Obnoviť stránku

ASUS Transformer AiO P1801-B057K

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS Transformer AiO P1801-B057K



Spoločnosť ASUS prichádza s revolučne riešeným All in One počítačom , Ktorého možnosti sú vďaka jedinečnej kombináciu výkonného počítača s operačným systémom Microsoft Windows 8 a špičkového tabletu bežiacom na Google Android naozaj neobmedzené. Zapnite počítač ASUS Transformer a upravujte fotografie, strihajte domáce videá, pracujte v grafických či návrhárskych aplikáciách a zahrajte si najmodernejšie DirectX 11 hry. Vyberte displej, vezmite si ho do kresla alebo si ho pomocou stojančeku postavte na stôl a prejdite si nové emaily, listujte internetovými stránkami, prezerajte si fotografie, pustite si hudbu alebo filmy a zahrajte si vo FullHD rozlíšení mobilné hry. Neobmedzujte sa a užívajte si výhody oboch svetov.

Len to najlepšie z oboch svetov

Aj cez svoje kompaktné rozmery nie je ASUS Transformer žiadne orezávatko a vo svojom vnútri skrýva len ten najvýkonnejší hardvér dnešnej doby. Počítač je vybavený špičkovým procesorom Intel Core i5, dedikovanou grafickou kartou nVidia GeForce a tabletová časť je poháňaná výkonným mobilným riešením nVidia Tegra 3. Doprajte vašej predstavivosti maximálny priestor a tešte sa z kráľovského výkonu bez obmedzenia. Technológia ASUS SonicMaster sa potom postará o kvalitný zvuk nielen pri hraní, ale aj pri počúvaní hudby a sledovanie filmov.

Nekompromisná procesor Intel Core i5 3350P vybavený štvoricou jadier s architektúrou Ivy Bridge je naozajstný drvič výkonu. Nezľakne sa žiadneho nasadenia a jeho výkon vám bude robiť radosť pri každom používaní počítača.

Grafické prostredie systému Windows, akceleráciu FullHD filmov a hranie moderných hier má na starosť grafická karta nVidia GeForce 730mm z najnovšej rady zeleného výrobcu. Napriek nízkej spotrebe je jej výkon viac ako uspokojivý.

Ani tabliet nezostáva po hardvérovej stránke vôbec pozadu. Štyri jadrá spoločne s 12 jadrami grafickej časti GeForce vám zaručí plynulý chod systému Android a umožní vám vychutnať si všetok multimediálny obsah vo FullHD.

Výkon stále so sebou


Doprajte si maximálnu mobilitu a pohodlie pri užívaní počítača ASUS Transformer bez toho aby ste museli obetovať čo i len percento výkonu. Jednoducho vyberte displejovú časť s uhlopriečkou 18,4 "a fantastickým rozlíšením FullHD a užívajte si operačného systému Microsoft Windows 8 kdekoľvek vo vašej domácnosti. Technológia pre bezdrôtový prenos obrazu zabezpečí prenos obrazu z počítača do displeja s podporou multidotykového ovládanie . Otvoria sa vám tak ďalšie možnosti ovládania nových Windows 8 pomocou vašich prstov. Len si predstavte tú neobmedzenú slobodu, ku ktorej vám stačí bežná Wi-Fi sieť a revolučné ASUS Transformer.
Prenášajte tabliet pohodlne a hlavne bezpečne pomocou špeciálnej úchytky na zadnej strane prístroja. Okrem úchytky je tablet vybavený tiež praktickým stojanom s nastaviteľným uhlom sklonu od 0 až do 100 ° pre jeho pohodlné umiestnenie na stôl, poličku alebo na zem.

Pre prepnutie medzi operačným systémom Microsoft Windows 8 a Google Android stačí stlačenie jediného tlačidla umiestneného na bočnej strane tabletu. Jednoduchšie a rýchlejšie už to skrátka byť nemôže.

Kráľovská veľkosť, kráľovský výkon, kráľovská zábava


Využívajte displej počítača ASUS Transformer ako gigantický tabliet s nekompromisným výpočtovým výkonom mobilného čipu nVidia Tegra 3 . Jeho štyri jadrá zabezpečí dostatok výkonu pre neobmedzené multimediálne činnosti od surfovania na webe, cez používanie najrôznejších aplikácií až po hranie moderných a vizuálne nádherných hier. To všetko navyše na brilantným 18,4 "FullHD displeji s podporou ovládania až 10 prstami a praktickým stojanom. Celá rodina si tak užije veľa zábavy pri všetkých možných interaktívnych aktivitách.

Podeľte sa o všetko s ostatnými a nechajte sa unášať špičkovými a živými farbami zo všetkých strán . Pozorovacie uhly až 178 ° sú zárukou nádherného obrazu bez straty farebnosti pre každého pozorovateľa.

Nabíjanie tabletu je naozaj jednoduché . Stačí ho zasunúť do počítačovej základne a nabíjací proces ihneď začne. Integrovaná batéria poskytne dostatok energie až pre 5 hodín prevádzky a možno ju nabíjať aj externé nabíjačkou.

Na úžasnom 18,4 "displeji s FullHD rozlíšením je aj nepríjemná práca oveľa príjemnejšia a zábava ešte zábavnejšie. Vysoké rozlíšenie je perfektný pre sledovanie filmov , Čítanie elektronických kníh, prezeranie fotografií a tiež pre maximálny pôžitok z hrania.

Zapojte všetky vaše prsty pre čo najpresnejšie a najpohodlnejšie ovládanie tabletu. Kapacitné technológie je veľmi presná, rýchla a spoločne s IPS technológiou prináša nový interaktívny spôsob ovládania oboch operačných systémov, ktoré sú pre dotykové ovládanie plne prispôsobené.



Unikátne zážitky každý deň


Spoznajte nové spôsoby užívanie si života, zbližovanie sa s ostatnými a komunikácie so všetkými, na ktorých vám záleží. Inteligentné riešenie ASUS Transformer rúca pomyselné hranice medzi počítačom a tabletom a umožní vám v jednom okamihu používať obe dve zariadenia naraz. Zabudnite na dlhé dohady o tom, kto práve teraz bude pri počítači. ASUS Transformer ponúkne svoje schopnosti pokojne obom ľuďom naraz . Jeden užívateľ môže v pokoji pracovať vo Windows 8 a druhý používať tablet s Androidom 4.1.

Spojenie dvoch obľúbených systémov


All in One počítač ASUS Transformer je vybavený dvoma obľúbenými a rozšírenými operačnými systémami Microsoft Windows 8 a Google Android 4.1 Jelly Bean. Oba sú plne prispôsobené pre ovládanie pomocou prstov a podporujú viacdotykové gestá pre skrolovanie, približovanie, otáčanie, posúvanie, atď Vďaka tejto unikátnej kombinácii získate prístup ku státisícom aplikácií a hier z portálov Windows Store aj Google Play. Ponuka je veľmi široká a každý užívateľ si tak príde na svoje, či už hľadá aplikáciu pre kreslenie na veľkom displeji alebo si potrebuje vybaviť emailovú korešpondenciu. Spoznajte túto jedinečnú symbiózu dvoch systému a zažite neobmedzenú slobodu.

Parametre a špecifikácie:
Displej:
Typ: IPS LCD s LED podsvietením
Uhlopriečka: 18,4 "
Rozlíšenie: 1920 x 1080 bodov (Full HD)
Dotykové ovládanie: 10bodové
Pozorovací uhol: 178 °
Procesor (stanica):
Intel Core i5 3350P s frekvenciou 3,1 GHz
6 MB L3 Cache
4 jadrá, 4 vlákna
Intel Turbo Boost 2 s frekvenciou 3,3 GHz
Max TDP: 69 W
Virtualizácia (VT-x/VT-d)
Procesor (tabliet):
NVIDIA Tegra 3
4 jadra
Čipová sada (stanica):
Intel B75
Operačná pamäť (stanica):
4 GB DDR3 1600 MHz
Maximálne 8 GB v 2 slotoch (SoDIMM)
Operačná pamäť (tabliet):
2 GB DDR3 1600 MHz
Grafická karta (stanica):
NVIDIA GeForce GT730M s 2 GB vlastnej pamäte
384 CUDA jadier
Úložisko:
Stanice: 1 TB
Tablet: 32 GB eMMC
Optická mechanika (stanica):
DVD SuperMulti
Multimédiá:
Kamera 1 Mpx
SonicMaster
Reproduktory 2x 3 W (stanica)
Reproduktory 2x 1,5 W (tabliet)
Konektivita (stanica):
Ethernet LAN 10/100/1000 Mbps
WiFi 802.11a/b/g/n
Bluetooth 4.0
Konektivita (tabliet):
WiFi 802.11a/b/g/n
Rozhranie (stanica):
1x HDMI výstup
4x USB 3.0
1x USB 2.0
1x Čítačka kariet 3v1 (SD/SDHC/MMC)
1x Slúchadlá
1x Mikrofón
1x RJ-45
Rozhranie (tabliet):
1x Mini USB 2.0
1x Slúchadlá (3,5 mm)
1x Čítačka kariet Micro SD (SDHC, SDXC)
1x Dokovací konektor
1x Napájací konektor
Zdroj:
Stanica: 180 W
Tablet: 33 W
Batérie (tabliet):
Kapacita: 38 Wh
Výdrž: až 5 hodín
Rozmery:
Iba stanice: 466 x 267 x 162 mm
Tablet: 466 x 294 x 18 mm
Stanice s tabletom: 466 x 376 x 162 mm
Hmotnosť:
Iba stanice: 4,1 kg
Tablet: 2,4 kg
Operačný systém:
Stanice: Microsoft Windows 8
Tablet: Google Android 4.1
Príslušenstvo:
Bezdrôtová klávesnica + laserová myš
Software:
Asus WebStorage, Asus SuperNote, Fresh Paint

Parametre a špecifikácia

Použitie

Typ zostavy All-in-one PC

Displej

Uhlopriečka displeja 18,4 " (46,74 cm)
Rozlíšenie 1920 × 1080 px

Procesor

Rad procesora Intel Core i5
Frekvencia procesora 3,1 GHz (3 100 MHz)
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Podpora Virtualizácie

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GT 730M

Grafická karta

Počet stream procesorov 384×

Základná doska

Socket Intel 1155

Disk

Výbava

Základná výbava Bluetooth, Čítačka pamäťových kariet, Dotykový displej, Optická mechanika, Webová kamera, Wi-Fi

Farba a vyhotovenie

Farba Čierna

Zdroj

Zdroj 180 W

Operačná pamäť

Veľkosť operačnej pamäte RAM 4 GB
Frekvencia pamäte 1 600 MHz
Typ pamäte DDR3

Výstupy

USB 2.0 1 ×
Grafické HDMI
Ďalšie LAN

Skrinka

Šírka 466 mm
Výška 376 mm
Hĺbka 162 mm
Hmotnosť 6,3 kg

Príslušenstvo

Základné príslušenstvo Myš, Klávesnica
Kód:  TA083n
Produktové číslo:  P1801-B057K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18