Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS TUF GAMING B560M-PLUS

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF GAMING B560M-PLUS

Základná doska ASUS TUF GAMING B560M-PLUS s päticou Intel LGA 1200 a čipovou sadou Intel B460 poskytne vašej počítačovej zostave skvelý výkon a vynikajúcu stabilitu pre hry. Konštrukcia s odolnými komponentmi je ideálnym riešením pre hráčov a staviteľov systémov všetkých úrovní. Doska ASUS TUF GAMING B560M-PLUS je vybavená robustným hardvérom a intuitívnym softvérom. Doska je pripravená pre procesory Intel Core 10. a 11. generácie a procesory Pentium Gold a Celeron, a podporuje Turbo Boost technológie 2.0 a 3.0.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF GAMING B560M-PLUS

  • Základná doska ASUS TUF GAMING B560M-PLUS určená pre procesory Intel Core 10. a 11. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto pre rýchlu operačnú pamäť DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Softvér DTS Custom pre herné náhlavné súpravy s tromi predvoľbami
  • Dostatok USB portov na periférie a rýchle dátové prenosy
  • Nástroje na personalizáciu centralizovanou kontrolou
  • Formát mATX

Konštrukcia dosky ASUS TUF GAMING B560M-PLUS pre maximálny chladiaci výkon a odolnosť

Doska ASUS TUF GAMING B560M-PLUS je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou nástroja Fan Xpert 2+. Hlavice ventilátorov sú chránené pred prehriatím a prúdovým nárazom. Zadný panel je vytvorený z nerezovej ocele odolnej proti korózii a poskytuje tak trojnásobnú životnosť oproti tradičným panelom.

Podpora rýchlej operačnej pamäte a dedikovanej grafiky na doske ASUS TUF GAMING B560M-PLUS

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štvorice slotov DIMM pre pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 5 000 MHz a má kapacitu až 128 GB. Pomocou nástroja ASUS Optimem II je možné optimalizovať pamäť pre nastavenie vysokej frekvencie alebo nízkej latencie. Vlastnú grafickú kartu môžete na základnej doske ASUS TUF GAMING B560M-PLUS zapojiť do PCIe x16 slotov. SafeSlot Core je PCIe-exkluzívny slot ASUS obohatený o jednodielnu vzperu z nerezovej ocele, ktorá chráni slot pred poškodením a zaisťuje bezpečný základ pre grafické karty s vysokou hmotnosťou.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS TUF GAMING B560M-PLUS 6 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú 2 rozhrania M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 2,5GB Ethernetom vás rýchlosť prenosu v herných bitkách určite nebude obmedzovať. ASUS TUF Languard poskytuje ochranu proti prepätiu LAN, pred údermi blesku a výbojmi statickej elektriny. Na pripojenie periférií a dátové prenosy je na doske ASUS TUF GAMING B560M-PLUS k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2 vrátane obojstranného Type-C s rozhraním Thunderbolt 4.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS TUF GAMING B560M-PLUS

Doska ASUS TUF GAMING B560M-PLUS ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného RGB headera. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. Prémiové japonské zvukové kondenzátory poskytujú teplý, prirodzený a zároveň dynamický zvuk. Softvér DTS Custom pre herné náhlavné súpravy posúva herný zvuk na novú úroveň. S tromi predvoľbami Aerial, Soundscape a Tactical pre rôzne žánre budete mať zreteľnú výhodu v každej hre.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel B560

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC897

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 bracket, USB-C 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III
Kód:  ACb560t3
Produktové číslo:  90MB1780-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13