Obnoviť stránku

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WIFI)

4,4 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WIFI)

      

Základná doska ASUS TUF Z390-PLUS GAMING WiFi vo formáte ATX nájde zaľúbenie medzi technicky zdatnejšími hráčmi, ktorí vedia, čo od svojej hernej zostavy chcú. Konfigurovať totiž môžu nielen výkon a hlučnosť ventilátorov, ale aj ručne taktovať procesor. Nechýba ani integrovaný WiFi a Bluetooth 5.0 modul. S rýchlou odozvou hier, ale aj iných aplikácií, si poradia pamäťové moduly DDR4 podporené technológiou Intel Optane. Špecialitku predstavuje sada ochranných prvkov TUF Protection. Zahŕňajú zosilnený PCI-e SafeSlot na bezpečné ukotvenie ťažších modelov grafických kariet alebo ochranu proti prepätiu ESD Guards.

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WI-FI)

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF Z390-PLUS GAMING WiFi

  • Podpora procesorov Intel 8. a 9. generácie
  • Komponenty triedy TUF garantujú maximálne stabilnú prevádzku aj počas pretaktovania
  • MemOK! II automaticky rieši zlyhanie bootovania vzniknuté pri OC operačnej pamäte
  • Kvalitné herné audio Realtek S1200
  • Integrovaný zadný IO kryt z nerezu
  • Inteligentný systém chladenia Fan Xpert 4
  • Duálna WiFi + Bluetooth 5.0
  • Rozšíriteľné podsvietenie Aura Sync RGB
  • Podpora AMD CrossFire
  • Doska vo formáte ATX

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WIFI)

Prémiové súčiastky armádnej úrovne

Bezkonkurenčná kombinácia komponentov TUF armádnej úrovne, ochrany TUF Protection a spolupráce TUF Gaming Alliance znamená, že si môžete byť istí, že váš herný PC bude vždy pripravený na maximálny výkon.


Prispôsobiteľné chladenie

Doska ASUS TUF Z390-PLUS GAMING WiF je vybavená pasívnym chladičom SSD jednotiek. Nástroj Fan Expert 4 umožňuje prispôsobiť jednotlivé chladiace komponenty presne vašim potrebám. Samozrejmosťou je automatická ochrana proti prehriatiu systému.

        
ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WIFI)


ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WIFI)

Pevný slot na GPU

SafeSlot je slot PCIe prepracovaný spoločnosťou ASUS tak, aby poskytoval špičkovú retenciu a odolnosť proti zlomeniu. Slot bol vyrobený v jedinom výrobnom kroku s využitím nového procesu vstrekovania plastov na pripevnenie slotu k ochrannému kovu. Výsledkom je odolnejší slot, ktorý je následne pevne ukotvený k doske plošnými spojmi pomocou ďalších spájkovacích bodov.


Herné audio

Inteligentný dizajn a prémiový hardvér vytvára najlepšiu kvalitu zvuku, akú ste kedy zažili! Oddelené vrstvy pre ľavý a pravý kanál chránia kvalitu citlivých zvukových signálov. S troma predvoľbami – Aerial, Soundscape a Tactical – na rôzne herné žánre budete mať v každej hre výraznú výhodu.

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING (WIFI)

Efektné LED podsvietenie Aura Sync RGB

Technológia Aura Sync RGB umožňuje nastaviť farbu a štýl podsvietenia základnej dosky. Môžete si vybrať jednu z mnohých prednastavených schém alebo si vytvoriť vlastné. Podsvietenie tiež možno synchronizovať s ďalšími komponentmi vo vašom počítači. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť ďalšie kompatibilné LED pásiky, ventilátory alebo PC skrine a dosiahnuť tak nevšedný vizuálny zážitok, ktorý pozorovateľa okúzli. 

       

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z390

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC S1200A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, Wifi konektor
Interný M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus TUF Gaming
Kód:  AC390a14
Produktové číslo:  90MB0Z90-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01