Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS ROG Zephyrus GU502GU-ES003T Black

4,8 4 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG Zephyrus GU502GU-ES003T Black

S imponujúcim výkonom a všestrannosťou je herný notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502 pripravený na náročné hry aj na profesionálne grafické úlohy. Inovatívny dizajn chladenia dovoľuje maximálne využiť potenciál najnovšieho procesora Intel 9. generácie a grafiky NVIDIA GeForce RTX, to všetko v spolupráci s ultracitlivým 144 Hz displejom. V úžasne ľahkom vyhotovení notebooku sa skrýva impozantná sila. Zephyrus M GU502 má hrúbku 18,9 mm a hmotnosť 1,9 kg a je o 25 % tenší a o 42 % ľahší ako bežné 15-palcové notebooky. Elegantná kovová konštrukcia notebooku ASUS ROG Zephyrus M GU502 je pripravená na každodenné používanie a je odolná proti opotrebovaniu. Príjemné pocity pri hraní aj práci navodí jemná, mäkká koža pozdĺž opierky rúk.

Kľúčové vlastnosti notebooku ASUS ROG Zephyrus M GU502

  • Nekompromisne výkonný a všestranný notebook ASUS ROG Zephyrus M GU502
  • Úžasne ľahká elegantná kovová konštrukcia
  • Špičkové hardvérové parametre
  • Ostrá a presná grafika na 144 Hz displeji
  • Výkonné optimalizované chladenie
  • Kompletne vybavená herná klávesnica
  • Priestorový zvuk s certifikáciou Hi-Res Audio

Špičkové hardvérové parametre ASUS ROG Zephyrus M GU502

Procesor Intel Core i7 9750H Coffee Lake dodá notebooku ASUS ROG Zephyrus M GU502 prekvapujúcu rýchlosť spracovania podporujúcu vysokú produktivitu. Optimus technológia prepínania GPU umožňuje vypnúť grafický procesor ak nie je na danú úlohu potrebný, takže sa ušetrí energia a predĺži sa životnosť batérie. 16 GB pamäť RAM DDR4-2666 a 512 GB SSD úložisko vám umožnia s notebookom ASUS ROG Zephyrus M GU502 pracovať v náročnom multitaskingu a vychutnať si bleskurýchle načítanie každej hry a aplikácie.

Dokonalá grafika ASUS ROG Zephyrus M GU502

15,6" displej notebooku ASUS ROG Zephyrus M GU502 vyniká výnimočnou citlivosťou a presnosťou farieb. Rýchle akčné hry bežia hladko s ostrou grafikou vďaka obnovovacej frekvencii 144 Hz. Všetko uvidíte na antireflexnom IPS displeji s 81 % pomerom obrazovky k telu s tenkými 6,2 mm rámikmi v dokonalom 100 % sRGB farebnom priestore.

Optimálny chladiaci výkon notebooku ASUS ROG Zephyrus M GU502

Inteligentné chladenie notebooku ASUS ROG Zephyrus M GU502 zabezpečí optimálny spôsob odvodu tepla pri všetkých typoch zaťaženia. Duálne ventilátory s 83 tenkými lopatkami zrýchľujú prúdenie vzduchu a efektívne odvádzajú teplo. Samočistiaci tepelný modul vysáva prach a prispieva tak k predĺženiu životnosti jednotlivých komponentov. Nový softvér ROG Armory Crate plynulo prepína medzi prevádzkovými režimami a optimalizuje chladiaci výkon podľa charakteru spracovávanej úlohy.

Klávesnica ASUS ROG Zephyrus M GU502 – všetko pre pohodlné hranie

Klávesnica ASUS ROG Zephyrus M GU502 ponúka medzery medzi funkčnými klávesami na intuitívnu identifikáciu a vyhradené klávesové skratky na presné zadávanie dôležitých príkazov. Technológia N-rollover dokonale identifikuje zadávanie súčasných stlačení. Kritické klávesy môžete na notebooku ASUS ROG Zephyrus M GU502 farebne odlíšiť a zvýrazniť podľa potrieb jednotlivých hier. Funkcia Aura Sync umožňuje koordinovať farby a vizuálne efekty naprieč kompatibilnými zariadeniami, takže si upravíte herné prostredie podľa vašich preferencií.

Priestorový zvuk a kompletná konektivita ASUS ROG Zephyrus M GU502

S bohatým a jasným 7.1-kanálovým priestorovým zvukom s certifikáciou Hi-Res Audio sa s notebookom ASUS ROG Zephyrus M GU502 ponorte do hier a zábavy. Vychutnajte si hlasné zosilnenie s minimálnym skreslením, viac basov a široký rozsah reprodukcie. Notebook ASUAS ROG Zephyrus M GU502 je vybavený rozhraním USB 3.2 Gen 2 typu C s podporou DisplayPort a napájania, portom typu A na veľmi rýchle prenosy a dvoma portmi USB 3.2 Gen 1, ktoré sú ideálne na myš a gamepad. Prehrávajte alebo zabávajte sa na veľkej obrazovke s výstupom HDMI 2.0, ktorý podporuje rozlíšenie 4K UHD až do 60 Hz. WiFi 5 (802.11ac) vám poskytne rýchly bezdrôtový prístup na každodenné aktivity, nechýba ani konektor na Gigabit Ethernet.


Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 15,6 "
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Typ panela IPS
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 9750H Coffee Lake
Frekvencia procesora 2,6 GHz (2 600 MHz)
Core Boost Frekvencia 4,5 GHz (4 500 MHz)
Cache procesora 12 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR4
Frekvencia pamäte 2 666 MHz (2,67 GHz)

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty GTX 1660 Ti

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Operačný systém

Batéria

Nabíjanie cez USB-C Možno nabíjať cez USB-C
Kapacita batérie 76 Wh

Konštrukcia

Materiál konštrukcie Celokovový (unibody)
Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Hmotnosť

Hmotnosť 1,9 kg

Rozhranie

Audio Výstup na slúchadlá, Vstup na mikrofón
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 2 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 2 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi 802.11ac
Verzia WiFi WiFi 5
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 360 mm
Hĺbka 252 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Asus ROG
Kód:  NA669b20
Produktové číslo:  GU502GU-ES003T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17