Obnoviť stránku

ASUS Z170 PRO GAMING / AURA

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Z170 PRO GAMING / AURA

Aby ste svojej hernej zostave dopriali to najlepšie, je potreba prvotriedneho stavebného kameňa. Ten vám teraz poskytuje firma ASUS, ktorá prichádza so základnou doskou Z170 PRO GAMING / AURA. Tá disponuje socketom LGA 1151 a čipsetom Intel Z170. Osadiť ju môžete 6. generáciou procesorov Skylake, ktoré dodajú vášmu hraniu špičkový výkon. Pre pamäťové moduly typu DDR4 SDRAM o maximálnej frekvencii 3466 MHz a kapacitou až 64 GB sú tu k dispozícii 4 sloty. Samozrejmosťou je tiež maximálne spoľahlivá ochrana komponentov, ktorá zaručí, že vami investované peniaze do zostavy budú dobre investované peniaze. 

Kľúčové vlastnosti

  • doska je určená pre osadenie 6. generácie procesorov z rodiny Skylake
  • pripojiť možno až 4 pamäťové moduly s max. frekvenciou 3466 MHz a kapacitou až 64 GB
  • technológia DIGI + a 5-Way Optimization zaručí úspornú prevádzku dosky a jej ochranu
  • disky pripojíte prostredníctvom rozhrania SATA 6 Gb/s alebo M.2
  • maximálnu úroveň detailov hier si vychutnáte s možnosťou pripojenia grafických kariet v režimoch SLI alebo CrossFireX
  • doska sa stane vďaka LED osvetleniu skvelou ozdobou počítačovej skrine aj vašej izby

Zaručená ochrana a úsporná prevádzka

Systém digitálneho napájanie DIGI + VRM poskytuje doske správnu úroveň napätia. Funkce 5-Way Optimization optimalizuje základní funkce systému na základě jeho aktuálního využití. Či už hráte hry, pracujete alebo sledujete filmy, stačí jediné kliknutie myšou a váš počítač sa prispôsobí. Samostatný čip EPU (Energy Processing Unit) inteligentne reguluje napájanie rozpoznaním aktuálnej záťaže počítača, čím môže dôjsť k až 80% úspore energie. Funkcia Fan Xpert 3 predstavuje pokročilý nástroj pre riadenie ventilátorov, ktorý zabezpečuje ich tichšiu a oveľa účinnejšiu prevádzku.

Ponorte sa do virtuálneho sveta

Pre pripojenie harddiskov na doske nájdete šesticu konektorov SATA 6 Gb/s. Ak očakávate vysokú rýchlosť prenosu dát a rýchly štart systému a aplikácií, disponuje doska M.2 socketom, ku ktorému pripojíte ultra rýchle SSD disky. Táto základná doska nie je pre troškárov. O vytvorenie vierohodného virtuálneho sveta sa postarajú sloty PCI Express 3.0. Grafické karty k týmto slotom môžete pripojiť v režimoch SLI alebo CrossFireX. Vďaka tomu si vychutnáte najnovšie herné pecky v tom najvyššom rozlíšení a so špičkovou snímkovou frekvenciou, takže vám neunikne jediný detail z vašej hry, a vy sa tak stanete úplnými víťazmi. 

Doska, ktorá sa stane ozdobou

Základná doska ASUS Z170 PRO GAMING / AURA nie je len nevzhľadným kusom technológie. V priehľadnej skríni sa bude výnimočne vynímať vďaka LED osvetleniu, ktoré si môžete nastaviť úplne podľa vlastnej fantázie. Vyjadrite tak sami seba a svoj štýl výberom z nepreberného množstva farieb, ktoré si môžete ľubovoľne namiešať s aplikáciou Aura. Nastaviť si tiež môžete, či svetlá budú svietiť, blikať alebo pulzovať. Doska sa tak stane nielen základom pre vaše hranie, ale aj vynikajúcim doplnkom do vašej izby.Svetelné efekty môžu tiež svietiť a blikať do rytmu hudby. Tú k vašim ušiam dopraví bez šumu a v krištáľovej čistote zvukový procesor ALC1150 s technológiou SupremeFX. S tým sa vám tiež naskytá jedinečná výhoda na virtuálnom bojisku, lebo počujete všetkých svojich nepriateľov práve včas, aby ste ich mohli zlikvidovať. 

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151
Čipset Intel Z170

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX
Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, VGA (D-Sub)
Interný COM header, M.2 Socket, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC990i1
Produktové číslo:  90MB0S00-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16