Obnoviť stránku

ASUS Transformer AiO P1801

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Transformer AiO P1801

ASUS Transformer AiO je jedinečné a neuveriteľne štýlové All-in-One PC skrývajúci v sebe výkonný stolný počítač s Microsoft Windows 8 aj tablet s najväčším displejom na svete a obľúbeným operačným systémom Android 4.1 Jelly Bean. Vďaka svojej dokonalej inovácii zaistí vašu produktivitu a po odpojení 18,4 "Full HD displeja je pripravený vám poslúžiť ako multidotykový tablet, ktorý môžete ovládať desiatich dotyky naraz . Vyberte displej, vezmite si ho do kresla alebo si ho pomocou stojančeka postavte na stôl a prejdite si nové emaily, internetové stránky, prezerajte si fotografie a pustite si hudbu alebo filmy. Neobmedzujte sa a užívajte si výhody oboch svetov.

Vstúpiť doň vám umožní výkonný Intel Core i3 3220 a grafická karta nVidia GeForce GT 730mm s dostatkom výkonu pre prácu i zábavu. Pre prepnutie medzi operačným systémom Microsoft Windows 8 a Google Android stačí stlačenie jediného tlačidla umiestneného na bočnej strane tabletu. Jednoduchšie a rýchlejšie už to skrátka byť nemôže. Prenášajte tabliet pohodlne a hlavne bezpečne pomocou špeciálnej úchytky na zadnej strane prístroja. Okrem úchytky je tablet vybavený aj praktickým stojanom s nastaviteľným uhlom sklonu od 0 až do 100 ° pre jeho pohodlné umiestnenie na stôl, poličku alebo na zem.

Pozorovacie uhly až 178 ° sú zárukou nádherného obrazu bez straty farebnosti pre každého pozorovateľa. Nabíjanie tabletu je veľmi jednoduché. Stačí ho zasunúť do počítačovej základne a nabíjací proces ihneď začne. Poteší veľmi praktická možnosť 32GB úložného priestoru zdarma po dobu 3 rokov s možnosťou zdieľania. Tu si uložíte všetky svoje dokumenty, kde ktorým budete mať prístup odkiaľkoľvek. Objavte nový svet produktivity i zábavy v jednom zariadení!

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 18,4 " (46,74 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Rad procesora Intel Core i3
Frekvencia procesora 3,3 GHz (3 300 MHz)
Max TDP 55 W

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GT 730M

Disk

Výbava

Základná výbava Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Optická mechanika, TV Tuner, Webová kamera, Wi-Fi

Farba a vyhotovenie

Farba Strieborná

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 4 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3

Výstupy

USB 2.0 2 ×
Grafické HDMI
Ďalšie LAN

Skrinka

Šírka 466 mm
Výška 376 mm
Hĺbka 162 mm
Hmotnosť 6,5 kg

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica
Kód:  TA083p
Produktové číslo:  P1801-B127K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02