Obnoviť stránku

ASUS Z10PE-D8 WS

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Z10PE-D8 WS

Základná doska značky Asus je postavená na maximálnu rozšíriteľnosť a extrémny výkon v profesionálnych pracovných staniciach. Pre najnovšie základné dosky ASUS predstavil najodolnejšie 12K pevné kondenzátory, konektor ProCool a ďalšie prémiové komponenty (Dr. MOS MOSFET či Beat Thermal Chokes II), ktoré zvyšujú výkon, energetickú účinnosť a predlžujú životnosť produktu.

Maximálny výkon

Dosku je možné osadiť dvojicou procesorov z produktového radu Intel Xeon so socketom 2011-3. Pripravených je tiež 8 slotov pre operačnú pamäť DDR4 s taktom až 2133 MHz a sedem rozširujúcich slotov PCI Express. Pokročilá funkcia Enterprise Electronics Bay (EBB) sa stará o špičkový výkon a vzájomnú flexibilitu týchto jednotlivých komponentov. Samozrejmosťou je podpora viacerých grafických kariet. NVIDIA 3-Way SLI a AMD Quad-GPU CrossFireX technológie podporujú zapojenie až troch respektíve štyroch grafických kariet.

Taktovací potenciál

Táto základná doska láme všetky výkonnostné bariéry vďaka podpore taktovania dvojica procesorov. Zosilnená napájacia kaskáda je osadená špičkovými súčiastkami, ktoré zaistia ako maximálnu stabilitu pri výkyvoch odberu, tak aj maximálnu spoľahlivosť. Funkcie Ai Overclock Tuner a Xeon Turbo Charger v systéme BIOS sú určené na zvýšenie výkonu pri pretaktovaní a osadený M.2 slot zrýchli všetky diskové operácie na maximum vďaka prenosu dát rýchlosťou až 10 Gb/s.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko kvalitné komponenty
  • Unikátny BIOS na taktovanie obidvoch procesorov
  • Kompletná vzdialená správa
  • M.2 slot - prenos dát až 10 Gb/s
  • USB Charger + - nabíjajte až 3× rýchlejšie

Komplexná vzdialená správa

IPMI 2.0 umožňuje vzdialenú aktualizáciu BIOSu, nahrávanie videí či zachytenie BSOD. Vďaka vlastnému KVM modulu poskytuje nepretržité diaľkové monitorovanie a diagnostikovanie, aj keď je operačný systém off-line. To všetko cez používateľsky prívetivé webové rozhranie, ktoré funguje na všetkých bežne používaných internetových prehliadačoch.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2011-3
Čipset Intel C612

Formát a funkcie

Formát základnej dosky eATX (Extended ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, TPM header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III 10×
Kód:  AC950m4
Produktové číslo:  90-MSVDY0-G0EAY10T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03