Obnoviť stránku

ASUS Transformer Book T300FA 32GB + dock s 500GB diskem

ASUS Transformer Book T300FA 32GB + dock s 500GB diskem

Asus Transformer Book T300FA je skvelým riešením pre tých, ktorí sa nemôžu rozhodnúť medzi notebookom s pohodlnou klávesnicou a ľahko prenosným tabletom s dotykovou obrazovkou. Obstaraním tohto zariadenia 2v1 vyriešite svoje dlhé rozhodovanie. Získate komfort plnohodnotnej klávesnice a zároveň ľahký tablet s perfektným výkonom. Počas jediného okamihu premeníte plnohodnotný notebook v tablet a naopak. Všetky výhody oboch zariadení skvele dopĺňa operačný systém Microsoft Windows 8.1, ktorý je ako stvorený pre dotykové displeje.
O svižný beh a bleskurýchle reakcie systému sa stará nový dvojjadrový procesor Intel Core M 5Y10 založený na architektúre Broadwell. Je taktovaný na frekvencii 2 GHz, čo zaručuje perfektný výkon pre prácu s internetovými či kancelárskymi aplikáciami. Plynulé efekty hravo zvládne integrovaná grafická karta Intel HD Graphics 5300, ktorá si poradí aj s menej náročnými hrami. Všetko dopĺňa operačná pamäť s dostatočnou kapacitou 4 GB.
Konektor micro HDMI umožní pripojenie k televízii, kde si môžete na veľkej obrazovke premietnuť fotografie z dovolenky alebo svoje obľúbené filmové trháky. Nechýba ani štandardné USB 2.0, novšie USB 3.0 či konektor micro USB. K internetu sa pripojíte pomocou bezdrôtovej technológie WiFi a vo výbave nájdete aj Bluetooth. Samozrejmosťou je aj webkamera s HD rozlíšením pre internetové hovory a integrovaná čítačka pamäťových kariet.
Dominantou zariadenia je dotykový IPS displej s uhlopriečkou 12,5 palca a rozlíšením Full HD (1920 x 1080). Svoje dáta uložíte do 32 GB internej pamäte. Tá sa dá rozšíriť pomocou dodávaného doku, ktorý vo svojich útrobách ukrýva pevný disk s kapacitou 500 GB. Iste tiež oceníte malú hmotnosť, ktorá je iba 800 gramov pri použití ako tablet. S dokom váži notebook 1,5 kg.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 12,5 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Typ procesora Intel Core M
Frekvencia procesora 2 GHz (2 000 MHz)
Cache procesora 4 MB

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3L

Grafická karta

Typ grafickej karty Integrovaná

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics 5300

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

Výbava

Výbava Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 1,3 Mpx

Batéria

Počet článkov
Maximálna výdrž batérie 7,84 h

Konštrukcia

Konvertibilita Oddeliteľný

Hmotnosť

Hmotnosť 1,5 kg

Rozhranie

Dátové Micro USB
Grafické výstupy Micro HDMI
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 308 mm
Hĺbka 207 mm
Kód:  NA044j1c
Produktové číslo:  T300FA-FE007H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07