TL50

  • Atraktívny dizajn osvetlenia BEURER TL50
  • Stimulácia denného svetla
  • Intenzita svetla 10 000 luxov
  • BEURER TL50 je certifikovaný liek
  • Bez UV žiarenia
  • LED technológia

Prednosti BEURER TL50

Osvetlenie BEURER TL50 sa rozsvieti okamžite bez blikania. Nevysiela žiadne UV žiarenie. Vydáva denné svetlo, vďaka ktorému si môžete vykompenzovať nedostatok slnečného žiarenia v zimných mesiacoch. Má dostatočne veľkú osvetľovacie plochu (25 cm). Vďaka technológii LED má nízku spotrebu a moderný úzky vzhľad. Používanie osvetlenia BEURER TL50 je veľmi rýchle a jednoduché. Predstavuje pohodlný variant, ako si nahradiť slnečné svetlo, ktorého sa nám v zimnom období nedostáva. 

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Záložná batéria Nie
Kód:  RIOZD001
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  BEU-TL50
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12