Obnoviť stránku

ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING

4,9 15 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING

      

ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING je moderná základná doska formátu ATX, ktorá podporuje procesory Intel 8. a najnovšie aj 9. generácie. Na doske nájdete napríklad M.2 rozhranie alebo najnovšie USB 3.1 Gen 2. Technológia SafeSlot umožňuje prichytenie veľkých a výkonných grafických kariet. Nájdete tu tiež štyri sloty pre DDR4 pamäte, ktoré môžu mať kapacitu až 64 GB. Vďaka technológiám OptiMem a T-Topology dosiahnete najvyšší výkon pamäťového systému a dostanete sa až na hranicu 4 266 MHz. Ako jedna z prvých dosiek je pripravená na podporu komponentov vyrobených na 3D tlačiarni.

ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING

  • Podpora procesorov Intel 8. a 9. generácie
  • Kvalitná integrovaná sieťová a zvuková karta
  • 5-stupňová používateľská optimalizácia
  • Inteligentný systém chladenia Fan Expert 4
  • Podpora DDR4 až 4 266 MHz
  • NVIDIA 2-Way SLI a AMD 3-Way CrossFireX
  • Rozšíriteľné podsvietenie Aura Sync RGB

ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING

Napájacia kaskáda

Základná doska ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING je postavená na mimoriadne kvalitných súčiastkach, ktoré v súčte majú leví podiel na dlhodobej stabilite. Tiež máte oveľa vyššiu šancu na citeľné pretaktovanie CPU, pretože jednotlivé časti napájacej sústavy sú naddimenzované.


Prispôsobiteľné chladenie

Doska ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING je vybavená pasívnym chladičom SSD jednotiek. Nástroj Fan Expert 4 umožňuje prispôsobiť jednotlivé chladiace komponenty presne vašim potrebám. Samozrejmosťou je automatická ochrana proti prehriatiu systému.

ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING

 
ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING

Diskové úložisko

Doska ROG Strix Z390-F Gaming je vybavená dvoma slotmi M.2. Jeden slot podporuje režimy SATA a PCIe 3.0 × 4 a druhý slot podporuje rozhranie PCIe 3.0 × 4 pre NVMe. Spoločne vám dávajú k dispozícii najrýchlejšie a najflexibilnejšie rozhranie M.2.

        

     

Prémiový zvuk SupremeFX

Vďaka integrovanej zvukovej karte SupremeFX a audio kodeku S1220 budete mať o dokonalý hudobný zážitok postarané. Výborný odstup signálu od šumu, ktorý je 113 dB a jednotlivé čipy zvukovej karty od popredných svetových výrobcov, ako napríklad Texas Instruments, zaručujú bezkonkurenčný zážitok.

        
ASUS ROG STRIX Z390-F GAMING
       

Efektné LED podsvietenie Aura Sync RGB

Technológia Aura Sync RGB umožňuje nastaviť farbu a štýl podsvietenia základnej dosky. Môžete si vybrať jednu z mnohých prednastavených schém alebo si vytvoriť vlastné. Podsvietenie tiež možno synchronizovať s ďalšími komponentmi vo vašom počítači. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť ďalšie kompatibilné LED pásiky, ventilátory alebo PC skrine a dosiahnuť tak nevšedný vizuálny zážitok, ktorý pozorovateľa okúzli. 

       

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z390

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty SupremeFX S1220A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 1 (USB 3.0) header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus ROG Strix
Kód:  AC390a2
Produktové číslo:  90MB0YG0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06