Obnoviť stránku

ASUS x99-A II

4,7 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS x99-A II

Vďaka spoločnosti ASUS sa vám teraz dostáva do rúk základná doska x99-A II formátu ATX s nadštandardnou výbavou, ktorá poteší nejedného hráča najnovších herných kúskov. Čipset Intel x99 s päticou LGA2011-3 umožní procesorom Intel Core i7 Haswell-E využiť svoj plný potenciál. Model x99-A II sa navyše chváli komponentmi prémiovej kvality, ktoré vás za žiadnych okolností nesklamú.

Kľúčové vlastnosti

  • čipset Intel x99 s päticou LGA2011-3 umožní pripojiť procesory Intel Core i7 Haswell-E
  • doska disponuje 8 slotmi pre pamäte DDR4  s maximálnou kapacitou 128 GB
  • USB 3.1 zaručí rýchlosť prenosu dát až 10 Gb/ s
  • kontrola napájania DIGI+ sa postará o čo najpresnejšie dodávky prúdu
  • grafické karty je možné zapojiť v režimoch AMD CrossFire a NVidia SLI
  • zvuková karta poskytne kvalitný 8-kanálový zvuk s podporou DTS

Špičkové komponenty

Základná doska ASUS x99-A II podporuje procesory Intel Core i7. Pre pamäte typu DDR4 s maximálnou kapacitou 128 GB je tu rezervovaných 8 slotov s režimom zapojenia quad-channel. OC socket pri práci využíva piny navyše, čo so sebou prináša vyššie frekvencie DDR4, nižšie latencie a zvýšenú stabilitu pri pretaktovaní na frekvencii až 3333 MHz. Prenos dát z externých úložísk s rýchlosťou až 10 Gb/s zažijete vďaka slotu USB 3.1 (1 × typ-A, 1 × typ-C). Ak by vám dvojica slotov USB 3.1 bola málo, stretnete sa tu ďalej 8× s USB 2.0 (4× na zadnom paneli, 4× na doske) a 5× s USB 3.0. Kontrola napájania DIGI+ sa postará o čo najpresnejšie dodávky prúdu, čím získate optimalizovaný výkon, úžasnú stabilitu systému a vynikajúcu energetickú účinnosť.

Pre vášnivých hráčov

Tri sloty PCI Express 3.0 umožní zapojiť viac grafických kariet v režimoch AMD CrossFire a NVidia SLI. Vy tak máte možnosť pripojiť k doske dve a viac grafických kariet, čím sa výrazne zvýši váš grafický výkon. Aj tie najnovšie hry budete môcť hrať na najvyššej úrovni detailov. Aby bol váš herný zážitok dotiahnutý až do konca, vybavil výrobca základnú dosku zvukovou kartou, ktorá k vám dopraví prirodzene znejúci a maximálne verný osemkanálový zvuk s podporou DTS zvuku.

M.2 a U.2 socket na palube

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2 a tiež najnovším rozhraním U.2 s maximálnou rýchlosťou prenosu až 32 Gbps za sekundu. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšie fungovanie operačného systému i aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2011-3
Čipset Intel X99

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Stavový displej, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC1150

Konektory

Externý Jack, Optical out, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB-C
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, SATA Express port, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, U.2 port, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  AC961n1c
Produktové číslo:  90MB0Q80-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04