Obnoviť stránku

ASUS Transformer Book Flip TP500LB-CJ045H kovový

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Transformer Book Flip TP500LB-CJ045H kovový


ASUS Transformer Book Flip je navrhnutý tak, aby prinášal maximálnu flexibilitu. Preto je tiež vybavený displejom, ktorý je možné preklápať v rozsahu celých 360 stupňov. Vysoká produktivita a výkonný multitasking je zásluhou úsporných procesorov Core i5 a samostatnej výkonnej grafickej karty. V režime notebooku so systémom Windows 8 toho na cestách zvládnete viac. Zažite tú radosť, ktorú ponúka kompletný rad notebookov ASUS, ktorá splní všetky vaše potreby.


ASUS Transformer Book Flip

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Viac flexibility, väčšie fantázie

ASUS Transformer Book Flip je Viacejrežimový zariadenie, ktoré je možné používať ako notebook, ako tablet, alebo čokoľvek medzi tým. Je vybavený dotykovým displejom, ktorý je možné preklápať v rozsahu celých 360 stupňov. Režim klasického notebooku je vhodný pre prácu. Pri hraní hier oceníte režim tabletu s HD Ready displejom. Režim stojanu potom využijete pre pohodlné sledovanie filmov alebo prezentácií.


Perfektný obraz a živé farby

ASUS Transformer Book Flip využíva kombináciu najmodernejšieho hardvéru a exkluzívna technológia od spoločnosti ASUS, a poskytuje tak neprekonateľné vizuálne zážitky. Technológia ASUS Splendid automaticky upravuje farebný gamut a presnosť farieb Full HD displeja s rozlíšením 1920 × 1080 Za všetkých okolností sa tak môžete tešiť na perfektný obraz so žiarivými farbami, či už pri sledovaní filmov, prezeraní fotografií alebo hranie hier.

ASUS Splendid

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


ASUS Transformer Book Flip

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Výnimočne tenký, ale výkonnejší a rýchlejší

Výkonné procesory Intel Core i5 5200 s jadrom Broadwell taktovaným na frekvencii 2,2 GHz a 8GB pamäťou RAM umožňujú efektívne multitasking a špičkové integrované grafické karty zaisťujú plynulé zobrazenie a prvotriednu kvalitu videa. Ideálny počítač pre prácu i zábavu, na ktorom si zahráte aj najnovšie hry.


Jednoduché a interaktívne zdieľanie multimédií

Jednoduchým preklopením obrazovky dá zariadenie premeniť v prehliadač umožňujúci jednoduché zdieľanie prezentácií, dokumentov a fotografií s vašimi kolegami, priateľmi či rodinou. Premyslená konštrukcia pántov prispieva k pohodlnému sledovanie displeja z ľubovoľného uhla. Klávesnica a touchpad sa v tomto režime automaticky uzamknú, aby nedošlo k ich nechcenej aktivácii.

ASUS Transformer Book Flip

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


ASUS Transformer Book Flip

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Štýlový a elegantný vzhľad

ASUS Transformer Book Flip je vďaka kovovému prevedení s brúsenou úpravou veľmi elegantné. Ponúka bohatú funkčnú výbavu, intuitívne ovládanie, ľahkú prenosnosť a štýl, ktorý si zamilujete. ASUS Transformer Book Flip je luxusné zariadenie s mnohými režimami použitia.


Nadšenie z čistého a pôsobivého zvuku

Svet je plný živých zvukov a záleží na každom tóne. Technológia ASUS SonicMaster usiluje o viac ako len splnenie základné funkcie, chce hýčkať všetky vaše zmysly. Budete si tak môcť vychutnať bohatý a detailne prekreslený zvuk pri prehrávaní hudby, videa, hlasové komunikáciu aj hranie hier. SonicMaster zaisťuje profesionálny zvukové podanie prostredníctvom kombinácie dizajnu, špičkového hardvéru a optimalizovaného softvéru.

ASUS SonicMaster

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


ASUS Transformer Book Flip

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Svet na dosah ruky

Dotykový displej notebooku Transformer Book Flip zaisťuje maximálne intuitívne prácu s počítačom, a to ako v režime notebooku, tak v režime tabletu. Zásluhou dotykových senzorov, ktoré sú oveľa presnejšie než bežne dostupné senzory na trhu, poskytuje displej vyššiu citlivosť a umožňuje presnejšie písanie, kreslenie a ďalšie. Pripravte sa na úplne presné a rýchle dotykové ovládanie.


Trikrát dlhšia životnosť

Lítium-polymérové ??batérie notebooku Flip doznali oproti bežným akumulátorom podstatných vylepšení. Počet nabíjacích cyklov sa v porovnaní s bežnými batériami navýšil na trojnásobok, takže celková životnosť batérií je oveľa dlhšia. Vďaka dlhšej životnosti batérie je ASUS Transformer Book Flip šetrnejšie k životnému prostrediu, pretože batérie nie je nutné meniť tak často ako u ostatných notebookov. Lepšie technológie, ekologickejšie prevádzku a vyššie úspory.

ASUS Transformer Book Flip

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Core i5
Modelové označenie procesora Intel Core i5 5200U Broadwell
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,7 GHz (2 700 MHz)
Cache procesora 3 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Celkový počet slotov

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty 940M

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

Rozhranie disku Serial ATA III
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Numerická klávesnica, Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 0,3 Mpx

Batéria

Kapacita batérie 48 Wh
Počet článkov

Konštrukcia

Konvertibilita Preklopiteľný

Hmotnosť

Hmotnosť 2,26 kg

Rozhranie

Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
USB 2.0 2 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 380 mm
Hĺbka 258 mm

Jazyk klávesnice

Kód:  NA123s2
Produktové číslo:  TP500LB-CJ045H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01