Obnoviť stránku

ASUS TUF Gaming FX705DU-AU029T Gun Metal Gold Steel

5 3 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF Gaming FX705DU-AU029T Gun Metal Gold Steel


ASUS TUF Gaming FX705DU – neohrozený herný notebook

ASUS TUF Gaming FX705DU-AU029T je špičkový herný notebook, ktorý zaujme impozantným dizajnom a bezkonkurenčnou odolnosťou. Po jeho preskúmaní ihneď zmeníte svoj pohľad vnímania herných notebookov. Vo všetkých ohľadoch prekoná vaše očakávania. Pochváliť sa môže mimoriadne odolnou konštrukciou, výkonným hardvérom či WASD klávesnicou s RGB podsvietením a technológiou Overstroke pre rýchle a presné ovládanie. Špičkový IPS displej NanoEdge naopak poskytne úžasnú vizualizáciu. Všetko podtrhuje certifikácia MIL-STD-810G, teda vojenský štandard odolnosti.



Notebook s minimálnymi rámikmi a NanoEdge displejom

Herný notebook ASUS TUF Gaming FX705DU-AU029T ponúka v porovnaní s konkurenciou užšie rámiky okolo displeja. Dizajn NanoEdge s uhlopriečkou 17,3" vám dopraje neskutočný vizuálny zážitok. Vďaka malým rámikom došlo aj ku zmenšeniam celkových rozmerov zariadenia. Obrazovka má rozlíšenie Full HD a obnovovaciu frekvenciu 60 Hz. Skvelé pozorovacie uhly (170°) v kombinácii so 100 % sRGB farebným gamutom sa starajú o konzistentné farby aj pri prezeraní z extrémnych polôh.

NanoEdge

IPS obrazovka

60 Hz

Obnovovacia frekvencia

100 % sRGB

Farebný gamut

170°

Pozorovacie uhly



TUF Gaming FX705 spĺňa armádne testy

Rovnako ako ostatné produkty série TUF Gaming, tak aj FX705 sú navrhnuté tak, aby bez problémov odolali každodennému používaniu. Všetky výstupné kontroly a testy presahovali rámec štandardného testovania. Herný notebook ASUS TUF Gaming FX705DU-AU029T tak prešiel aj veľmi náročným armádnym testom MIL-STD-810G. Navyše klávesnica HyperStrike využíva spínače konštruované až na 20 miliónov stlačení. Konštrukčnú tuhosť dodávajú prístroju zosilnené šasi a šesťhranný dizajn na spodnej strane.



Neuveriteľne výkonný notebook

Herný notebook TUF FX705 disponuje moderným štvorjadrovým procesorom AMD Ryzen 7 3750H, pre ktorý nie je problém pracovať až na frekvencii 4 GHz. Vo výbave sa nachádza aj grafický čip NVIDIA GeForce GTX 1660 Tí 6 GB so schopnosťou pracovať pri vysokej snímkovej frekvencii aj v rozlíšení Full HD. Každý hráč zaiste ocení 16 GB operačnú pamäť typu DDR4 s taktom 2 666 MHz, tú je možné rozšíriť až na celkových 32 GB. O plynulú prácu v operačnom systéme Windows 10 Home a rýchle načítanie hier a iných aplikácií sa stará kombinované úložisko pozostávajúce z 512 GB PCIe SSD.


Windows 10 Home

Operačný systém

AMD Ryzen 7 3750H

CPU

GeForce GTX 1660 Ti 6GB

GPU

16 GB DDR4

RAM



DTS Headphone: X

Nemenej dôležitú úlohu zohráva aj zvuk. Preto je herný notebook TUF Gaming vybavený technológiou DTS Headphone:X, ktorá umožňuje využiť prednastavené zvukové profily pre hry, filmy, hudbu, či športové prenosy v slúchadlách alebo reproduktoroch.

Wifi s širokým pokrytím


Vo výbave nechýba moderná 802.11ac WiFi, ktorá je na kompatibilných routeroch schopná vytvárať pripojenia s rýchlosťou až 1,73 Gb/s.

USB 3.1


Samozrejmosťou je tiež port HDMI 2.0 pre pripojenie ďalších displejov, dva porty USB 3.1 Gen 1 a jeden port USB 2.0 pre zapojenie periférnych zariadení.

NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6 GB


Grafický čip NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti 6 GB poskytuje všetok výkon desktopu aj v mobilnom segmente. Tešiť sa môžete na naozaj nezabudnuteľný herný zážitok.



Podsvietená klávesnica s dlhou životnosťou

S životnosťou 20 miliónov klávesových úderov má FX705 jednu z najtrvanlivejších klávesníc, ktorá sa v notebooku kedy nachádzala, čo je dvojnásobok súčasného priemyselného štandardu. Klávesy majú extra podsvietené WASD, tiež široký medzerník, veľký samostatný priestor pre šípky. Klávesy sú podsvietené v nápadnej červenej farbe, takže sú jasne viditeľné pri hre alebo práci v tme.


Chladenie odolné voči prachu

Herný notebook ASUS TUF Gaming FX705 disponuje chladiacim systémom HyperCool – obsahuje nezávislé ventilátory a chladiče pre oddelené chladenie procesora a grafického procesora. Ventilátory chladenia sú umiestnené priamo pod klávesnicou, čo pomáha odvádzať teplo a udržiavať klávesnicu chladnú. Špeciálne lichobežníkové veko notebookov dovoľuje, aby zo zadnej strany vnikalo viac vzduchu, čo zlepšuje ich chladiaci výkon. Špeciálne prachové rúrky ASUS pomáhajú odvádzať prachové častice zo systému do samostatnej komory, čím sa udržujú tepelné rebrá čisté a je zaistený stabilný chladiaci výkon notebooku.


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 17,3 "
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9
Typ panela IPS
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora AMD Ryzen 7
Modelové označenie procesora AMD Ryzen 7 3750H
Frekvencia procesora 2,3 GHz (2 300 MHz)
Core Boost Frekvencia 4 GHz (4 000 MHz)
Cache procesora 4 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR4
Frekvencia pamäte 2 666 MHz (2,67 GHz)
Počet osadených slotov 1 ×
Celkový počet slotov

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 1660 Ti

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

SSD kapacita 512 GB (0,51 TB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Operačný systém
Webkamera 720 px

Batéria

Kapacita batérie 64 Wh

Konštrukcia

Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Hmotnosť

Hmotnosť 2,7 kg

Rozhranie

Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
USB 2.0 1 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi 802.11ac
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 399 mm
Hĺbka 279 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Asus TUF Gaming
Kód:  NA667e40
Produktové číslo:  FX705DU-AU029T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02