Obnoviť stránku

BenQ W11000

Príslušenstvo k tovaru

BenQ W11000

Svetovo prvý DLP 4K projektor s THX certifikáciou BenQ W11000 ponúka UltraHD rozlíšenie 3840x2160, kvalitné farby zodpovedajúce filmovému štandardu Rec. 709, Vysoký kontrast a nadštandardný obrazový výkon vďaka zabudovaným najmodernejším technológiám vylepšujúcimi teplotu farieb, prechody, ostrosť obrazu a ďalšie.
Osloví vás moderným prevedením s účinným chladením a funkciami uľahčujúcmi nastavenia projektora v priestore ako sú Lens Shift a veľký zoom.
Premeňte akúkoľvek miestnosť v unikátnú kino sálu s projektorom BenQ W11000


Ultra HD 4K rozlíšení s THX certifikáciou

Perfektný obraz s vyladenými detailmi poskytne domáci filmový projektor BenQ W11000 s rozlíšením 4K 3840 x 2160 teda 8,3 miliónmi pixelov. Projektor znamená míľnik v obrazovom výkone, ponúka presné detaily, ostré línie, realistické farby bez rozmazávania a tieňovania. Chváli sa významnou certifikáciou THX, ktorá dáva užívateľovi záruku skutočne takých farieb, aké zamýšľal režisér filmu.


BenQ W11000 Lens

Sofistikovaná sústava šošoviek

K dosiahnutiu briliantného obrazu projektor využíva špeciálnu architektúru šošoviek s malým rozptylom svetla minimalizuje jeho farebné vady. Najlepšia optická sústava ponúka okrem spektakulárnej kvality 4K obrazu tiež funkciu TrueZoom. Optika je zložená zo 14tich častí usporiadaných do šiestich skupín

Funkcia TrueZoom

Systém TrueZoom (priblíženie, oddialenie) funguje automaticky v závislosti na zaostrení. Vizuálne dokonalý ostrý obraz je dostupný vďaka súbežnej úprave troch skupín šošoviek pre ostrenie a skupiny pre zoom.


THX certifikácia a Rec. 709 štandard zaručí filmové farby

Svetovo uznávané normy pre presnú reprodukciu filmového obsahu zaručujú presne taký obraz aký bol zamýšľaný režisérom. Projektor BenQ W11000 sa pýši ako prestížne certifikáciou THX tak štandardom Rec. 709 pre presnosť farieb, precíznu hodnotu gamma, ideálnu teplotu farieb, konzistentnosť a veľmi vysoký prirodzený kontrast. Súčasťou je tiež predkalibrovaný režim THX odborníkmi zo spoločnosti THX pre najpresnejšiu možnú obrazovú kvalitu vo všetkých detailoch.

Šesťrýchlostná RGBRGB farebné koliesko projektora W2000 je kalibrované pre reprodukciu ostrého obrazu s kvalitnými farbami dosahujúceho medzinárodného štandardu Rec. 709 HDTV


Cinema Master Video+

Technológia CinemaMaster Video+ so sebou prináša vylepšený obraz vo všetkých smeroch - plynulosť, farby, rozlíšenie, sýtosť - obraz sa tak stáva živším a reálnejším na prvý pohľad

BenQ W11000 CinemaMaster Video+

4K Pixel Enhancer

4K Pixel Enhancer je pohybovo adaptívna funkcia, ktorá detekuje zmeny farieb medzi objektom a jeho pozadím pre produkciu ostrých okrajov a presných povrchových textúr.

Color Enhancer

Color Enhancer moduluje zložité algoritmy farieb pre bezchybné vykresľovanie sýtych farieb, jemných gradientov, medziľahlých odtieňov a jemných pigmentov.

Flesh Tone

Funkcia pleťového tónu zabraňuje zmene farieb pleťových tónov vo svetle projekčného lúča, aby bol každý pleťový tón vykreslený najkrajším odtieňom.


Ultra široký formát 2,35: 1

(Voliteľné, nie je súčasťou balenia)

Projektor podporuje formát 2,35: 1 vďaka voliteľným objektívom Phoenix Pro a Paladin.


BenQ W11000 Design

Dizajn a perfektné chladenie

BenQ W11000 bol navrhnutý v modernom dizajne padnúcim do štýlového aj konzervatívnejšieho interiéru. Účinné chladenie nasáva studený vzduch z ľavej časti prednej strany, smeruje ho cez komory vo vnútri a odvádza predným panelom vpravo von.

Horizontálny aj vertikálny Lens Shift

Bez nutnosti fyzického premiestnenia projektora upravte obraz v vertikálnom aj horizontálnom smere.

1,5x veľký zoom

Umiestnenie v priestore uľahčuje tiež 1,5x veľký zoom. Premeňte akúkoľvek miestnosť vo veľkú kino sálu.

Parametre a špecifikácia

Záruka

Rozšírená záruka Predĺžená záruka

Rozlíšenie

Natívne rozlíšenie 3840 × 2160 px
Maximálne rozlíšenie 4096 × 2160 px
Pomer strán 16:9
Kontrast 50 000:1

Projekčná plocha

Minimálna uhlopriečka obrazu 203,2 cm (80 ")
Maximálna uhlopriečka obrazu 508 cm (200 ")

Technológia

Zdroj svetla Lampa
Životnosť 3 000 h (125 d)
Životnosť lampy v ECO 6 000 h (250 d)
Hlučnosť 26 dB
Maximálna spotreba 353 W

Pripojenie

Typ pripojenia HDMI 1.4
Ďalšie pripojenie RJ-45 (LAN), USB 2.0

Rozhraní

Grafické vstupy HDMI, VGA (D-SUB)
Ostatné vstupy/výstupy USB, LAN

Vlastnosti a funkcie

Umiestnenie Na strop, Na stôl
Funkcie Zoom
Výbava Reproduktory, Diaľkové ovládanie

Rozmery

Šírka 47,07 cm
Výška 22,49 cm
Hĺbka 56,47 cm
Hmotnosť 14,8 kg
Kód:  WX440w1
Produktové číslo:  9H.JFY77.17E
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08