Obnoviť stránku

ASUS TUF Z370-PLUS GAMING

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF Z370-PLUS GAMING

Základnú dosku ASUS TUF Z370-PLUS GAMING ocenia technicky zdatnejší hráči, ktorí vedia, čo od svojej hernej zostavy chcú. Konfigurovať totiž môžu nielen výkon a hlučnosť ventilátorov, ale aj ručne taktovať procesor. S rýchlou odozvou hier, ale aj iných aplikácií, si poradia pamäťové moduly DDR4, podporené technológiou Intel Optane. Špecialitku predstavujú chladič M.2 slotu a súprava ochranných prvkov TUF Protection. Zahŕňajú zosilnený PCI-e SafeSlot na bezpečné ukotvenie ťažších modelov grafických kariet alebo ochranu proti prepätiu ESD Guards.

ASUS TUF Z370-PLUS GAMING a jej kľúčové vlastnosti

  • Kompatibilná s procesormi Intel Core 8. generácie Coffee Lake
  • Čipset Intel Z370 & podpora DDR4 pamäťových modulov
  • Vysokorýchlostné konektory USB 3.1 Gen 2, Sata III & M.2
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet v režime AMD CrossFire
  • PCI-e SafeSlot, ochrana proti prepätiu
  • Konfigurovateľný výkon ventilátorov (cez rozhranie Fan Xpert 4 Core)
  • Dizajnové podsvietenie Asus Aura Lightning
  • Prémiové komponenty s vysokou teplotnou toleranciou

Stabilnejšie a rýchlejšie pripojenie k internetu. Majte nad protihráčmi výhodu!

Medzi ďalšie ochranné prvky základnej dosky patrí okrem antikorovej úpravy konektorov tiež technológia Asus Digi+ VRM. Vďaka nej môžete riadiť napájanie, aby bolo energeticky čo najúčinnejšie. Pretaktovanie procesorového jadra umožňuje užívateľsky prehľadná funkcia OC Tuner. Sieťové pripojenie zaobstaráva gigabitová karta Intel I219V. Pomocou softvéru Turbo LAN potom môžete nastaviť prioritu konkrétnym procesom a tým zvýšiť rýchlosť aj stabilitu sieťového pripojenia. Ideálne, ak chcete v hernom zápolení súperiť s protihráčmi bez nepríjemných lagov.

Nastavte si podsvietenie základnej dosky s Asus Aura Lightning

Vďaka systému ozvučenia DTS Custom môžete vnímať priestorové zvuky a tým získať nad protihráčmi strategickú výhodu. Na výber máte z troch režimov ozvučenia; Aerial, Soundscape a Tactical. Príjemným prvkom základnej dosky je tiež podpora podsvietenia Asus Aura Lightning. S jeho pomocou si môžete zvoliť ľubovoľnú farbu podsvietenia kompatibilných svetelných pásov a vybrať jeden z 12 režimov svietenia. Záverom nejde nespomenúť konektorovú výbavu; doska TUF Z370-Plus Gaming má vysokorýchlostné porty USB 3.1 Gen 2 a niekoľko SATA prípojok. Samozrejmosťou sú M.2 sloty pre moderné úložisko a PCIe slot pre grafickú kartu.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z370

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, Radič RAID, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  ACZ370a13
Produktové číslo:  90MB0VF0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11