Obnoviť stránku

ASUS ZENBOOK UX391UA-EG007R Deep Dive Blue

(Sleeve & Mini Dock)
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZENBOOK UX391UA-EG007R Deep Dive Blue

      

ASUS ZenBook UX391, majstrovsky spracovaný notebook

Asus predstavuje svoj nový najtenší, najľahší a mimoriadne výkonný notebook. Už tretia generácia modelu ZenBook je kompletne prepracovaná pre novú éru mobilných technológií. Asus znova vsádza na precíznu hliníkovú konštrukciu s kruhovým brúsením, typickým pre rad Zen. Každého však zaujmú kompaktné rozmery. ZenBook ma iba 12,9 mm na výšku a jeho hmotnosť sa zastavila na 1 000 gramoch. Tenkému profilu vďačí predovšetkým novo vyvinutým pántom, ktoré merajú len 3 mm. Dokonalý vzhľad, poriadny výkon a prvotriedne spracovanie, to je nový ZenBook UX391.

13,3"

IPS displej

13,5 hodiny

Vydrží na jedno nabitie

1 kg

Hmotnosť

512 GB

SSD

Neuveriteľný výkon v tenkom tele

Veľmi náročnú úlohu si zvolili sami technici, keď cieľom bolo vytvoriť extra tenký notebook s vysokým výkonom. Výsledkom je však nevídaná kombinácia tenkého šasi a výkonných komponentov. Vnútri tohto modelu tak nájdeme mobilný procesor Intel Core najvyššieho radu i7 a 16 GB operačnej pamäte s frekvenciou 2 133 MHz. Ako úložisko slúži veľmi rýchle SSD s veľkou kapacitou 512 GB.

Úžasný pohľad

ZenBook UX391 je vybavený úplne dokonalým displejom s rámčekmi tenkými len 5,9 mm. Tento NanoEdge displej ponúka 100 % pokrytie farebného rozsahu sRGB a celých 72 % NTSC. Full HD rozlíšenie je v tomto prípade ideálna voľba aj pre náročného používateľa.


Zvýšená odolnosť

Aby dosiahol notebook ZENBOOK UX391 na prísnej špecifikácii vojenskú odolnosť MIL-STD 810G,  musel splniť celý rad náročných testov. Zvládne nečakaný pád na zem i striedanie priestorov s nízkou a vysokou teplotou. Vďaka tomu máte istotu, že sa vaším dátam nič nestane.

        
ASUS ZenBook UX391
            


ASUS ZenBook UX391
                

        

Neuveriteľne presná klávesnica

Pre ZenBook UX391 bola klávesnica navrhnutá s ohľadom na jeho dizajn od samého začiatku. Je plnohodnotná, podsvietená, má pôsobivý zdvih kláves 1,2 mm, takže písanie je oveľa pohodlnejšie a presnejšie. ZenBook 3 UX391 obsahuje aj presný touchpad, ktorý je dômyselne navrhnutý na maximálne pohodlie a presnosť, so skleneným krytom na plynulé ovládanie.

Kompletná konektivita

Pripojenie všetkých vašich zariadení a periférií nemôže byť rýchlejšie ani jednoduchšie ako s novým portom USB typu C na notebooku ZenBook 3 UX391. Možno cez neho pripojiť monitor, napájať zariadenia a samozrejme prenášať dáta. To všetko cez jediný obojstranný konektor. Po prepojení s univerzálnou dokovacou stanicou navyše získate všetky potrebné porty vrátane LAN, VGA, HDMI, štandardného USB 3.0, portu USB-C na nabíjanie a čítačku kariet SD. Pripojenie všetkých vašich zariadení doma aj v kancelárii je s notebookom ZenBook 3 UX391 hračkou.


Windows Hello

Prihlásenie na váš ASUS ZenBook 3 UX391 nemôže byť ľahšie a jednoduchšie vďaka technológii Windows Hello a senzoru odtlačkov prstov vstavanému v touchpade. Už nebudete potrebovať zakaždým písať svoje heslo, keď sa budete chcieť prihlásiť – nabudúce už postačí jediný dotyk.

        
ASUS ZenBook UX391
            


ASUS ZenBook UX391
                

        

Audio Harman Kardon

ASUS ZenBook 3 UX391 má rad štyroch samostatných vysoko kvalitných reproduktorov. Tie dodávajú skutočný priestorový zvuk, ktorý vás očarí svojou kvalitou  ako keby ste boli v kine. Špeciálny štvorkanálový inteligentný zosilňovač zaisťuje maximálnu hlasitosť s nulovým skreslením na vynikajúci a čistý zvuk.

       

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 13,3 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Typ panela IPS
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 8550U Kaby Lake R
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Cache procesora 8 MB
Funkcie procesora HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte 2 133 MHz (2,13 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty UHD Graphics 620

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Pro

Pevný disk

Rozhranie disku PCIe, NVME
SSD kapacita 512 GB (0,51 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka odtlačkov prstov, Operačný systém
Webkamera 720 p

Batéria

Kapacita batérie 50 Wh
Počet článkov

Konštrukcia

Materiál konštrukcie Celokovový (unibody)
Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Hmotnosť

Hmotnosť 1 kg

Rozhranie

Audio Combo Audio Jack
USB-C 3 ×
Bluetooth Bluetooth v4.2
WiFi 802.11ac
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 311 mm
Hĺbka 213 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Asus ZenBook
Kód:  NA620h70
Produktové číslo:  UX391UA-EG007R
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08