Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

BEKO

BEKO spotrebiče banner

Spotrebiče Beko: oficiálny partner každého dňa

Beko je výrobca domácich spotrebičov s praktickými technológiami na každodenné použitie, ktoré ušetria váš drahocenný čas. Ponúka chladničky, ktoré zachovajú jedlo dlhodobo čerstvé, práčky, s ktorými vyperiete počas štvrť hodinky, alebo napríklad umývačky, ktoré odvedú prácu za vás. Na Slovensku je spoločnosť Beko už od roku 2005. Väčšinu súčiastok si vyrába vo vlastných továrňach, na ich kvalitu kladie veľké nároky a testuje ich mnohými spôsobmi. Snaží sa tak poskytovať spoľahlivé a kvalitné výrobky, ktoré fungujú bezchybne a čo najdlhšie. Spotrebiče Beko podporujú zdravší životný štýl všetkých generácií.

Chladničky Beko

Chladničky Beko zaistia svieže potraviny celý mesiac

Vyberte si medzi kombinovanými chladničkami alebo priestrannými, funkčnými americkými chladničkami Beko. Väčšina chladničiek ponúka funkcie ako automatické odmrazovanie, výrobníky ľadu Twist Serve či ionizátory IonGuard® na neutralizáciu baktérií. Štvordverové chladničky Beko majú dokonca špeciálnu zónu MultiZone™ slúžiacu ako chladnička či mraznička. Vďaka technológii EverFresh+® potom potraviny zostanú čerstvé až 30 dní.

Priestranné mrazničky Beko do domácností aj prevádzok

Mrazničky Beko ponúkajú vynikajúci výkon a funkcie, ktoré uľahčujú každodenné použitie. Technológia chladenia MinFrost® minimalizuje tvorbu námrazy, čo znamená nielen nižšiu spotrebu, ale aj menej odmrazovania a úsporu vášho času. S inovatívnym ProSmart™ invertorovým kompresorom sú mrazničky nielen úsporné, ale aj veľmi tiché a spoľahlivé. Beko mrazničky tak predstavujú ideálne riešenie pre dlhodobé uchovanie potravín.

Mraznička Beko
Umývačka riadu Beko

Umývačky Beko na účinné a šetrné umývanie riadu

Umývačka Beko zastane tú najťažšiu prácu v kuchyni. Program Quick Clean™ umyje a usuší riad iba za 58 minút s nízkou spotrebou vody a AquaIntense® dokáže ľahko umyť aj veľmi zašpinený riad a navrátiť mu žiarivý lesk. Technológia GlassShield® zasa ochráni sklo a predĺži mu životnosť. S umývačkami Beko ušetríte čas aj prírodu a váš riad bude vždy dokonale čistý.

Vyberte si ideálnu rúru Beko na dokonalé pečenie

Pečenie nebolo nikdy jednoduchšie vďaka rúram Beko s technológiou 3D pečenia a Surf® obehom tepla. Rúry s funkciou Split Cook® umožňujú prípravu viacerých jedál naraz s rozdielnou teplotou a program PizzaPro™ zasa zaistí perfektnú taliansku pizzu. Beko ponúka vstavané rúry, kombinované sporáky aj mikrovlnné rúry s jednoduchou údržbou a bezpečnými teleskopickými výsuvmi.

Rúra Beko
Práčka Beko

Práčky Beko prinášajú spoľahlivú starostlivosť o bielizeň

Práčky Beko sú spoľahlivým pomocníkom v starostlivosti o vašu bielizeň. Vďaka inovatívnym technológiám a širokému výberu programov sa nemusíte obávať vyblednutia farieb alebo poškodenia bielizne. Medzi najpopulárnejšie funkcie patrí PET program, ktorý odstráni zvieraciu srsť, alebo BabyProtect+, ktorý dokáže odstrániť 99,99 % alergénov, mikrobiologických zárodkov a roztočov. Práčky Beko sú preto ideálnou voľbou do každej domácnosti.

Sušičky Beko pre rýchle a bezpečné sušenie bielizne

Sušičky Beko vynikajú senzorovým systémom FlexySense, ktorý zaručuje rovnomerné vysušenie bielizne bez rizika jej poškodenia. Vďaka širokému spektru programov je možné sušiť bielizeň z akejkoľvek tkaniny. Sušičky Beko patria do vysoko úspornej energetickej triedy A+++ a sú mimoriadne tiché vďaka invertorovému motoru a technológii tepelného čerpadla. A ak máte problém s nedostatkom miesta, zvoľte kombinovanú práčku so sušičkou Beko, ktorá bielizeň vyperie aj vysuší.

Sušička Beko

Beko HarvestFresh™ – slnko v chladničke pre zachovanie vitamínov.

Spresniť parametre
224 položiek

BEKO

Beko je oficiálnym partnerom každého dňa. Vyrába spotrebiče, ktoré ponúkajú praktické technológie na každodenné použitie a pomáha tak šetriť váš drahocenný čas. Od chladničiek, ktoré zachovajú jedlo čerstvé dokonca aj 30 dní cez práčky, s ktorými vyperiete počas iba štvrť hodiny, sušičky, ktoré krátia čas a uľahčia prácu až po umývačky robiace prácu za vás. Beko spotrebiče sú jednoducho na to, aby vám pomáhali v domácnosti každý deň. Značka Beko je jednou z najrýchlejšie rastúcich značiek domácich spotrebičov v Európe. Má už viac ako 440 miliónov zákazníkov a na Slovensku ponúka svoje spotrebiče už od roku 2005. Moderné technológie prinášajú zákazníkom úžitok. Väčšinu súčiastok si Beko vyvíja a vyrába vo vlastných továrňach. Kladie veľmi vysoké nároky na každý vyrobený kus alebo komponent a testuje ich mnohými spôsobmi. Všetky spotrebiče sú testované ešte pred dodaním, každý tridsiaty je podrobený dlhodobému testu a časť spotrebičov prechádza záťažovými testami v laboratóriách. Beko sa snaží overiť, že technológie ich spotrebičov budú fungovať bezchybne a čo najdlhšie. Beko je oficiálny partner odložených diét. Napríklad brokolica vydrží v EverFresh+ zóne až 30 dní. Táto značka je oficiálnym partnerom hrdých kuchárov, s technológiou Surf pečú rúry podobne ako profesionálne pekárske pece. Umývačky Beko sa dokážu samy vyčistiť. Beko vie, že je občas treba vyprať a usušiť naozaj rýchlo. Je skrátka partnerom každého dňa, v ktorom spotrebiče šetria váš čas.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06