Obnoviť stránku

ASUS Transformer Book T100TA 32GB šedý + dock s 500GB HDD

4,5 4 hodnotení

ASUS Transformer Book T100TA 32GB šedý + dock s 500GB HDD

Súčasne najvýkonnejší 10,1 "tablet na svete s operačným systémom Microsoft Windows 8.1 a dokovacia základňou s klávesnicou je naozajstný unikát vo svojej triede. Ponúkne nekompromisný výkon štvorjadrového procesora s najmodernejšou architektúrou Bay Trail , Ktorý všetku svoju konkurenciu necháva ďaleko za sebou. Sofistikovaný dizajn so špeciálnou kruhovou textúrou a povrchová úprava pre pohodlné držanie v ruke len ďalej potvrdzujú exkluzivitu tohto jedinečného kúska elektroniky .

Absolútne najlepšie

  • Štvorjadrový procesor Intel Atom Z3775
  • Multidotykový IPS displej s HD rozlíšením
  • Dokovacia základňa s klávesnicou a touchpadom
  • Jedinečný dizajn
  • Podpora dvojpásmové Wi-Fi (2,4 + 5 GHz)
  • Extrémne dlhá výdrž batérie
  • Predinštalovaný Office 2013 Home & Student

Sofistikovaný štýl

Každá časť tabletu ASUS T100TA je vyrobená s maximálnym dôrazom na čo najpohodlnejšie a najefektívnejšie používanie. Prednej strane tabletu dominuje špičkový IPS displej s jemným HD rozlíšením, nádhernými živými farbami, vysokým kontrastom a širokými pozorovacími uhlami. Povrch zadnej strany je vyrobený z pevného a odolného materiálu s hladkou povrchovou úpravou a špeciálna kruhovou textúrou. Dokovacia základňa vyniká pevným spracovaním, brúseným povrchom a špeciálnou vrstvou na zadnej strane pre pohodlné držanie .

Výkon poslednej generácie

Intel Atom Z3775 , Najvýkonnejší a najúspornejší mobilný procesor dnešnej doby, dodá tabletu naozaj kráľovskú porciu výkonu , Ktorú mu všetky ostatné zariadenia môžu len ticho závidieť. Aj napriek kompaktné rozmery tabletu si tak užijete veľa multimediálnej zábavy všetkého druhu.

Započúvajte sa

Spoločne s detailným a neskutočne farebným IPS displejom dodávajú zabudované stereo reproduktory výrazu zábava úplne nový rozmer. Ponorte sa do vášho obľúbeného filmu, seriálu alebo hudby ako nikdy predtým s tabletom ASUS.

Podeľte sa s ostatnými

Preneste si obraz vo FullHD rozlíšenie vrátane zvuku z tabletu priamo do vašej televízie alebo monitora pomocou zabudovaného rozhrania micro HDMI. Otvoria sa vám tak ďalšie možnosti jeho využitia spolu s vašimi priateľmi či rodinnými príslušníkmi.

Práca i zábava naraz

Sami sa rozhodnite, či budete dokovacia základňu s klávesnicou a inteligentným touchpadom potrebovať, alebo si vystačíte len s tabletom. Ak potrebujete písať, iste oceníte klávesy s príjemným stiskom pre čo najpresnejšie písanie a inteligentný touchpad podporujúce najznámejšie gestá z dotykových zariadení, ktorá vám nielen uľahčí ale aj spríjemnia prácu v Office programoch, internetových prehliadačoch alebo napríklad vo Photoshope.

Balík Office 2013 zadarmo

Oproti konkurenčným riešeniam získate k tomuto tabletu plnohodnotný balík Office 2013 pre študentov a domácnosti , Nie teda ročné variantu 365, ale balík Office 2013 bez akokoľvek časovo obmedzené licencie . Raz pre vždy tak budete môcť upravovať dokumenty v aplikáciách Word, Excel, PowerPoint a OneNote .

Batérie na celý deň

Vyrážate mimo kanceláriu či domov na celý deň a potrebujete byť online, skrátiť si čas sledovaním videí alebo len tak počúvať hudbu? Tablet ASUS T100TA si o pripojenie k elektrickej sieti nepovie až 11 hodín pri surfovaní na webe, 9 hodín pri prehrávaní videí alebo 75 hodín pri počúvaní hudby s vypnutým displejom.

Super rýchle USB 3.0

Tablet ASUS je prvý na svete so zabudovaným portom USB 3.0 . Zažite bleskovú rýchlosť prenosu dát dosahujúca až desaťnásobku maxima predchádzajúcej generácie USB 2.0.

Dvojpásmová Wi-Fi

Vďaka podpore ako 2,4 GHz tak frekvencia 5 GHz získate istotu stabilného a maximálne rýchleho pripojenia vo vašej domácnosti. Pásmo 2,4 GHz sa už stáva preplneným a tak je podpora 5 GHz viac ako teoretickú výhodou oproti konkurencii.

Príjemné čítanie

Pri normálnom podsvietenie displeja je čítanie menšieho písma pre oči náročné. Tablet ASUS sa však vie prepnúť do režime čítania a upraviť svoje podsvietenie, aby vaše oči netrpeli a čítanie tak bolo pre vás čo najpohodlnejšie.

Ukladajte do cloudu

Cloudové úložisko ASUS WebStorage toho vie oveľa viac, než len ukladať súbory. Umožní vám k nim totiž tiež prístup z takmer akéhokoľvek zariadenia , Ktoré práve používate. Dokáže tiež v reálnom čase súbory synchronizovať a umožniť vám k nim okamžitý prístup.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 10,1 "
Typ displeja Lesklý
Pomer strán 16:9
Maximálne rozlíšenie 1366 × 768 px

Procesor

Typ procesora Intel Atom
Modelové označenie procesora Intel Atom Z3775 Bay Trail
Frekvencia procesora 1,46 GHz (1 460 MHz)
Core Boost Frekvencia 2,39 GHz (2 390 MHz)
Cache procesora 2 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, Model so zníženou spotrebou, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR3
Frekvencia pamäte 1 066 MHz (1,07 GHz)

GPU značka/model

Značka grafickej karty Intel
Model grafickej karty HD Graphics

Operačný systém

Operačný systém Windows 8.1

Pevný disk

Typ úložiska SSD + HDD
SSD kapacita 32 GB (0,03 TB)
HDD kapacita 0,5 TB (500 GB)

Výbava

Výbava Dotykový displej, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 1,2 Mpx

Batéria

Maximálna výdrž batérie 10,78 h

Konštrukcia

Konvertibilita Oddeliteľný

Hmotnosť

Hmotnosť 1,15 kg

Rozhranie

Dátové Micro USB
Grafické výstupy Micro HDMI
Audio Combo Audio Jack
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 1 ×
Bluetooth Bluetooth v4.0
WiFi 802.11n, 802.11g, 802.11b, 802.11a
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 263 mm
Hĺbka 171 mm
Kód:  NA044d2h
Produktové číslo:  T100TA-DK066H
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12