Obnoviť stránku

ASUS ZENBOOK UX430UN-GV029T Blue NIL

4,5 4 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK UX430UN-GV029T Blue NIL

ASUS ZenBook, špičkový 14" notebook

Notebook ASUS ZenBook UX430UN s úchvatným modrým dizajnom vám ponúkne mnohé. Výnimočne tenkú konštrukciu, tradične exkluzívne tvary hliníkového tela a aj nečakaný výkon. Jeho kompaktné rozmery s veľmi nízkou hmotnosťou vám umožnia brať si počítač všade so sebou, pútavý vzhľad zaručí, že vám ho bude každý závidieť.

Notebook v 13" tele

Z jeho parametrov je jasné, že ide o ideálny pracovný notebook vhodný na každodenné cestovanie. Vďaka dômyselnej konštrukcii totiž v 13" šasi ponúka displej so 14" uhlopriečkou.

15,9 mm

Výška

1,25 kg

Hmotnosť

13"

Kompaktný dizajn

NanoEdge displej vás očarí

Jemné Full HD rozlíšenie je doplnené antireflexnou úpravou proti odleskom. Navyše vám poskytne špičkovú obrazovú kvalitu technológie IPS.

14"

Full HD displej

7,18 mm

Tenký rámik

80 %

Pomer obrazovka telo

Antireflexný

Povrch

Dokonalé zobrazenie

Kolekcia ZenBook je preslávená vynikajúcou kvalitou zobrazenia a ZenBook UX430 nie je výnimkou. Jeho 14" antireflexný displej má 100 % sRGB gamut, čo znamená, že môže zobrazovať farby presnejšie a živšie ako štandardný displej. Využíva aj technológiu širokouhlého pohľadu, aby sa zabezpečilo, že kontrast a reprodukcia farieb nie sú nijako skresľované až do pozorovacieho uhla 178 stupňov, takže je ideálny na spoluprácu a zdieľanie obrazovky.

Nadčasový dizajn

ASUS ZenBook UX430 pokračuje v tejto tradícii, kombinuje remeselnú precíznosť a prvotriedne materiály. Vzniká tak notebook, ktorý vyčnieva z davu. ZenBook UX430 je k dispozícii v štyroch nádherných farbách, ktoré zodpovedajú vášmu štýlu – kráľovská modrá, zlato ružová, kremíkovo sivá a ľadovo zlatá. Predný kryt zo zliatiny hliníka na sebe nesie ASUS ikonickú kovovú povrchovú úpravu tvorenú kruhovým brúsením.

Notebook ASUS ZenBook UX430UN, výkon

Nekompromisný výkon

Pokiaľ ide o hardvérové parametre počítač sa môže pochváliť silou a rýchlosťou úsporného procesora Intel Core i5 8250 Kaby Lake Refresh. Programy aj náročné výpočty zvládne hravo vďaka spolupráci s rýchlym typom operačnej pamäte.


Notebook ASUS ZenBook UX430UN, NVIDIA

Samostatná grafika NVIDIA GeForce MX150

Či už potrebujete ultra plynulé prehrávanie videa, funkcie na vytváranie vynikajúcich multimédií, alebo solídny herný výkon, ZENBOOK UX430 je ideálnou voľbou.


Celodenná kapacita batérie

Vďaka špeciálnej 50 Wh lítium-polymérovej batérii vydrží ZenBook UX430 pracovať až 9 hodín. Lítiovo-polymérová batéria si udrží väčšinu svojej pôvodnej kapacity po celú dobu svojej životnosti aj napriek tisícom nabíjacích cyklov, čo je 3× dlhšie ako štandardná batéria. ZenBook UX430 ponúka všetko pre non-stop životný štýl plný cestovania.

50 Wh

Lítiovo-polymérová batéria

9 hodín

Na jedno dobitie

Dlhšia životnosť

Výborná konektivita

Spolu s obojstranným USB-C portom ponúka ASUS ZenBook UX430 USB 3.1 Gen 1, USB 2.0, micro HDMI a slot pre SD kartu – takže môžete ľahko a bez problémov pripojiť všetky svoje existujúce periférne zariadenia, displeje a projektory.

Rýchla WiFi

Notebook síce postráda klasické káblové pripojenie k sieti, ale všetko vynahradí dvojpásmová WiFi s rýchlosťou až 867 MB/s. Samozrejme nesmie chýbať ani Bluetooth verzia 4.1.

Podsvietená klávesnica

ZenBook UX430 je vybavený plnohodnotnou podsvietenou klávesnicou, ktorá sa vyznačuje robustnou jednodielnou konštrukciou a poskytuje vynikajúci pocit pri písaní. Je to majstrovské ergonomické dielo s 1,4 mm zdvihom, ktorý je optimalizovaný pre komfortný pocit.

Notebook ASUS ZenBook UX430UN, prihlasovanie

Windows Hello

Prístup k ZenBook UX430 nemôže byť jednoduchší a bezpečnejší. Vďaka vstavanému snímaču odtlačkov prstov na touchpade a systému Windows Hello, nie je potrebné zadávať heslo zakaždým, keď sa prihlasujete.


Repro pod taktovkou Harman Kardon

Aby sa podarilo vytvoriť novú generáciu audio technológií, spolupracoval tím ASUS SonicMaster ASUS Golden Ear s renomovanými audio odborníkmi firmy Harmon Kardon. Výsledky sú ohromujúce. Na mieru ušitý mix vynikajúceho hardvéru – vrátane technológie inteligentného zosilňovača, ktorý poskytuje hlasnejší zvuk bez skreslenia.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 14 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Typ panela IPS
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 8250U Kaby Lake R
Frekvencia procesora 1,6 GHz (1 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 3,4 GHz (3 400 MHz)
Cache procesora 6 MB
Funkcie procesora HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3

Grafická karta

Typ grafickej karty Dedikovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty MX150

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém

Batéria

Kapacita batérie 50 Wh
Počet článkov

Konštrukcia

Materiál konštrukcie Celokovový (unibody)
Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Hmotnosť

Hmotnosť 1,3 kg

Rozhranie

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.1
WiFi 802.11ac
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 324 mm
Hĺbka 225 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Asus ZenBook

Záruka

Rozšírená záruka Bez rozšírenej záruky
Kód:  NA626d24
Produktové číslo:  UX430UN-GV029T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08