Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING

4,0 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING

ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING je moderná základná doska formátu ATX, ktorá podporuje procesory Intel 8. a najnovšie aj 9. generácie. Na doske nájdeme napríklad M.2 rozhranie alebo najnovšie USB 3.1 Gen 2. Technológia SafeSlot umožňuje uchytenie veľkých a výkonných grafických kariet. Nájdete tu tiež štyri sloty pre DDR4 pamäte, ktoré môžu mať kapacitu až 64 GB. Ako jedna z prvých dosiek je pripravená na podporu komponentov vyrobených na 3D tlačiarni.

ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING

Kľúčové vlastnosti základnej dosky ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING

  • Podpora procesorov Intel 8. a 9. generácie
  • Integrovaná WiFi aj Bluetooth 5.0
  • Kvalitný zvukový výstup SupremeFX S1220A s nástrojom Sonic Studio III
  • Inteligentný systém chladenia Fan Expert 4
  • NVIDIA 2-Way SLI a AMD 3-Way CrossFireX
  • Rozšíriteľné podsvietenie Aura Sync RGB

ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING

Napájacia kaskáda základnej dosky

Základná doska je postavená na mimoriadne kvalitných súčiastkach, ktoré v súčte majú leví podiel na dlhodobej stabilite. Tiež máte oveľa vyššiu šancu na citeľné pretaktovanie CPU, pretože jednotlivé časti napájacej sústavy sú naddimenzované.


Prispôsobiteľné chladenie dosky ASUS ROG STRIX

Doska je vybavená pasívnym chladičom SSD jednotiek. Nástroj Fan Expert 4 umožňuje prispôsobiť jednotlivé chladiace komponenty presne vašim potrebám. Samozrejmosťou je automatická ochrana proti prehriatiu systému.

ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING

ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING

Diskové úložisko

ROG Strix Z390-E Gaming je vybavená dvoma slotmi M.2. Jeden slot podporuje režimy SATA a PCIe 3.0 × 4 a druhý slot podporuje rozhranie PCIe 3.0 ×4 pre NVMe. Spoločne vám dávajú k dispozícii najrýchlejšie a najflexibilnejšie rozhranie M.2.


Prémiový zvuk SupremeFX

Vďaka integrovanej zvukovej karte SupremeFX a audio kodeku S1220A budete mať o dokonalý hudobný zážitok postarané. Výborný odstup signálu od šumu, ktorý je 113 dB a jednotlivé čipy zvukovej karty od popredných svetových výrobcov, ako napríklad Texas Instruments, zaručujú bezkonkurenčný zážitok.

ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING

Efektné LED podsvietenie Aura Sync RGB

Technológia Aura Sync RGB umožňuje nastaviť farbu a štýl podsvietenia základnej dosky ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING. Môžete si vybrať jedno z mnohých prednastavených schém alebo si vytvoriť vlastné. Podsvietenie je tiež možné synchronizovať s ďalšími komponentmi vo vašom počítači. Samozrejmosťou je možnosť pripojiť ďalšie kompatibilné LED pásiky, ventilátory alebo PC skrine a dosiahnuť tak nevšedný vizuálny zážitok, ktorý pozorovateľa uchváti.

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 1151 Coffee Lake
Čipset Intel Z390

Formát a funkcie

Základné funkcie Bluetooth, Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty SupremeFX S1120A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Optical out, RJ-45 (LAN), RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor
Interný M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus ROG Strix
Kód:  AC390a10
Produktové číslo:  90MB0YF0-M0EAY1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11