Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Beper

BEPER banner

BEPER: Malé domáce spotrebiče na každú príležitosť

Talianska spoločnosť BEPER už viac ako 20 rokov prináša na trh funkčné a atraktívne spotrebiče a potreby do domácnosti. Pri ich výrobe je kladený dôraz na kvalitu, na ktorú dohliada technologicky pokročilé laboratórium. Vďaka tomu sú produkty spoľahlivé a ponúkajú množstvo zaujímavých funkcií. To všetko dostanete zabalené v trendy dizajnovom spracovaní. Či už ide o varenie, upratovanie, krásu alebo starostlivosť o zdravie, BEPER má presne to, čo potrebujete!

Kuchynské potreby BEPER

BEPER ponúka všetko pre vaše vyčíňanie v kuchyni

Kuchynskí pomocníci BEPER vás podržia, či už sa chystáte variť, vyprážať, piecť, mixovať, alebo len pripravovať kávu. Vďaka jednoduchosti používania týchto výrobkov sa dlhé chvíle za sporákom stanú len chvíľkami. Vyberte si elektrické grily, kuchynské váhy, pekárne, kávovary a presso stroje alebo zmrzlinovače BEPER a tešte sa nielen z kvalitne odvedenej práce, ale aj z ich originálneho dizajnu. S radom PARTY si k tomu všetkému navyše užijete aj množstvo zábavy vďaka netradičným funkciám, ktoré prináša.

S BEPER prichádza aj krása a dobrý pocit zo seba samého

BEPER myslí aj na tých, ktorí stále veria v krásu svojho zovňajšku a chcú sa starať o svoje telo od hlavy až po päty. Vyšperkujte váš účes s našimi žehličkami na vlasy, kulmami alebo fénmi a zastrihávačmi vlasov. Epilátory vás zbavia nežiaducich chĺpkov a holiace strojčeky sa postarajú o dokonalú úpravu vašich fúzov, ktoré namiesto rozhadzovania všade okolo putujú priamo do zbernej nádoby.

Krása BEPER
BEPER bezdotykový dávkovač mydla

BEPER sa postará o vaše zdravie a pohodu

Pretože pekný domov netvorí len čistota a poriadok, ale aj zdravie a pokojná duša jeho obyvateľov, BEPER prichádza s prvotriednymi tlakomermi, teplomermi, inhalátormi, osobnými váhami a mnohým ďalším. Zababušte sa napríklad do našich vyhrievacích diek a k tomu sa nechajte rozmaznávať masážnym vankúšikom BEPER a relaxujte v pohodlí vášho domova ako nikdy predtým. Doma aj v práci potom využite bezdotykový dávkovač BEPER na umytie rúk bez šírenia baktérií po celej kúpeľni.

So spotrebičmi BEPER bude starostlivosť o domácnosť jednoduchá

Túžite po čistej, sviežej a upravenej domácnosti? S produktmi od BEPER sa vaše sny stanú realitou. Vyrovnajte svoju bielizeň a zbavte ju baktérií s našimi žehličkami, ktoré namiesto chémie používajú sofistikované technológie. Zaobstarajte si jeden z našich výkonných aku vysávačov s účinnými filtrami, ktoré ochránia váš domov pred vírením prachu a alergénov. Alebo nevysávajte vôbec, prácu za vás zvládne inteligentný robotický vysávač BEPER na podlahy aj koberce.

BEPER robotický vysávač
BEPER ventilátory a krby

BEPER má pod palcom aj kúrenie a chladenie

Bojujete s teplotou vo vašom byte, dome alebo chate v horách? Aj tu BEPER ponúka riešenie. Pokiaľ sa potrebujete zahriať, sú tu pre vás teplovzdušné ohrievače s ventiláciou a ochranou proti prehriatiu alebo elektrické krby s LED imitáciou plápolajúceho plameňa. Tým, ktorí sa potrebujú skôr schladiť, potom svieži vzduch prinesie klimatizácia alebo ventilátor BEPER, ktoré vedia svoj výkon optimalizovať tak, aby vás neofúklo a neprechladli ste.

Spresniť parametre
43 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08