Obnoviť stránku

ASUS TUF GAMING X570-PRO (WI-FI)

4,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF GAMING X570-PRO (WI-FI)

Základná doska ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) ponúka skvelý výkon a vysokú stabilitu pre neprerušované hranie. Využíva najnovšiu AMD platformu v kombinácii s hernými funkciami. Je skonštruovaná z komponentov armádnej úrovne a má vylepšené energetické riešenie a prepracovaný chladiaci systém. Doska ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) je pripravená pre 2. a 3. generáciu procesorov AMD Ryzen.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi)

  • Základná doska ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) pre 3. generáciu procesorov AMD Ryzen
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu operačnú pamäť DDR4 SDRAM RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Špičkový 7.1-kanálový zvuk DTS Sound Unbound
  • Dostatok USB portov pre periférie a rýchle dátové prenosy
  • Nástroje na personalizáciu centralizovanou kontrolu
  • Formát ATX

Konštrukcia dosky ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) pre maximálny chladiaci výkon

Doska ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Je vybavená aktívnym chladičom čipovej sady, hybridnými hlavičkami ventilátorov. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou Fan Xpert 4 alebo nástrojom UEFI Q-Fan Control.

Podpora rýchlej operačnej pamäte na doske ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi)

Doska ASUS je pripravená na využívanie najnovších pamäťových sád, a je navrhnutá špeciálne pre vysoko výkonné herné zostavy. Využite veľkú šírku pásma a veľa možností ladenia a získajte potenciál špičkového výkonu. Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štyroch slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 5100 MHz a má kapacitu až 128 GB. Vlastnú grafickú kartu môžete na ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) zapojiť do PCIe x16 slotov, ktoré podporujú technológiu AMD 2-Way CrossFireX. Pre externé zobrazovacie zariadenia sú pripravené porty HDMI a DisplayPort.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) 8 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 rozhranie M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 2,5Gb Ethernetom vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. ASUS Languard zabezpečí ochranu proti prepätiu, proti úderom blesku a statickým výbojom. Pre pripojenie periférií a na dátové prenosy s rýchlosťou až 20 Gb/s je na doske ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) k dispozícii celkom 14 portov USB 2.0 a USB 3.2. vrátane obojstranného USB-C. Vynikajúce online herné zážitky zaistí bezdrôtový modul s technológiou Wi-Fi 6 (802.11ax).

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi)

ASUS TUF GAMING X570-PRO (WiFi) ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného RGB headera. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. So 7.1-kanálovým zvukom DTS Sound Unbound s vysokým rozlíšením CODEC S1220A si užijete špičkové herné zvukové zážitky.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC S1200A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACx570t1
Produktové číslo:  90MB15H0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09