Obnoviť stránku

Beurer BG 64

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Beurer BG 64

Ste výkonnými športovci, ktorí si musia strážiť svoje telesné proporcie, alebo sa bojíte si na váhu stúpnuť? Stále sa upokojujete tým, že váha neváži presne a nejaké to kilo navyše je len jej nepresností?

Skúste sa prestať báť a sledujte vaše výsledky nielen zistením samotnej váhy, ale aj zložením vášho tela. Múdra osobná váha Beuer s moderným dizajnom zobrazí nielen vašej hmotnosť, ale aj telesný tuk, vodu, svalovinu, kosti a AMR (aktívna metabolizmus, čiže množstvo energie, ktorú telo spotrebuje v aktívnom stave za deň). Je navyše super tenká, takže s jej uskladnením nebudete mať problém. Poznáte tie márne pokusy v čítaní hodnôt, keď na ne nevidíte? S týmto LCD displejom vám to pôjde samo. Je totiž odnímateľný a prakticky ho uchytíte magnetom na stenu alebo na stojan. Zobrazené hodnoty vám ukážu 3 cm veľké číslice.

vlastnosti

  • 5 úrovní aktivít
  • Ultra slim, iba 17 mm
  • Rozlíšenie hmotnosti 100 g
  • Pamäť pre 10 užívateľov
  • Softvér pre hodnotenie nameraných hodnôt s pomocou PC
  • Rozmer: 32 × 32 cm

Majte svoju hmotnosť pod kontrolou

Váha pojme v pamäti až 10 používateľov a jej početné funkcie vám dokážu vypočítať vašu ideálnu hmotnosť. Zapína sa veľmi ľahko, a to nášľapom. Keď už váhu nepotrebujete, automaticky sa vypne. Už si nebudete musieť všetko zapisovať do notesu. Vaše namerané hodnoty sa uložia na špeciálny softvér. (Ten je na stiahnutie zadarmo) Potom ich môžete sledovať a porovnávať na vašom notebooku alebo PC. Maximálne zaťaženie je 150 kg. Váhu poháňa lítiová batéria, ktorú nájdete v balení.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna diagnostická (s funkciami)
Nosnosť 150 kg
Kód:  BEU011k
Produktové číslo:  BEU-BG64

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01