Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Projektory BenQ

Projektory BenQ

BenQ projektory

BenQ Corporation je taiwanská firma predávajúca spotrebnú elektroniku, výpočtovú a komunikačnú techniku. V súčasnosti predstavuje globálnu spoločnosť s pobočkami po celom svete. Produkty BenQ zahŕňajú celkom osem výrobkových kategórií, ktoré riešia vizuálne zobrazenie, sieťové technológie a mobilnú komunikáciu. Spoločnosť BenQ je známa najmä vďaka špičkovým projektorom pre domáce použitie, podnikanie, školstvo, a dokonca aj pre prenosné použitie na cestách. BenQ projektory ponúkajú dokonale ostrý a jasný obraz pri akomkoľvek osvetlení. V dnešnej dobe nájdeme milióny spokojných zákazníkov spoločnosti po celom svete.

Projektory BenQ

Projektor BenQ MS527 – Výnimočná ostrosť a realistické farby

Projektor BenQ MS527 ponúka svojmu používateľovi úžasné obrazové parametre. Tento projektor podporuje natívne rozlíšenie 800 × 600, ktoré v kombinácii so svietivosťou 3300 ANSI lumenov a vylepšeným kontrastom zaručí vždy ostrý a dobre čitateľný obraz a to pri každej prezentácii. Navyše vďaka režimu Lamp Save ponúka životnosť lampy až 10 000 hodín. BenQ projektor disponuje technológiou SmartEco, pre úsporu energie a režimom Eco Blank. Projektor vám dokonca umožní projekciu v Blu-ray 3D.

Projektor BenQ TH530 – Výkonný projektor s citom k prírode

DLP projektor BenQ TH530 vám ponúka bezchybnú kvalitu obrazu, ktorú si budete môcť vychutnávať po dlhé roky. BenQ projektor sa môže pýšiť technológiou Digital Light Processing od spoločnosti Texas Instruments, patentovanou technológiou Brilliant ColorTM a vyhotovením bez filtrov s takmer uzavretou konštrukciou, ktorá svojmu používateľovi poskytuje výnimočnú kvalitu obrazu, vysokú ostrosť s vynikajúcou čitateľnosťou a žiarivé, verné farby. Navyše vďaka úspornému režimu LampSave projektor BenQ dynamicky upravuje výkon lampy podľa úrovne jasu obsahu, a tým výrazne predlžuje životnosť lampy až o 50 %.

Projektor BenQ TH530
Projektor BenQ

Projektor BenQ MW612

S projektorom BenQ MW612 bude projekcia v nezatemnenej miestnosti vždy skvele viditeľná a prefarbená, bez toho aby ste museli preťažovať svoj rozpočet. Projektor BenQ MW612 je svojimi parametrami a pútavou projekciou vhodný najmä pre malé a stredne veľké priestory školských učební, posluchární alebo konferenčných miestností vo firme či v kancelárii. Zásluhou technológie DLP poskytne projektor dobre vykreslené zobrazenie písma aj podrobností v grafike. Pritom je jeho prevádzka veľmi ekonomická.

Spresniť parametre
59 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01