Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS ZenBook 14 UX434FL-A6013T

5 2 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZenBook 14 UX434FL-A6013T

ASUS ZENBOOK UX434FL, majstrovský notebook s funkciou ScreenPad 2.0

Asus predstavuje jeden z najlepších notebookov vôbec. Nová generácia modelu Zenbook je kompletne prepracovaná pre novú éru mobilných technológií. Asus znova vsádza na precíznu hliníkovú konštrukciu s kruhovým brúsením, typickým pre rad Zen. Každého však zaujmú kompaktné rozmery, kedy má ZENBOOK iba 16,9 mm na výšku a jeho hmotnosť sa zastavila na 1 260 gramoch. Ikonickým poznávacím znamením je revolučný ScreePad 2.0 s neprebernou škálou možností. Takto multifunkčný "touchpad" ste na svojom notebooku určite ešte nemali.

14"

IPS displej

12 hodín

vydrží na jedno nabitie

1,26 kg

hmotnosť

512 GB

SSD

Úžasný pohľad s NanoEdge displejom

Nový NanoEdge displej, ktorý sa vyznačuje bezrámečkovým dizajnom po všetkých štyroch stranách panela na modeli ASUS ZENBOOK UX434FL nemá chybu. Každé zobrazenie je ešte viac pohlcujúce s menej rušivými elementmi pre vaše oči. Ultra tenké rámčeky majú po stranách len 2,9 mm. ASUS ZENBOOK UX434FL je vybavený úplne dokonalou obrazovkou so 100 % pokrytím farebného rozsahu sRGB.

ASUS ScreenPad 2.0

Jednoducho konkurenčná výhoda notebooku ASUS ZENBOOK UX434FL. Pýtate sa prečo? Namiesto obyčajného touchpadu totiž máte k dispozícii 5,65" dotykový displej, ktorý má veľa funkcií. Jeho optimalizované prostredie funguje napríklad vo Spotify, Evernote alebo pri strihu videa v aplikáciách Corel. Tiež je možné na ASUS ScreenPad 2.0 spustiť úplne inú aplikáciu, než tú s ktorou aktuálne pracujete. V porovnaní s prvou generáciou navyše došlo k zvýšeniu energetickej úspornosti.

ErgoLift pánt

S notebookom radu Zenbook si môžete byť istí, že vaše pohodlie je jednou z najvyšších priorít. ASUS ZENBOOK UX434FL totiž prichádza s exkluzívnym pántom ErgoLift, čo je inžinierske majstrovské dielo určené k automatickému naklápaniu klávesnice do najpohodlnejšej pozície na písanie. Ale to nie je všetko. Starostlivo vypočítaný náklon zlepšuje aj chladiaci a zvukový výkon.


Neuveriteľný výkon v tenkom tele

Veľmi náročnú úlohu si zvolili sami technici, kedy cieľom bolo vytvoriť extra tenký notebook s vysokým výkonom. Výsledkom je však nevídaná kombinácia tenkého šasi a výkonných komponentov. Vnútri tohto modelu ASUS ZENBOOK UX434FL sa nachádza moderný procesor Intel Core i7-8565U Whiskey Lake, ktorý dopĺňa rýchle úložisko alebo grafická karta NVIDIA GeForce MX250.




Nekompromisne presná klávesnica

Pre ASUS ZENBOOK UX434FL bola klávesnica navrhnutá s ohľadom na jeho dizajn od samého začiatku. Plnohodnotná podsvietená klávesnica má pôsobivý zdvih kláves 1,4 mm, takže písanie je oveľa pohodlnejšie a presnejšie.


Zvýšená odolnosť

Aby uspel notebook ASUS ZENBOOK UX434FL na prísnej špecifikácii vojenskej odolnosti MIL-STD 810G, tak musel splniť celý rad náročných testov. Zvládne nečakaný pád na zem aj striedanie priestorov s nízkou a vysokou teplotou. Vďaka tomu máte istotu, že sa vašim dátam nič nestane.




Audio Harman Kardon

ASUS ZENBOOK 14 UX434 má rad štyroch samostatných vysoko kvalitných reproduktorov, ktoré dodávajú skutočne kvalitný priestorový zvuk, ako by ste boli v kine. Špeciálny štvorkanálový inteligentný zosilňovač zaisťuje maximálnu hlasitosť s nulovým skreslením pre vynikajúci a čistý zvuk.


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 14 "
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Typ panela IPS
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 8565U Whiskey Lake
Frekvencia procesora 1,8 GHz (1 800 MHz)
Core Boost Frekvencia 4,6 GHz (4 600 MHz)
Cache procesora 8 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte 2 133 MHz (2,13 GHz)

Grafická karta

Typ grafickej karty Dedikovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty MX250

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

SSD kapacita 512 GB (0,51 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 50 Wh
Počet článkov 3ks

Konštrukcia

Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Farba

Farba Modrá

Hmotnosť

Hmotnosť 1,35 kg

Rozhranie

Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi 802.11ac
Verzia WiFi WiFi 5
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 319 mm
Hĺbka 199 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Asus ZenBook

Vlastnosti

Farba Modrá
Kód:  NA626d67
Produktové číslo:  UX434FL-A6013T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01