Obnoviť stránku

ASUS ROG STRIX X299-E GAMING

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX X299-E GAMING

Výnimoční hráči potrebujú výnimočné základné dosky, ktoré dajú ich hráčskemu potenciálu maximálne vyniknúť. Táto doska zo série ROG (Republic of Gamers) túto požiadavku stopercentne splní. Svojou nadštandardnou výbavou zaručí svojimi prvotriednymi inováciami vrcholný výkon, ktorý poteší nejedného hráča i tých najnovších herných kôstok. Úplne nový čipset Intel X299 je pripravený na tie najvýkonnejšie procesory zo stajne Intel a umožní im dosiahnuť plný potenciál. Každého iste poteší štýlové doplnenie žiariacim RGB podsvietením, ktoré možno do najmenšieho detailu prispôsobiť vďaka technológii Asus Aura Sync.

Kľúčové vlastnosti dosky ASUS ROG STRIX X299-E GAMING

  • Špičkový čipset Intel X299
  • Podpora najnovších procesorov Core i9 Skylake-X a Kaby Lake-X
  • Použitie prvotriednych súčiastok
  • Možnosť zapojenia viacerých grafických kariet v režime SLI a CrossFire
  • Audio prémiovej kvality
  • Podpora SSD pamätí Intel Optane
  • M.2 konektory s prenosovou rýchlosťou až 32 GB/s
  • Podpora tuningu pomocou 3D tlačiarne
  • Rýchla sieťovka Intel I219-V s vysokou priepustnosťou
  • Integrovaná WiFi ac

High-end čipset Intel X299

Doska ASUS ROG STRIX X299-E GAMING je postavená na najnovšom vrcholnom čipsete Intel X299, ktorý je určený pre procesory radu Skylake-X a Kaby Lake-X. Medzi ne sa radí extrémne výkonný CPU Intel Core i9-7900X s desiatimi jadrami a počítané je aj s neuveriteľným 18jadrovým čipom. Pre moduly RAM DDR4 je tu prichystaných celkom 8 slotov Quad channel s maximálnou frekvenciou 2 666 MHz alebo 4 133 MHz pri pretaktovaní.

ASUS 5-Way Optimization

Všetko zložité ladenie svojho počítača zvládnete jediným kliknutím pomocou technológie 5-Way Optimization. Tá optimalizuje základné funkcie vášho systému na základe aktuálneho použitia. Či už práve hráte hry, sledujete film alebo pracujete, výkon počítača sa vašim aktivitám prispôsobí. Tým dosiahnete skvelého výkonu a zároveň úspory energie. Hry vďaka vynikajúcemu výkonu, nastavenia priority šírky pásma a skvelému zvuku pobežia rýchlo a úplne plynulo. 

Základná doska pre vášnivých hráčov

Vďaka slotom PCI Express 3.0 pripojíte k doske viac grafických kariet v režimoch AMD CrossFire a NVIDIA SLI. Tým sa výrazne zvýši váš grafický výkon, a aj tie najnovšie hry preto budete môcť hrať na najvyššej úrovní detailov v rozlíšení až 4K. Aby bol váš herný zážitok dotiahnutý až do konca, vybavil výrobca základnú dosku zvukovou kartou, ktorá k vám dopraví prirodzene znejúci a maximálne verný osemkanálový zvuk. Spoľahlivé pripojenie k internetu zaisťuje najmodernejšie rozhranie 802.11ac WiFi s 2×2 dvojpásmovými 2,4/5GHz anténami s prenosovou rýchlosťou až 867 Mb/s.

Rýchly M.2 socket na palube

Na pripojenie rýchlych diskov SSD vybavil výrobca základnú dosku moderným rozhraním M.2 s maximálnou rýchlosťou prenosu až 32 Gb za sekundu. S týmito diskami tak dosiahnete niekoľkonásobne rýchlejšieho fungovania operačného systému i aplikácií na ňom nainštalovaných ako pri štandardnom SATA 3.0 pripojení. Výhodou je tiež podpora extrémne rýchlych pamätí Intel Optane.

 

Parametre a špecifikácia

Socket a čipset

Socket Intel 2066
Čipset Intel X299

Formát a funkcie

Základné funkcie Integrovaná sieťová karta, Integrovaná zvuková karta, PCI Express 3.0, Podpora Intel Optane, Serial ATA III, UEFI BIOS, WiFi

Operačná pamäť

Vyhotovenie DIMM
Režim zapojenia Quad-channel

Rozhranie

Pokročilé funkcie HW tlačidlá, AMD CrossFireX, NVIDIA SLI/NVlink, Stavový displej, Chladiče mosfetov
Typ zvukovej karty SupremeFX

Konektory

Externý Jack, Optical out, RJ-45 (LAN), USB 2.0, USB 3.2 Gen 1, USB 3.2 Gen 2, USB-C, Wifi konektor
Interný Front Panel Audio konektor, M.2 Socket, Serial ATA III, USB 2.0 header, USB 3.0 (3.1 Gen 1) bracket, USB 3.2 Gen 1 header
USB 2.0
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
USB 3.1 (3.1 gen2)
Serial ATA III
Kód:  ACx299a2
Produktové číslo:  90MB0U50-M0EAY0
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17