Obnoviť stránku

ASUS ROG STRIX X570-I GAMING

4,3 3 hodnotení
311,90 €

ASUS ROG STRIX X570-I GAMING

Spoločnosť ASUS, jeden z ťahúňov gamingového sveta, prichádza s nadupanou základnou doskou, ktorá posunie vaše herné možnosti o ďalší level vyššie. Model X570-I s modernou čipovou sadou AMD X570 pochádza z Republic of Gamers (ROG). Ponúka 5-cestnú optimalizáciu ASUS, ktorá robí z vášho počítača ešte inteligentnejšiu hernú stanicu. Jednoduchým jedným kliknutím získate okamžitú optimalizáciu a podporuje všetko od nastavenia základných aspektov systému, až po pretaktovanie alebo profily chladenia.

Prednosti základnej dosky ASUS ROG STRIX X570-I GAMING

  • Herná doska formátu miniITX pre procesory AMD Ryzen
  • Vylepšená stabilizácia slotov pre DDR4
  • Výkonný M.2 SSD chladič
  • Integrovaný modul WiFi
  • Herné vychytávky ROG RAMCache II, ROG CPU-Z, Overwolf, GameFirst IV
  • RGB podsvietenie Aura Sync
  • 5-cestná optimalizácia systému

Vysoký výkon, efektné podsvietenie

Doska disponuje bezkonkurenčne efektným RGB podsvietením Aura Sync. S jeho pomocou sa stáva kontrolným uzlom, ktorý je schopný spárovania s kompatibilnými produktmi vrátane RGB LED pásikov, ale aj klávesníc alebo myší. Všetky tieto zariadenia teraz môžete synchronizovať, meniť alebo ovládať dynamické módy.

Základná doska ASUS ROG STRIX X570-I GAMING je vybavená účinným M.2 SSD chladičom, ktorý pripravený schladiť nabité disky, rovnako ako operačné pamäte DDR4 idúce na plný výkon. Pamäťové sloty prešli vylepšením stabilizácie. Prinášajú nový zosilnený dizajn a kotevný hák, ktorým je uchytený k doske. Teraz drží pamäťové moduly ešte pevnejšie a tiež je odolnejšia voči ohýbaniu. Čo sa zvuku týka, pripravte sa na nálož priestorových efektov vďaka podpore 8 kanálov. Všetko si môžete intuitívne nastaviť v aplikácii Sonic Studio III. Vďaka moderným funkciám si užijete vynikajúci výkon a perfektné herné zážitky.

Nová čipová sada X570

Aj keď sú nové procesory radu AMD Ryzen 2000 skôr vyladením prvej generácie, tak základné dosky prešli naopak komplexným prepracovaním. Od napájacej sústavy až napríklad po podporu rýchlejších operačných pamätí. V neposlednom rade sa čipová sada AMD X570 postará o bezproblémové fungovanie technológií XFR2 Extended a Precision Boost 2 Overdrive. Procesory radu Raven Ridge tak budú aj počas zaťaženia schopné pracovať dlhšiu dobu na vyššiu frekvenciu.


Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket AMD AM4
Čipset AMD X570

Formát a funkcie

Formát základnej dosky mITX (Mini ITX)
Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, M.2, PCI Express 4.0, Príprava pre CPU s integrovaným GPU, RGB podsvietenie, Serial ATA III, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Dual-channel

Rozhranie

Typ zvukovej karty SupremeFX S1220A

Konektory

Externý DisplayPort, HDMI, Jack, RJ-45 (LAN) 1Gbps, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C
Interný ARGB LED Header, M.2 Socket, RGB LED Header, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.2 Gen 1 header
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
M.2 sloty
Serial ATA III

Rad

Rad Asus ROG Strix
Kód:  ACX5706
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  90MB1140-MVAAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03