Obnoviť stránku

ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WiFi)

4,8 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WiFi)

Získajte skvelý výkon a preverenú hernú stabilitu so základnou doskou ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI). Doska je pripravená pre najnovšie procesory AMD 3. generácie, disponuje hernými funkciami, podporuje rýchle pamäte a úložiska, využíva odolné komponenty, má vylepšené riešenie napájania a rozsiahlu sadu možností chladenia. Doska ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) je navrhnutá tak, aby sa dala ľahko nastaviť a nakonfigurovať presne podľa vašich predstáv a umožnila vytvoriť váš vysnívaný herný počítač.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI)

  • Základná doska ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) určená pre procesory AMD 3. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Odolná konštrukcia s bezpečnostnými prvkami
  • Miesto pre rýchlu DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov pre rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Softvér DTS Custom pre herné náhlavné súpravy s tromi predvoľbami
  • Dostatok USB portov na periférie a rýchle dátové prenosy
  • Nástroje na personalizáciu centralizovanou kontrolu
  • Formát ATX

Konštrukcia základnej dosky ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) pre maximálny chladiaci výkon a odolnosť

Doska ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je plne vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou nástroja Fan Xpert 4. Hlavice ventilátorov ASUS TUF GAMING B550-PLUS sú chránené pred prehriatím a prúdovým nárazom. Vylepšený 8-pinový PROCOOL konektor je extrémne trvanlivý a odolný proti prehriatiu a zabraňuje zlyhaniu napájania dosky. Inovatívny TUF Languard využíva technológiu párovania signálu a špičkových kondenzátorov, ktoré ochraňujú základnú dosku pred elektrostatickým výbojom a bleskom. Integrované resetovateľné poistky zabraňujú poškodeniu nadprúdom a skratom. Zadný I/O panel z nerezovej ocele je odolný proti korózii a vykazuje trojnásobnú životnosť oproti tradičným panelom.

Podpora rýchlej operačnej pamäte a AI softvér mikrofónu na doske ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI)

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štvorice slotov DIMM pre operačnú pamäť DDR4 SDRAM s najvyššou frekvenciou 4133 MHz a má kapacitu až 128 GB. Vlastnú grafickú kartu môžete na doske ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) zapojiť do PCIe x16 slotov, ktoré podporujú technológiu AMD 2-Way CrossFireX. Softvér mikrofónu využíva umelú inteligenciu a podporuje 3,5 mm konektor, USB port alebo Bluetooth náhlavnej súpravy. Tento nástroj sníma váš hlas a zároveň eliminuje rušivé zvuky klávesnice, klikanie myšou a hluk okolitého prostredia. A to všetko pri minimálnom zaťažovaní CPU bez výraznejšieho vplyvu na herný výkon.

Príprava pre veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Pre pevné disky využijete na ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) 6 konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú dve rozhrania M.2 v režime SATA i PCIE s bleskovou rýchlosťou ukladania. Bezdrôtová WiFi 6 AX200 v štandarde 802.11ax má maximálnu prenosovú kapacitu až 2,4 Gb/s a je optimalizovaná na efektívnu prevádzku v zaťažených sieťach s hustou konkurenčnou prevádzkou. Vstavaný Ethernet 2,5G s 2,5-násobnou šírkou umožní plynulé hranie bez meškania, streamovanie videa vo vysokom rozlíšení a rýchlejší prenos súborov. Pre pripojenie periférií a na dátové prenosy je na doske ASUS TUF GAMING B550-PLUS k dispozícii dostatok portov USB 2.0 a USB 3.2, vrátane obojstranného USB-C.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI)

Doska ASUS TUF GAMING B550-PLUS (WI-FI) ponúka okrem mimoriadneho výkonu tiež rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenie prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného RGB headeru. Armory Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. Prémiové japonské zvukové kondenzátory a exkluzívny ASUS kodek S1200 poskytujú teplý, prirodzený a zároveň dynamický zvuk. Softvér DTS Custom pre herné náhlavné súpravy posúva herný zvuk na novú úroveň. S tromi predvoľbami Aerial, Soundscape a Tactical pre rôzne žánre budete mať zreteľnú výhodu v každej hre.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD B550

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC1200A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 2.5Gbps, S/PDIF, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, Thunderbolt header, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus TUF Gaming
Kód:  ACb550tgpw
Produktové číslo:  90MB15D0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16