Obnoviť stránku

ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING

ASUS ROG Strix X299-XE GAMING je základná doska od firmy ASUS, ktorú iste ocenia všetci hráči počítačových hier. Pri takejto doske sú samozrejmosťou najnovšie a najrýchlejšie zbernice na pripojenie jednotlivých diskov a komponentov. Virtuálny Raid vám umožní prepojiť až štyri disky dokopy. INTEL Gigabit Ethernet zaručuje rýchle pripojenie s čo najnižším zaťažením procesora a maximálnou priepustnosťou. Rýchla integrovaná WiFi zaistí plynulé online hranie aj pri bezdrôtovom pripojení. Na doske tiež nájdete držiaky na pripojenie vlastných doplnkov vytlačených na 3D tlačiarni. Vo výbave dosky nesmie chýbať vysokokvalitná zvuková karta, vďaka ktorej si vychutnáte akúkoľvek hudbu, či už pri počúvaní zo slúchadiel alebo reproduktorov.

Prednosti základnej dosky ASUS ROG Strix X299-XE GAMING

  • Integrovaná výkonná WiFi
  • Základná doska disponuje kvalitnou zvukovou kartou
  • Podpora najnovších zberníc
  • Základná doska ROG Strix X299-XE GAMING má kvalitné podsvietenie
  • Veľké množstvo aplikácií na prispôsobenie dosky vašim potrebám
  • Jednoduché pretaktovanie
  • Bezpečnosť vašich komponentov zaručená

Nevšedné efekty ASUS ROG STRIX X299-XE GAMING

V dnešnej dobe sa pri zostavovaní počítača nekladú nároky iba na výkon, ale aj na vzhľad. ASUS Aura ponúka obrovské množstvo farebných efektov pre podsvietenie vašej dosky. Podsvietenie je vďaka tejto aplikácii možné synchronizovať s ďalšími komponentmi vášho počítača. Samozrejmosťou je možnosť pripojenia a nastavenia adresovateľných LED prúžkov.

Výkonné chladenie je základ

Najnovšie procesory spotrebúvajú veľké množstvo energie, a práve preto doska ROG Strix disponuje silným VRM chladením. Samotná konštrukcia a materiály dosky sú navrhnuté tak, aby čo najlepšie rozptyľovali teplo. Doska je tiež vybavená špeciálnym M.2 chladičom na regulovanie teploty SSD disku. Dostupná je aj aplikácia, v ktorej chladenie prispôsobíte presne svojim požiadavkám.

Udržujte svoje komponenty v bezpečí

Doska počíta s veľkými a výkonnými komponentmi, preto disponuje špeciálnymi držiakmi. Špeciálny VGA držiak zaistí bezpečie vašej grafickej karty. Technológia SafeSlot zabezpečuje pohodlnú a bezpečnú manipuláciu s jednotlivými komponentmi. Doska disponuje novým napájacím konektorom, ktorý zaisťuje lepší odvod tepla a vyššiu bezpečnosť. Samozrejmosťou je kvalitná ochrana proti prepätiu.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2066
Čipset Intel X299

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM

Rozhranie

Pokročilé funkcie AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Radič RAID, Stavový displej, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor
Interný COM header, Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  ACx299a8
Produktové číslo:  90MB0VW0-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09