Obnoviť stránku

ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WIFI

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WIFI

Základná doska ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi s päticou Intel LGA 1200 a čipovou sadou Intel Z590 poskytne vašej počítačovej zostave skvelý výkon a vynikajúcu stabilitu pre hry. Základná doska navrhnutá s vojenskými komponentmi, vylepšeným napájacím riešením a komplexným chladiacim systémom, ponúka pevný a stabilný výkon pre herné maratóny. Je ideálnym riešením pre hráčov a staviteľov systémov všetkých úrovní. Doska ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi je vybavená robustným hardvérom a intuitívnym ROG softvérom. Doska je pripravená pre procesory Intel Core 10. a 11. generácie a procesory Pentium Gold a Celeron, a podporuje Turbo Boost technológie 2.0 a 3.0.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi

  • Základná doska ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi určená pre procesory Intel Core 10. a 11. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu operačnú pamäť DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi má dostatok konektorov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Softvér DTS Custom pre herné náhlavné súpravy s tromi predvoľbami
  • Dostatok USB portov na periférie a rýchle dátové prenosy
  • Ethernet 2,5 Gb a WiFi 6
  • Nástroje na personalizáciu centralizovanou kontrolou
  • Formát ATX

Konštrukcia dosky ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi pre maximálny chladiaci výkon a odolnosť

Základná doska ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou nástroja Fan Xpert 4. Hlavice ventilátorov sú chránené pred prehriatím a prúdovým nárazom. Zadný panel je vytvorený z nerezovej ocele odolnej proti korózii a poskytuje tak trojnásobnú životnosť oproti tradičným panelom.

Podpora rýchlej operačnej pamäte a dedikovanej grafiky na doske ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štvorice slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 5 133 MHz a má kapacitu až 128 GB. Pomocou nástroja ASUS Optimem II je možné optimalizovať pamäť pre nastavenie vysokej frekvencie alebo nízkej latencie. Vlastnú grafickú kartu môžete na ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi zapojiť do PCIe x16 slotov. SafeSlot Core je PCIe exkluzívny slot ASUS obohatený o jednodielnu vzperu z nerezovej ocele, ktorá chráni slot pred poškodením a zaisťuje bezpečný základ pre grafické karty s vysokou hmotnosťou.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi 6 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 3 rozhrania M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 2,5GB Ethernetom vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. TUF Languard zaistí ochranu proti prepätiu LAN, pred údermi blesku a výbojmi statickej elektriny. Na pripojenie periférií a dátové prenosy je na doske ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi

ASUS TUF GAMING Z590-PLUS WiFi ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného RGB headera. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. Prémiové japonské zvukové kondenzátory a exkluzívny ASUS kodek S1200 poskytujú teplý, prirodzený a zároveň dynamický zvuk. Softvér DTS Custom pre herné náhlavné súpravy posúva herný zvuk na novú úroveň. S tromi predvoľbami Aerial, Soundscape a Tactical pre rôzne žánre budete mať zreteľnú výhodu v každej hre.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel Z590

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC1200A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2×2, USB-C
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
USB 3.2 Gen 2×2
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACz590t1
Produktové číslo:  90MB16C0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19