Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS TUF X299 MARK 2

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF X299 MARK 2

Mimoriadne kvalitná doska Asus TUF X299 stavia na výnimočnú stabilitu, extrémnu odolnosť a nadštandardne dlhú životnosť. Jedinečné vyhotovenie TUF označuje vysokú odolnosť na stavbu extrémne výkonných herných počítačov. Dosku tvoria tie najkvalitnejšie komponenty, testované a certifikované v uznávaných laboratóriách. Okrem toho je doska vybavená najmodernejšími technológiami a hernými funkciami Asus. Nechýba tak najnovší čipset Intel X299, podpora Intel opýtania, Intel VROC alebo Asus Aura Sync.

Kľúčové vlastnosti dosky ASUS TUF X299 MARK 2

  • Špičkový čipset Intel X299
  • Podpora najnovších procesorov Core i9 Skylake-X a Kaby Lake-X
  • Vyrobená z najkvalitnejších a certifikovaných súčiastok
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet v režime SLI a CrossFire
  • Vystužené sloty PCIe x16 pre výkonné grafické karty
  • Podpora SSD pamätí Intel optání a Intel VROC
  • M.2 konektory s prenosovou rýchlosťou až 32 GB/s
  • Rýchla sieťovka Intel I219-V s vysokou priepustnosťou
  • Prémiová 5-ročná záruka

High-end čipset Intel X299

Doska ASUS TUF X299 MARK 2 je postavená na najnovšom vrcholnom čipsete Intel X299, ktorý je určený pre procesory radu Skylake-X a Kaby Lake-X. Medzi ne sa radí extrémne výkonný CPU Intel Core i9-7900X s desiatimi jadrami a počíta sa aj s neuveriteľným 18jadrovým čipom. Pre moduly RAM DDR4 je tu prichystaných celkom 8 slotov Quad channel s maximálnou frekvenciou 2 666 MHz alebo 4 133+ MHz pri pretaktovaní.

Chránená pred prehriatím aj záťažou

Dosku pokrýva takzvaný Thermal Armor alebo "brnenie". K nemu stačí pripojiť 40mm ventilátor, ktorý potom zabezpečí lepšie prúdenie vzduchu a rýchlejší odvod tepla. Na zadnej strane nájdete spevnenú výstuž, ktorá okrem odvodu tepla od regulátorov VRM a ďalších komponentov zaručuje, že sa základná doska neprehýba ani pod ťažkými grafickými kartami a chladičom procesora. Súčasťou brnenia je ochrana vstupných a výstupných portov, rozširujúcich slotov a dôležitých konektorov pred prachom a časticami nečistôt.

ASUS TUF X299 MARK 2 - chladenie pod kontrolou

Či už máte zapojených viac grafických kariet v režime SLI alebo CrossFireX, či už chcete základnú frekvenciu DDR4 s pamäťou 2 666 MHz vyskrutkovať na ich maximum v Boost režime, je potrebné taký výkon dostať pod kontrolu efektívnym chladením. Celkom nový mikročip umožňuje neuveriteľne presné monitorovanie teploty a ovládanie ventilátorov. Pomocou špeciálneho softvérového ovládača Thermal Radar 3 potom môžete ľahko monitorovať teploty celého systému a ručne upravovať rýchlosti jednotlivých ventilátorov alebo dosiahnuť optimálne chladenie jediným kliknutím.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2066
Čipset Intel X299

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, RGB podsvietenie, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty Realtek ALC S1220A

Konektory

Externý Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2
Interný COM header, M.2 Socket, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus TUF Gaming
Kód:  ACx299s5
Produktové číslo:  90MB0UB0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12