Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING

5 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING

      

Základná doska ASUS vo formáte ATX nájde zaľúbenie medzi technicky zdatnejšími hráčmi, ktorí vedia, čo od svojej hernej zostavy chcú. Konfigurovať totiž môžu nielen výkon a hlučnosť ventilátorov, ale aj ručne taktovať procesor. S rýchlou odozvou hier, ale aj iných aplikácií, si poradia pamäťové moduly DDR4 podporené technológiou Intel Optane. Špecialitku základnej dosky ASUS TUF Z390-PLUS GAMING predstavuje sada ochranných prvkov TUF Protection. Zahŕňajú zosilnený PCI-e SafeSlot na bezpečné ukotvenie ťažších modelov grafických kariet alebo ochranu proti prepätiu ESD Guards.

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF Z390-PLUS GAMING

  • Podpora procesorov Intel 8. a 9. generácie
  • Komponenty triedy TUF garantujú maximálne stabilnú prevádzku aj počas pretaktovania
  • MemOK! II automaticky rieši zlyhanie bootovania vzniknuté pri OC operačnej pamäte
  • Kvalitné herné audio Realtek S1200
  • Integrovaný zadný IO kryt z nerezu
  • Inteligentný systém chladenia Fan Expert 4
  • Rozšíriteľné podsvietenie Aura Sync RGB
  • Doska vo formáte ATX

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING

Prémiové súčiastky armádnej úrovne

Bezkonkurenčná kombinácia komponentov TUF armádnej úrovne, ochrany TUF Protection a spolupráce TUF Gaming Alliance znamená, že si môžete byť istí, že váš herný PC bude vždy pripravený na maximálny výkon.


Prispôsobiteľné chladenie

Doska ASUS TUF Z390-PLUS GAMING je vybavená pasívnym chladičom SSD jednotiek. Nástroj Fan Expert 4 umožňuje prispôsobiť jednotlivé chladiace komponenty presne vašim potrebám. Samozrejmosťou je automatická ochrana proti prehriatiu systému.

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING

Pevný slot na GPU

SafeSlot je slot PCIe prepracovaný spoločnosťou ASUS tak, aby poskytoval špičkovú retenciu a odolnosť proti zlomeniu. Slot bol vyrobený v jedinom výrobnom kroku s využitím nového procesu vstrekovania plastov na pripevnenie slotu k ochrannému kovu. Výsledkom je odolnejší slot, ktorý je následne pevne ukotvený k doske plošnými spojmi pomocou ďalších spájkovacích bodov.


Herné audio

Inteligentný dizajn a prémiový hardvér vytvára najlepšiu kvalitu zvuku, akú ste kedy zažili! Oddelené vrstvy pre ľavý a pravý kanál chránia kvalitu citlivých zvukových signálov. S troma predvoľbami – Aerial, Soundscape a Tactical – na rôzne herné žánre budete mať v každej hre výraznú výhodu.

ASUS TUF Z390-PLUS GAMING

Efektné LED podsvietenie Aura Sync RGB

Technológia Aura Sync RGB umožňuje nastaviť farbu a štýl podsvietenia základnej dosky. Môžete si vybrať jednu z mnohých prednastavených schém alebo si vytvoriť vlastné. Podsvietenie tiež možno synchronizovať s ďalšími komponentmi vo vašom počítači. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť ďalšie kompatibilné LED pásiky, ventilátory alebo PC skrine a dosiahnuť tak nevšedný vizuálny zážitok, ktorý pozorovateľa okúzli. 


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z390

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC S1200A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Interný M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus TUF Gaming
Kód:  AC390a15
Produktové číslo:  90MB0XW0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13