Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS ROG ZENITH II EXTREME ALPHA

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG ZENITH II EXTREME ALPHA

Základná doska ASUS ROG Zenith II Extreme Alpha s 16-fázovým napájaním je pripravená popustiť uzdu výpočtovému výkonu inovatívnych 64-jadrových procesorov AMD Ryzen Threadripper. Doska je plne pripravená na pretaktovanie, vďaka čomu budete môcť posunúť herný výkon vašej hernej mašiny o niekoľko úrovní ďalej. ROG Zenith II Extreme Alpha má maximalizovanú šírku pásma liniek, vďaka čomu budete môcť pripojiť až 33 zariadení súčasne, pričom každý PCIe × 16 a M.2 sloty sú prepojené s PCIe 4.0, čo znamená možnosť zapojenia najmodernejších grafických kariet a NVMe diskov, bez toho aby došlo k obmedzeniu výkonu.


Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG ZENITH II EXTREME ALPHA

  • Pripravené pre procesory AMD Ryzen Threadripper 3. generácie
  • Maximalizujte pripojenie a rýchlosť s až piatimi diskami M.2, USB 3.2 Gen 2x2 a AMD STORE
  • Optimalizované riešenie napájania Infineon TDA21490, napájacie konektory ProCool II, tlmivky z ľahkej zliatiny a 10K kondenzátory
  • Výkonný systém chladenia
  • Integrovaný Ethernet Aquantia 10 Gbps, WiFi 6 (802.11ax) s podporou MU-MIMO a technológia GameFirst V
  • Farebný OLED displej a osvetlenie Aura Sync RGB, vrátane dvoch adresovateľných RGB header
  • Špičkový ROG zvuk: SupremeFX S1220 a ESS SABRE9018Q2C s japonskými kondenzátormi
  • Integrovaný I/O panel, ASUS SafeSlot, BIOS FlashBack a FlexKey

Základná doska s neskutočne rýchlym pripojením

Neskutočná sila demonštrovaná touto základnou doskou vyžaduje adekvátne chladenie. ASUS ROG Zenith II Extreme Alpha používa veľké chladiče VRM, ktoré dosahujú správnej rovnováhy medzi výkonom a potrebným chladením. Celá doska je potom prešpikovaná najpokročilejšími technológiami pre optimálne chladenie. Táto výkonná základná doska podporuje až päť jednotiek M.2. Každý z týchto slotov je zapojený tak, aby mohol využívať šírku pásma PCIe 4.0 a je tak kompatibilný s najnovšími NVMe SSD diskami. Vďaka tomu získavate viac než solídny základ pre zložité výpočtové operácie, ktoré vyžadujú extrémne rýchle prenosové rýchlosti. Ultimátnych výsledkov dosahuje tiež káblová aj bezdrôtová sieť – s Aquantia 10 Gbps Ethernet a najnovším WiFi 6 (802.11ax) s podporou MU-MIMO priamo na doske.

ASUS ROG Zenith II Extreme Alpha podporuje najnovšie štandardy

Platforma TRX40 je zameraná na najnáročnejších tvorcov obsahu, a aj preto implementuje najnovšie štandardy USB. ROG Zenith II Extreme Alpha je kompatibilný so štandardom USB 3.2 Gen 2×2, ktorý zdvojnásobuje prenosovú šírku pásma a je tak dosiahnuté prenosovej rýchlosti 20 Gbps. Dva konektory USB 3.2 sú pripravené na pripojenie portov na čelnom paneli – rýchle rozhranie tak budete mať na dosah ruky.

Dokonalý zvuk

Neoddeliteľnou súčasťou každej výkonnej počítačovej zostavy je kvalitný zvuk. ASUS ROG Zenith Extreme Alpha využíva najnovší kodek SupremeFX S1220 so špičkovým prevodníkom ESS Sabre DAC. Pokročilý softvér Sonic Studio III ponúka intuitívne prostredie pre správu a umožňuje smerovať zvuk presne tak, kam potrebujete. Doska dokonca podporuje DTS Sound Unbound na vytvorenie trojrozmerných zvukových scén.

Pripravená na integráciu do ROG rodiny

Pripravte sa na komponenty radu ROG – od grafickej karty a monitorov, až po myši alebo klávesnice. Ekosystém ROG je rozsiahlejší než akýkoľvek iný konkurenčných značiek. Nielen vďaka adresovaným RGB headerom 2. generácie a technológii AURA Sync RGB si môžete svoju zostavu podsvietiť podľa svojich predstáv a jednotlivé komponenty medzi sebou synchronizovať. Základná doska je mimo iného vybavená LiveDash OLED displejom s uhlopriečkou 1,77" na paneli I/O, ktorý indikuje stav napájania, prípadne problémy s hardvérom.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD TRX4
Čipset AMD TRX40

Formát a funkcie

Formát základnej dosky eATX (Extended ATX)
Základné funkcie Bluetooth, Flash BIOS bez CPU, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie NVIDIA SLI/NVlink, AMD CrossFire Technologies
Typ zvukovej karty SupremeFX S1220

Konektory

Externý Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, RJ-45 (LAN) 10Gbps, S/PDIF, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB 3.2 Gen 2×2, USB-C
Interný ARGB LED Header, DIMM.2, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, TPM header, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header, USB-C 3.2 Gen 2 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
USB 3.2 Gen 2×2
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus ROG Strix
Kód:  ACtrx4c6a
Produktové číslo:  90MB14K0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18