Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW-EV001T Gunmetal

5 1 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW-EV001T Gunmetal

      

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW, Špičkový herný notebook so 144 Hz displejom

Už dávno neplatí, že notebook nemôže slúžiť ako herný stroj. Exkluzívny model z radu Republic of Gamers sa vymyká všetkým štandardným tabuľkám. Kvalitné spracovanie a precízne detaily robia z tohto kúska umelecké veľdielo. Najnovší herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW vás zaujme prémiovým spracovaním, ktorý je až po okraj naplnený tým najmodernejším herným hardvérom na čele s 8. generáciou procesorov Intel Coffee Lake.

Luxusný displej

Správny herný nadšenec spozná okamžite rozdiel medzi obyčajným 60 Hz displejom a bleskurýchlou 144 Hz obrazovkou. Práve tou je vybavený notebook ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW, ktorý vás za pár sekúnd okamžite vtiahne do centra hernej vravy. Rozhodne získate citeľný náskok voči svojim protivníkom v akejkoľvek bitkee.

144 Hz

Obnovovacia frekvencia

3 ms

Doba odozvy

Displej s úzkymi rámčekmi

Nový dizajn zaručuje aj menej rušivý rámik, čím vzniká kompaktnejšie telo, ktoré je o 2,33 cm užšie ako predchádzajúca generácia. Strix SCAR II je ľahší a má celkovú hmotnosť len 2,9 kg, ktorá maximalizuje vašu agilitu, takže môžete bojovať, nech ste kdekoľvek.

6-jadrové CPU a moderná grafika, kombinácia vhodná na náročné hry

ASUS sa rozhodol použiť absolútnu novinku v podobe šesťjadrového procesora Intel Core i7 8750H Coffee Lake, ktorý má dodatočnú oporu aj v 16 GB operačnej pamäte. Grafický čip NVIDIA GeForce RTX 2070 zase exceluje vo väčšine hrách aj v QHD rozlíšení.

Core i7

Typ CPU

RTX 2070 8 GB

Typ GPU

16 GB

DDR4

SSD 256 GB + SSHD 1 TB

Rýchle úložisko

ASUS ROG STRIX SCAR II GL504GW-ES043T Gunmetal

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

NVIDIA TuringTM

Revolučná architektúra NVIDIA Turing spolu s novou RTX platformou v sebe snúbi umelú inteligenciu, programovateľné tieňovanie a mnoho ďalšieho. Výsledkom je tak hranie na úrovni, ktorú ste doteraz nepoznali.

ASUS SCAR II

Výkon

Badateľný medzigeneračný nárast výkonu vám garantuje plynulé herné zážitky. 

ASUS SCAR II

Technológia

Nové grafické karty zodpovedajú požiadavkám moderných displejov vrátane 4K rozlíšenia alebo pripojenia viacerých monitorov súčasne.

Podpora pre VR

Herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW je vhodný na vaše prvé krôčiky vnútri virtuálnej reality. Stačí si zaobstarať kompatibilnú VR zostavu a vydať sa v ústrety novým zážitkom.

Herná klávesnica so 4-zónovým osvetlením

Strix SCAR II vás vďaka novému rozloženiu klávesnice udržuje v akcii. Nové rozloženie presne napodobňuje konštrukciu klávesnice desktopov a obsahuje štyri klávesové skratky a štyri prispôsobiteľné RGB podsvietené zóny. Zvýraznené klávesy WASD a technológia na rozoznanie stlačenia viacerých klávesov zvyšujú vašu presnosť a vďaka zaručenej životnosti 20 miliónov klávesových úderov budú víťazstvá vždy na dosah!

Osvetlenie Aura Sync

Technológia Aura Sync dáva vašej hernej sústave konzistentný vzhľad. Prispôsobte si farby loga ROG, klávesnice a svetelnej lišty na Strix SCAR II s hernou myšou, ktorá podporuje Aura Sync rovnako ako s náhlavnými súpravami a ďalšími podporujúcimi perifériami. Celý rozsah farieb a sedem rôznych režimov osvetlenia možno ľahko nastaviť pomocou ovládacieho panela Aura.

Postranné reproduktory

ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW prináša jasnejší, hlasnejší a presnejší zvuk, takže každá akcia znie ako v skutočnosti – všetky zvuky sa dodávajú prostredníctvom dvoch rozmerných reproduktorov na bočnej strane. ROG Sonic Studio ponúka dokonca aj možnosť redukcie okolitého hluku a hlasovú stabilizáciu, takže budete počuť aj tie najtichšie zvuky! Technológia inteligentných zosilňovačov monitoruje výstup zvuku a vykonáva úpravy v reálnom čase. Môžete teda zvýšiť hlasitosť bez toho, aby ste sa obávali  poškodenia komôr, čo zabezpečí výkon o 200 % hlasnejší než predtým a s vyšším dynamickým rozsahom a basmi.

Hlasnejší

Výraznejšie basy

ROG GAMING CENTER

Nástroj ROG Gaming Center vyvoláte jedným stlačením klávesovej skratky. Objaví sa komplexná prístrojová doska s množstvom užitočných informácií vrátane frekvencií, napätia a teplôt CPU a GPU. Pomocou ovládacieho panela môžete vykonávať úpravy parametrov v reálnom čase.

Bezchybne navrhnuté chladenie

Herný notebook ASUS ROG STRIX SCAR II GL704GW má inteligentný tepelný dizajn, ktorý využíva tepelné potrubie a duálne ventilátory k automatickému nastaveniu chladiaceho systému na optimalizovaný výkon CPU a GPU. Špeciálne vytvorené vetracie otvory nad klávesnicou a v spodnej časti notebooku umožňujú väčší prísun studeného vzduchu.

Samočistiace protiprachové tunely

Konštrukcia s dvoma ventilátormi

Vylepšené 12 V ventilátory

0,1 mm tenké tepelné rebrá

ASUS ROG Strix SCAR II Edition

Duálne chladenie

Vylepšené 12 V ventilátory, ktoré majú vyššie otáčky ako tradičné 5 V chladiče, poháňa silný prúd vzduchu, čo zvyšuje účinnosť chladenia. HyperCool Pro obsahuje aj patentovaný systém proti prachu Anti-Dust Cooling, ktorý vylučuje častice prachu a nečistoty na zlepšenie spoľahlivosti a trvanlivosti systému.

ASUS ROG Strix SCAR II Edition

Rozšírené opláštenie

Jedinečná konštrukcia tepelného potrubia zahŕňa rozšírenú obkladovú dosku, ktorá absorbuje teplo z CPU a GPU a rovnomerne ho rozdeľuje, aby sa zabránilo hromadeniu tepla. Tým sa udržujú komponenty čipovej sady pod 90 °C – tým sa zvyšuje spoľahlivosť a životnosť systému.

Až o 30 % vyšší dosah WiFi

OG Strix sú prvé herné notebooky na svete, ktoré majú viac antén WiFi na dosah vyšší o 30 %, vyššiu priepustnosť WiFi a menej porúch pripojenia. Patentovaná technológia ROG RangeBoost kombinuje štyri antény, ktoré sa nachádzajú na zadnej a prednej strane prístroja. Unikátny algoritmus neustále skenuje a vyberá najlepšiu dvojicu antén, ktoré dokážu pokryť hluché miesta druhej strany, čo má za následok ten najsilnejší signál.

Dostatok moderných portov

Bohatú výbavu dopĺňa množstvo portov vrátane HDMI 2.0, mini DisplayPort 1.2 a najnovšieho konektora USB-C. K dispozícii sú aj dva porty v štandarde USB 3.1 Gen1 a jeden USB 3.1 Gen2. Na spojenie so svetom poslúži Bluetooth 5 a rýchla WiFi so štandardom 802.11ac. Notebook sa dodáva s predinštalovaným systémom Microsoft Windows 10 Home.

Parametre a špecifikácia

Displej

Uhlopriečka displeja 17,3 "
Maximálne rozlíšenie 1920 × 1080 px
Typ panela IPS
Typ displeja Antireflexný
Pomer strán 16:9

Procesor

Typ procesora Intel Core i7
Modelové označenie procesora Intel Core i7 8750H Coffee Lake
Frekvencia procesora 2,2 GHz (2 200 MHz)
Core Boost Frekvencia 4,1 GHz (4 100 MHz)
Cache procesora 9 MB
Funkcie procesora Automatické pretaktovanie, HyperThreading, Podpora Virtualizácie

Operačná pamäť

Typ pamäte DDR4
Frekvencia pamäte 2 666 MHz (2,67 GHz)

Grafická karta

GPU značka/model

Značka grafickej karty NVIDIA GeForce
Model grafickej karty RTX 2070

Operačný systém

Operačný systém Windows 10 Home

Pevný disk

Typ úložiska SSD + HDD
SSD kapacita 256 GB (0,26 TB)
HDD kapacita 1 TB (1 000 GB)

Výbava

Výbava Podsvietená klávesnica, Numerická klávesnica, Čítačka pamäťových kariet, Operačný systém
Webkamera 0,9 px

Batéria

Kapacita batérie 64 Wh
Počet článkov

Konštrukcia

Materiál konštrukcie Kov + plast
Konvertibilita Pevný (klasický notebook)

Hmotnosť

Hmotnosť 2,9 kg

Rozhranie

Grafické výstupy HDMI, Mini DisplayPort
Sieťové RJ-45 (LAN)
Audio Combo Audio Jack
USB-C 1 ×
USB 3.2 Gen 2 1 ×
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) 3 ×
Bluetooth Bluetooth v5.0
WiFi 802.11ac
Optická mechanika Bez mechaniky

Rozmery

Šírka 399 mm
Hĺbka 273 mm

Jazyk klávesnice

Produktový rad

Rad notebooku Asus ROG
Kód:  NA683g60
Produktové číslo:  GL704GW-EV001T
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02