Obnoviť stránku

ASUS VIVOMINI-UN65-M024M

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS VIVOMINI-UN65-M024M

Nové technológie v mini obale

Rozmery počítača VivoPC mini, ktoré nie sú o mnoho väčšie ako peňaženka, vám prinesie všetky funkcie klasického stolného počítača. Jeho srdce tvorí procesor Intel 6. generácie Skylake a vďaka podpore 4K zobrazenie je to skvelé riešenie pre domácu multimediálnu zábavu. Vďaka funkciám ako je ASUS HomeCloud môžete navyše počítač vzdialene ovládať a využívať ho napríklad ako domáce kino. Cez všetky tieto prednosti je VivoPC neskutočne tichý a má minimálnu spotrebu.


Elegantný dizajn v malých šatách

Ešte pred pár rokmi by vám niekto ťažko uveril, že môže existovať počítač s rozmermi 131 × 131 × 42 mm. VivoPC vám vďaka svojim rozmerom ušetrí miesto na vašom pracovnom stole. Dizajn, využívajúci sústredených kruhov je inšpirovaný zenovej filozofiou. Technológia VESA umožňuje zavesiť počítač na zadnú stranu monitora, čím na vašej pracovnej ploche nezaberie ani milimeter miesta.


Užívajte si hlas ticha

Vďaka optimalizovanému nízkorýchlostnému ventilátora vás nebude počítač v žiadnom ohlede rušiť. Pri nečinnosti dosahuje hlasitosť 18,5 dB, čo sa dá prirovnať napríklad k hlasitosti padajúceho listu. Pri plnom zaťažení bude počítač stále menej hlasný ako knižnica. Jeho 26,3 dB pri záťaži je hodnota o 60% nižšie ako u ostatných počítačov v danej triede.


Vivo Mini (nečinný)
Vivo Mini (plné zaťaženie)
knižnica
bežná konverzácia
hudba
koncert
18
26
30
60
80
100
nastavenie farieb

grafu

RGBA (51,153,204,0.75)

okraje

RGBA (220,220,220,0.75)

Graf: hover

RGBA (0,102,204,0.75)

Okraje: hover

RGBA (220,220,220,0.75)

Intel - výkon na prvom mieste

Vivo mini využíva procesor Intel Core Skylake, ktorý zaručí svižný výkon a plynulý multitasking pri každej vašej činnosti.


Ohromujúca

Nechajte sa pohltiť úchvatným rozlíšením 4K, ktoré vám predvedie naozaj realistické zobrazenie s tými najmenšími detailmi. Skvelé využitie tohto rozlíšenia je tiež pre predajné terminály, digitálne reklamné pútače alebo informačné monitory.


perfektná kompatibilita

Počítač je vybavený štyrmi portami USB 3.0, ktoré sú o mnoho rýchlejšie ako ich predchodca a dokážu nabiť vaše zariadenie za polovičný čas. VivoMini ďalej disponuje čítačkou pamäťových kariet 4 v 1, jedným audio konektorom typu jack, slotom pre zámok Kensington, portom HDMI a rozhraním DisplayPort. K počítaču tiež ľahko pripojíte SSD disk vďaka M.2 slotu.


Wi-Fi GO!

Prostredníctvom vzdialenej plochy a virtuálnej klávesnice alebo myši môžete svoj ASUS VivoPC ovládať aj diaľkovo, napríklad z pohodlia svojho gauča. Ďalšou funkciou je potom streamovanie hudby alebo filmov.
Streamujte multimediálny obsah a spravujte vaše súbory bez hraníc vďaka technológii ASUS HomeCloud. Využívajte svoj disk ako cloudové úložisko. K súborom v cloude budete môcť pristupovať z každého zariadenia, k počítaču VivoPC získate 100GB úložisko ASUS WebStorage zadarmo na rok.


Prísne testovanie kvality

Aby mal každý užívateľ počítača istotu a mohol sa na počítač spoľahnúť, prechádza VivoMini prísnym testovaním. Poradí si so suchým prostredím, s teplotou pod bodom mrazu is vlhkým prostredím s vysokou teplotou.


Parametre a špecifikácia

Operačný systém

Operačný systém Bez operačného systému

Obsah balenia

Balenie obsahuje Napájací adaptér, VESA

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Model procesora Intel Core i5 6200U Skylake
Frekvencia procesora 2,3 GHz (2 300 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,8 GHz (2 800 MHz)
Max TDP 15 W
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 520

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Wi-Fi
Typ WiFi 802.11 a/b/g/n/ac

Farba a vyhotovenie

Farba Modrá
Veľkosť skrine Mini ITX

Zdroj

Zdroj 65 W

Operačná pamäť

Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3L
Maximálna kapacita RAM 16 GB
Počet slotov RAM 2 ks

Výstupy

Grafické HDMI, DisplayPort
Ďalšie LAN, Vstup na mikrofón, Výstup na slúchadlá/reproduktor

Skrinka

Šírka 131 mm
Výška 42 mm
Hĺbka 131 mm
Hmotnosť 0,6 kg

Produktový rad

Rad počítača ASUS Vivo
Kód:  TA225f4q
Produktové číslo:  90MS00M1-M00240
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09