Obnoviť stránku

ASUS TUF GAMING B460M-PLUS (WiFi)

4,8 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TUF GAMING B460M-PLUS (WiFi)

Základná doska ASUS TUF GAMING B460M-PLUS s päticou Intel LGA 1200 a čipovou sústavou Intel B460 poskytne vašej počítačovej zostave skvelý výkon a vynikajúcu stabilitu na hry. Konštrukcia s odolnými komponentmi je ideálnym riešením pre hráčov a staviteľov systémov všetkých úrovní. Doska ASUS TUF GAMING B460M-PLUS je vybavená robustným hardvérom a intuitívnym softvérom. Doska je pripravená na procesory Intel Core 10. generácie a procesory Pentium Gold a Celeron a podporuje Turbo Boost technológie 2.0 a 3.0.

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS TUF GAMING B460M-PLUS

  • Základná doska ASUS TUF GAMING B460M-PLUS na procesory Intel Core 10. generácie
  • Účinné chladenie umožní extrémny výkon procesora
  • Miesto na rýchlu DDR4 RAM až do 128 GB kapacity
  • Dostatok konektorov na rýchle pripojenie HDD a SSD diskov
  • Softvér DTS Custom pre herné náhlavné súpravy s tromi predvoľbami
  • Dostatok USB portov na periférie a rýchle dátové prenosy
  • DVI a HDMI na zobrazovacie zariadenia
  • Nástroje na personalizáciu a centralizovanú kontrolu
  • Formát mATX
  • Na bezdrôtovú komunikáciu disponuje Bluetooth 5.1 a WiFi 6

Konštrukcia dosky ASUS TUF GAMING B460M-PLUS pre maximálny chladiaci výkon a odolnosť

Doska ASUS TUF GAMING B460M-PLUS je osadená výkonnými ventilátormi a ďalšími špičkovými chladiacimi komponentmi a je vybavená tak, aby umožnila vyšší výkon pri nižších teplotách. Rôzne režimy chladenia je možné kedykoľvek nakonfigurovať pomocou Fan Xpert 4. Hlavice ventilátorov sú chránené pred prehriatím a prúdovým nárazom. Zadný panel je vytvorený z nehrdzavejúcej ocele odolnej proti korózii a poskytuje tak trojnásobnú životnosť oproti tradičným panelom.

Podpora rýchlej operačnej pamäte a dedikovanej grafickej karty na doske ASUS TUF GAMING B460M-PLUS

Dvojkanálová pamäťová architektúra sa skladá zo štvorice slotov DIMM na pamäť DDR4 s najvyššou rýchlosťou 2 933 MHz a má kapacitu až 128 GB. Pomocou nástroja ASUS OptiMem je možné optimalizovať pamäť na nastavenie vysokej frekvencie, alebo nízkej latencie. Grafickú kartu môžete na ASUS TUF GAMING B460M-PLUS zapojiť do PCIe x16 slotov, ktoré podporujú technológiu AMD 2-Way CrossFireX. SafeSlot Core+ je PCIe-exkluzívny slot ASUS obohatený o jednodielnu vzperu z nehrdzavejúcej ocele, ktorá chráni slot pred poškodením a stará sa o bezpečný základ pre grafické karty s vysokou hmotnosťou.

Príprava na veľký úložný priestor a rýchla komunikácia

Na pevné disky využijete na ASUS TUF GAMING B460M-PLUS šesť konektorov SATAIII 6 Gb/s. Unikátny výkon pre rýchle SSD disky poskytujú dve rozhrania M.2 v režime SATA aj PCIe s bleskovou rýchlosťou ukladania. S 1 Gb Ethernetom a bezdrôtovým WiFi 6 pripojením vás rýchlosť prenosu v herných súbojoch určite nebude obmedzovať. ASUS LANGuard poskytuje ochranu proti prepätiu LAN, úderom blesku a výbojom statickej elektriny. Na pripojenie periférií a dátové prenosy je na doske ASUS TUF GAMING B460M-PLUS k dispozícii celkom 12 portov USB 2.0 a USB 3.2 Gen 1.

Personalizujte a nastavte si vlastný štýl na doske ASUS TUF GAMING B460M-PLUS

ASUS ROG STRIX B460M-PLUS GAMING ponúka okrem mimoriadneho výkonu aj rozsiahle možnosti vybudovania vlastného štýlu a prispôsobenia prostredníctvom nástrojov Aura Sync a adresovateľného RGB headeru. Armour Crate je nový softvérový nástroj navrhnutý tak, aby vám poskytoval centralizovanú kontrolu podporovaných herných produktov. Prémiové japonské zvukové kondenzátory a exkluzívny ASUS kodek S1200 poskytujú teplý, prirodzený a zároveň dynamický zvuk. Softvér DTS Custom pre herné náhlavné súpravy posúva herný zvuk na novú úroveň. S tromi predvoľbami Aerial, Soundscape a Tactical pre rôzne žánre budete mať zreteľnú výhodu v každej hre.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1200
Čipset Intel B460

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mATX (Micro ATX)
Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty Realtek ALC1220A

Konektory

Externý DisplayPort, DVI, HDMI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1
Interný ARGB LED Header, COM header, M.2 Socket, RGB LED Header, S/PDIF header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus TUF Gaming
Kód:  ACb460tmpw
Produktové číslo:  90MB1440-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13