Obnoviť stránku

ASUS TROOPER H110 DDR3

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS TROOPER H110 DDR3

Nové dosky ASUS s čipsetom Intel H110 prináša najmodernejšie technológie a nové procesory Intel Skylake. Vďaka moderným procesorom a úsporným technológiám budete mať na stole doteraz nevídaný výkon. Vďaka nízkej energetickej náročnosti nových procesorov a kvalitným obvodom digitálneho napájanie je táto základná doska ideálnym základom pre stavbu tichého či pasívne chladeného počítača.

Maximálna spoľahlivosť

Základné dosky radu Trooper sa vyznačujú maximálnou spoľahlivosťou aj v tých najnáročnejších podmienkach pri maximálnom zaťažení. Základom sú nielen kvalitné súčiastky, ale aj najnáročnejšie testy v brandži. Dosky sa pri testoch ochladzujú, ohrievajú a dokonca ohýbajú a skúša sa aj odolnosť pri pádoch a nárazoch. Výsledkom extrémnych zaho- rovacie testov je nielen doska, na ktorú sa môžete spoľahnúť, ale aj päťročná záruka.

Odolnosť proti každodenným nástrahám

Vynikajúci je aj tienenie čipov a konektorov dosky. Audio konektory majú nielen tienenou cestu, ale aj prídavné kondenzátory pre predné aj zadné výstup. Rozhranie ethernet je chránené proti prepätiu v kabeláži a v extrémnych prípadoch aj proti úderu blesku v okolí. O ochranu nie sú ochudobnené ani konektory USB a PS / 2 a zároveň sú vybavené technológiou znižujúce prechodový odpor.

Kľúčové vlastnosti

  • Dvojica slotov DDR3
  • Pätica slotov PCI-express
  • Nový čipset pre procesory Skylake
  • UEFI BIOS pre jednoduché nastavenie systému
  • Moderné rozhranie USB 3.0 a SATA 6 Gb / s
  • Digitálne regulátory napájanie

Skvelá konektivita

Aj napriek zmenšenú veľkosť je doska vybavená všetkým potrebným. Nájdeme tu sloty pre vysoko rýchle operačnej pamäte, štvoricu konektorov vysokorýchlostného rozhrania SATA 3.0 a slot PCI-express 3.0. Výsledkom je nekompromisný výkon za každej situácie. O konektivitu s perifériami sa starajú najnovšie rozhranie USB vo verzii 3.0. Zvukový výstup má na starosti integrovaná ôsmich kanálová zvuková karta s podporou výstupu na predný panel a SPIDIF výstupu na plošnom spoji základnej dosky.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Čipset Intel H110

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, Serial ATA III, UEFI BIOS

Operačná pamäť

Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty Realtek ALC887

Konektory

Externý DVI, Jack, PS/2, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, VGA (D-Sub)
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, S/PDIF header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Serial ATA III
Kód:  AC978a
Produktové číslo:  90MB0NT0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02