Obnoviť stránku

Beurer SL70

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Beurer SL70

Nie je nič horšie ako prebdené noci kvôli tomu, že jeden z partnerov chrápe. Ide tomu však veľmi jednoducho a efektívne zabrániť. Slúchadlo Beurer SL70 vás nepríjemného chrápania spoľahlivo zbaví. Slúchadlo je veľmi šetrnou liečbou, ktorá tento nepríjemný jav maximálne obmedzuje pomocou zvukových a vibračných signálov. Slúchadlo navyše zaznamenáva dáta, ktoré vám pomôžu chrápanie predchádzať.


Beurer SL70 - slúchadlo proti chrápaniu
 

Kľúčové vlastnosti slúchadla proti chrápaniu Beurer SL70

  • žiadne prebdené noci pre vášho partnera
  • Veľmi šetrná liečba
  • Slúchadlo chrápaniu zabraňuje pomocou zvukových a vibračných impulzov priamo do ucha
  • Možnosť nastavenia intenzity impulzov tak, aby vám vyhovovali
  • Slúchadlo poskytuje presnú analýzu chrápanie a rôzne štatistiky
  • Vhodné pre slabo až silne chrápajúce osoby
  • Žiadne zbytočné káble, ktoré by vás pri spánku rušili
  • Maximálne pohodlie vďaka trom veľkostiam nástavcov do ucha, ktoré sú dodávané so slúchadlom
  • Jednoduché prepojenie s vaším telefónom pomocou technológie Bluetooth. K dispozícii je bezplatné prevzatie aplikácie „beurer SleepQuiet“

Zaručené pohodlie

Slúchadlo je navrhnuté tak, aby počas spánku užívateľovi nijako neprekážalo a nerušilo ho, zároveň však aby pevne držalo a spoľahlivo plnilo svoju funkciu.
Slúchadlo umožňuje užívateľovi, aby si zvolil intenzitu zvukových a vibračných signálov tak, aby mu maximálne vyhovovali.
Pevné uchytenie k uchu má za úlohu flexibilný strmeň. Ten jednoducho upravíte do tvaru, ktorý vám plne vyhovuje. Strmeň v tejto polohe zostane, takže ho nebudete musieť každý večer znovu a znovu nastavovať.
Spoločne so slúchadlom sú dodávané ušné nadstavce v troch rôznych veľkostiach. Môžete si teda vybrať veľkosť, ktorá vám plne vyhovuje.
Ťahať za sebou počas spánku napájací kábel by bolo určite otravné a z časti nebezpečné. Preto je slúchadlo napájané z akumulátora, ktorý cez deň dobijete a už sa o neho nemusíte ďalej starať. Napájací kábel a sieťový adaptér sú dodávané spoločne so slúchadlom.
 
Beurer SL70 - upevnenie na uchu
 

Beurer SL70 - prehľadná aplikácia
 

Majte prehľad o svojom spánku

Slúchadlo ide jednoducho prepojiť s vaším telefónom pomocou technológie Bluetooth. K dispozícii je bezplatné prevzatie aplikácie „beurer SleepQuiet“ na Google Play alebo App Store.

V priebehu noci slúchadlo zbiera dáta o vašom spánku a tieto dáta si ukladá do vnútornej pamäte. Jednoduchým spárovaním s vaším telefónom dôjde k preneseniu týchto dát do vášho telefónu a vy si môžete dáta, ako je potrebná hlasitosť chrápania alebo počet chrápavých zvukov za hodinu, jednoducho prezrieť v grafickom podaní. Pre maximálny prehľad vám APLIKÁCIA navyše vytvorí denník chrápanie.

Aplikácia je kompatibilná od iOS 8.0 a Android 4.4 s technológiou Bluetooth low energy technology.

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Spánok
Kód:  BEUSCH001
Produktové číslo:  BEU-SL70
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07