Obnoviť stránku

Automatické práčky BEKO

Automatické práčky Beko patria medzi najpredávanejšie na trhu. Spoločnosť Beko si zakladá na inovatívnych technológiách a neustálom rozvoji. Ponúka práčky s parným programom, invertorovým motorom, ale aj možnosť prepojenia k smartfónu prostredníctvom aplikácie. Aké Beko práčky nájdete v ponuke?

Beko práčky – moderný spotrebič do každej domácnosti

Značka Beko sa od svojho založenia v roku 1955 stala veľmi rýchlo jedným z popredných predajcov domácich spotrebičov v Európe. Vďaka neustálej snahe sa zdokonaľovať v nových technológiách patrí medzi najinovatívnejšie a najrýchlejšie rastúce značky na trhu. Hľadáte spoľahlivý, úsporný a dizajnový spotrebič? Práčka Beko bude správnou voľbou.

Aké funkcie vám môže ponúknuť Beko práčka?

Každá Beko práčka ponúkne nejaké užitočné alebo dokonca inteligentné funkcie. Vyskúšať môžete napríklad systém AutoDose, ktorý automaticky dávkuje prášok zo zásobníka v potrebnom množstve, DetergentPremix na rovnomerné premiešanie prášku a lepšiu účinnosť prania alebo funkciu SteamCure na parné pranie tej najjemnejšej bielizne.

i

Niektoré Beko práčky majú špeciálne bubny

Obzvlášť šetrné k vášmu oblečeniu sú Beko práčky s bubnami s povrchovou úpravou AquaWave, ktorá chráni oblečenie pred poškodením.

Práčky Beko disponujú aj premyslenými pracími programami

Okrem zaujímavých funkcií môžete v prípade práčky Beko rátať aj s prepracovanými pracími programami. StainExpert™ bojuje až s 24 druhmi škvŕn, mimoriadne rýchly a nezvyčajne šetrný AquaTech využijete, keď sa ponáhľate, a systém DrumClean+ vyčistí bubon práčky od zbytkov vlákien a prášku, čím predlžuje životnosť spotrebiča.

Vyberáte práčku prvýkrát? Prečítajte si náš prehľadný návod.

Automatická práčka Beko – aký variant si vybrať?

Automatická práčka Beko sa vyrába v niekoľkých variantoch a určite si vyberiete ten pravý pre vás.

Práčka Beko spredu plnená

Práčka Beko spredu plnená má veľký predný otvor, aby bolo vkladanie bielizne čo najjednoduchšie. Beko práčky sa pohybujú s kapacitou medzi 5 a 11 kg, takže si vyberú domácnosti všetkých veľkostí. Veľkou výhodou je horná plocha, ktorú môžete využiť ako odkladací priestor.

Úzka Beko práčka

Úzka Beko práčka má oproti normálnej práčke hĺbku len 44 – 49 cm, takže ju pohodlne umiestnite aj do menších priestorov. Má rovnaké funkcie ako práčka štandardnej veľkosti, ale s menšou kapacitou.

Práčka Beko zhora plnená

Práčka Beko zhora plnená sa dobre hodí do úzkych kúpeľní a je ideálnou voľbou pre starších ľudí, nakoľko nie je potrebné sa k práčke nízko zohýbať. Takisto nie je nutné mať okolo práčky veľa miesta na otváranie dvierok.

i

Zavítajte aj do kategórie príslušenstvo, kde nájdete náhradné hadice alebo medzikusy na umiestnenie sušičky na práčku.

Parné práčky Beko

Parné práčky Beko udržia vašu bielizeň sviežu po každom praní a zároveň znížia nutnosť žehlenia. Para má tiež antialergické účinky a zbaví oblečenia všetkých nečistôt a roztočov.

Beko práčka so sušičkou

Beko práčka so sušičkou ušetrí veľa miesta vo vašom dome. Práčka má rovnakú výkonnosť, avšak prichádza o možnosť výberu niektorých programov.

Set Beko práčky a sušičky

Beko práčky a sušičky zaistia jednotný vzhľad vašej kúpeľne či práčovne vo zvýhodnenom balíčku.

Zistite viac o sušičkách Beko, priblížime vám ich funkcie a vlastnosti.

Beko práčka môže byť stavaná na 6 – 9 kg bielizne

V ponuke nájdete modely s rôznymi kapacitami, každý si tak vyberie práve to, čo potrebuje. Bývate sami alebo v páre a periete dvakrát do týždňa? Potom vám bude stačiť Beko práčka na 6 kg alebo 7 kg bielizne. V prípade, ak máte väčšiu spotrebu čistého oblečenia alebo žijete v štvorčlennej domácnosti a periete častejšie, vašim potrebám bude vyhovovať skôr práčka Beko s kapacitou 8 kg alebo 9 kg.

Podľa akých ďalších parametrov vybrať Beko práčky?

Beko práčky ponúkajú ďalšie dôležité vlastnosti, ktoré môžu ovplyvniť váš výber.

  • Displej uľahčí orientáciu v programoch a nastaveniach práčky.
  • Detská poistka zamkne displej v priebehu prania, aby sa predišlo nechcenému stlačeniu tlačidiel.
  • Pridanie bielizne v priebehu prania umožní dodatočne pridať zabudnuté kúsky bez zastavenia pracieho cyklu.
  • Odložený štart vám umožní zapnúť práčku, odísť z domu a mať bielizeň vypratú presne vtedy, keď potrebujete.

i

Prezrite si recenzie na práčky Beko a vyberajte podľa skúseností zákazníkov

Dávate na rady iných? Prečítajte si, aké má od našich zákazníkov Beko práčka recenzie.

Inteligentné funkcie práčky Beko s aplikáciou HomeWhiz ako bonus

Niektoré práčky Beko ponúkajú pripojenie k smartfónu pomocou aplikácie HomeWhiz. Aplikácia ponúka možnosť stiahnuť si ďalšie programy, upravovať ich, ovládať práčku prostredníctvom telefónu a ponúka tipy na efektívnejšie pranie.

i

Práčka Beko v akcii ušetrí vašu peňaženku

Ak chcete, aby vás práčka Beko stála čo najmenej, nechajte si produkty zoradiť podľa ceny od najlacnejších. Akcie a lacné modely budete mať ako na dlani.

Spresniť parametre
39 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08