Obnoviť stránku

BEPER VE400A modrý

1,0 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

BEPER VE400A modrý

Spríjemnite si horúce letné dni praktickým stolným vetrákom. Vďaka jeho kompaktnej veľkosti a praktickému systému nabíjania ho môžete jednoducho prenášať. Lopatky sú vyrobené z mäkkého penového materiálu, ktorý zaisťuje tichý chod a tiež ochranu prstov. Vetrák sa vyrába vo viacerých farebných variantoch, ktoré v kombinácii s bielou farbou tvorí veľmi ľúbivý a moderný dizajn.

kľúčové vlastnosti

  • 500 otáčok za minútu
  • jednoduché prenášanie
  • Napájanie cez USB či pomocou AA batérií
  • elegantný dizajn

Praktický systém napájania

Tento ventilátor je svojou veľkosťou výborný na prenášanie. Či už pracujete v obývacej izbe, v pracovni či vonku na záhrade, môžete ho mať vždy pri sebe. Nabíja sa totiž pomocou USB konektora. Takže vám stačí notebook či počítač a môžete ventilátor používať. Ak nič z toho pri sebe nemáte, použite dve AA batérie a ventilátor je opäť v prevádzke.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon 5 W
Počet rýchlostí 1
Priemer lopatiek 10 cm

Farba

Farba Modrá
Kód:  BEPTV014
Produktové číslo:  BEP-VE400BL

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06